Daca je napisao:
Razumem šta želiš. Ako treba neka pomoć, tu sam.
Daco hvala ti sto me makar ti razumes.

Ipak budi tu samo budi tu,pored mene ti . . .
Del Boy je napisao:
Sta ako treba...pa nisi valjda mislila da on to planira da sam uradi?
On je dao ideju, a ostali nek se bakcu.
jack je napisao:
Daci,

ne traži Deki pomoć, jerbo je u roli sudije, nego mi ostali da crtamo (ko ume i ima volju)...
Evo najboljeg pojasnjenja za
Dacu.

Hvala i vama dvoma na razumevanju.
dujaspasa je napisao:
Deki
, Hirona i mene metni u more. Mi volimo da ronimo.
Ne da si se raspisao!!! Sve si potanko objasnio tako da niko ne može da se žali na idejno rešenje. Jedino nisi rek'o da l' treba da se mrdaju oni koji se mrdaju? Sad samo da se javi dobrovoljac.
Sve po zelji samo tesko cete u more ?!

Tu oko obale ce kruziti natpis PUS a vas dvoje cu da metem na neku lokaciju,koja bude slobodna.

To ce u stvari da odrade ovi informaticari.
milenaidaki je napisao:
Deki, ako hoćeš da pišeš naše nadimke po slici mape Tasosa, prvo treba da izaberemo koja će biti ta slika, tj da je skinemo sa neta. Nije to u opšte komplikovano, može da se uradi očas posla, ali ne verujem da možemo od toga da pravimo nalepnice za kola, bilo bi mnogo sitno. Čak je diskutabilno da možemo i salvete praviti... Možda neki poster, ali takva slika može da se ubaci na net bez problema.
Miki nista bez tebe ti si makar optimisticna i dajes mi nadu da ovo moze da se odradi.

Samo da ga napravimo pa ce da vidimo zasta ce sve biti dobro a za sta nece.
Tedi je napisao:
Super mi je ideja! Ne mogu da pomognem jer se nista ne razumem u obradu slika. Prezadovoljna sam svojom pozicijom u Potosu, samo da bude na plazi!
Bravo
Tedi sve nas je vise koji verujemo da je ideja dobra.Ja bih neskromno rekao sjajna.

Ti ces u Potos kao provereni fan ovog mesta mada imena mesta nece biti upisana kako bi stali nasi nikovi u pisanoj formi.
Del Boy je napisao:
Bravo
Del Piero 
Tako nekako s'tim sto ce umesto slicica ici nikovi sa pisanim slovima u vasem izboru fonta i velicine koju ce diktirati sama pozdaina tj mesto.

Npr umesto ovih ispisanih mesta u priobalju Ostrva (crno ispisanih) bice nasi nikovi plus i dublje u unutrasnjosti jer necemo svi stati u priobalje.

I imena mesta cemo brisati kako bi stala nasa. Hvala na pomoci znao sam da na tebe mogu da racunam.
VlaMar je napisao:
Ako već Pefkari i Zoki imaju određenu poziciju na mapi, mene možete u Kazaviti.
Ti bi mogao malo da poradis na dizajnu i ideji za ovaj nas projekat,umesto sto izmisljas koja ti lokacija odgovara.

Deder momce upri malo znam da si u guzvi ali u tebe i onog niskog deliju polazem najvise nade.

Za to ste se valjda skolovali majku mu Boziju.
urbi je napisao:
Poceo i
Deki da deli zadatke

Ako stignem, mozda nesto i uradim.
Cuj poceo ?!!

I nisu zadaci vec opste zadovoljstvo tacnije akcija samo malo drugacija od one koju smo imali i onih koje cemo imati.
Cini mi se da vec rekoh
"ocekujte neocekivano".
Ne "ako stignem" vec "cu da uradim".
Petronije nisam video u danasnjem pisanju da si se ponudio kao tvorac idejnog resenja za novo predlozeni projekat ?!!

U tebe se kunem,sve su oci u tebe uprte,kao kada pucaju penale u finalu LS.

Nemoj izneveriti raju . . .