Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Nedelja, 11 Oktobar 2026, 22:25

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2427, 2428, 2429, 2430, 2431, 2432, 2433 ... 7036  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 14:35 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Pol: Seka
milenaidaki je napisao:
Šta misliš da sinka ostaviš na tekmi, a ti da negde prošetaš samo za svoju dušu!? :)

Urb, da li radiš na organizaciji da odete negde?

Najcesce su turniri na periferiji ili u selima, tako da nema gde da se proseta. Sad, u zimskom periodu, igra se u balonima ali su i oni negde zabaceni. Kad igra jednu utakmicu onda mi se ne isplati nigde da idem na pola sata.

Ja uvek radim na nekoj organizaciji :lol: Za sada imam tri varijante. A sta ce od svega toga biti, videce se.... :roll:

Tedi, Jelo - uzivajte!!!

Dexto, kakve su ti prognoze za januar mesec? HoceL' biti snega na tim brdima?! :think:

Poceo i Deki da deli zadatke :Deki-R-4: Ako stignem, mozda nesto i uradim :mrgreen:

Dujo i ostale drugarice, hvala na receptima :romance-grouphug: :ljubac:

Nasi kumovi bili prosle godine u Nea Vrasni i uopste im se nije dopalo. Iskreno, gledajuci slike, ni meni :?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 15:19 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
hvala na odgovorima... nista ja nisam resio, ko sto rekoh, cackam po netu, informisem se... zapala mi je za oko jer je blize od Tasosa :D (a slozili smo da je Tasos predaleko s malim divljakom :) ) na 5 minuta od auto puta je i necu biti osudjen da placam obavezan harac jer nema mesta za sopstveni suncobran.
Jedino sto me odbija je sto u opisu svih smestaja pise parking na ulici ispred kuce. U prevodu, nema parkinga!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 15:31 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Да, 5 минута од аутопута :), то је и моја мисао била, а и ови објекти што наведох су на плажи, па се може у вецу кући кад притера :) .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 15:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Prosle godine kad smo birali gadjali smo iskljucivo da je uz plazu, zato smo i otisli u Pefkari beach studios. Ovde koliko vidim ima gomile smestaja maltene na plazi, a i u 1. ili 2.ulici su na minut od plaze.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 15:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Del Boy je napisao:
cackam po netu, informisem se... zapala mi je za oko jer je blize od Tasosa :D (a slozili smo da je Tasos predaleko s malim divljakom :) ) na 5 minuta od auto puta je i necu biti osudjen da placam obavezan harac jer nema mesta za sopstveni suncobran.

Барем мени је било тешко изабрати где ићи овог лета. За следеће, тешко да ће се нешто променити...

Олимпска регија, тј. Паралија, Бич, Лептокарија, Скотина, Пори... Бич знамо од раније и за прво одморовање утроје било је најлогичнији избор. Све познато, плажа је таква каква јесте. Има где да се забодеш. Смештај сам екстра нашао (двокреветни апартман са посебном кухињом по цени студија у Врасни на 50 м од плаже). Неи Пори, кажу да је за одмор са децом, ал нешто нисам разматрао. Више ме је занимала Скотина због цена, али нешто ми ту није штимало. Лептокарија нема неку плажу.

Разматрах и места изнад Халкидикија, Каликратију и слично. Смештаји можда мало опремљенији због микроталасне што нам је било битно због једноставности припреме флашице, али смо преживели и без тога. Но ништа вредно избора јер није на плажи. А и плажа ми се по утисцима других није дојмила.

Касандру, тј ПХП (Полихроно, Ханиоти, Пефкохори) нисам ни разматрао.

О Неа Врасни сам већ зборио...

Атос, тачније Јерисос ми је био други избор за септембровање. Има лепих и добро опремљених смештаја, скоро па на плажи, али ударају добру цену. Плажа је онако, има ветра, али се прелази брзо на другу страну где нема ветра.

Скитонија, односно њен врх су били први избор и отишли смо у Метаморфозис. По препоруци брата, Стела хаус. Смештај бејзик, ал послужило је сврси, плажа никаква, али послужила је, паркић, шумица и мириси мора екстра. Никити близу. Дубље по Скитонији није било у разматрању због ђаволчића у седишту.

Ово твоје размишљање о предстојећем одмору ме подстакло да се запитам и ја шта за следеће лето :mrgreen: , ал ћу ипак одложити размишљања за неко боље време... Можда дете заволи седиште и вожњу :lol: , па будемо могли јужније...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 16:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Naćete nešto da vam odgovara, ne sumnjam. Ja ne smem ni da pomislim, a kamoli razmatram more, odmah padam u bedak.

Naši kumovi su bili dva puta u Nea Vrasni i prezadovoljni su. Gledala sam slike, meni izgleda sasvim ok. Mi smo se vezali za Tasos pa ni ne gledamo druge destinacije.

Kad bi odlučili da promenimo, bila bi Sitonija. Drugari su se baš potrudili da je opišu i puno prelepih slika stavili :bravo:

Dobar dan...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 16:41 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Ja sam prizeljkivao Sitoniju...ali voznja kao do Tasosa jedino nema trajekta. Malisa je vec veci, problem pravi za sve sto mu ogranicava kretanje duze od 10 min. a nije realno ocekivati da ce prespavati 9-10h :)

Moj kolega isao 3x u Vrasnu i prezadovoljan je..on me je cak i zaintrigirao recenicom: znas na koliko si u plicaku mora, od kad sidjes sa auto puta? Ni 15 minuta :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 17:19 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Del, pitam se da li je tvoj kolega bio na Tasosu ili Sitoniji? Mislim da se Vrasna i Olimpska regija može dopasti samo onim turistima koji nisu silazili niže na Halkidiki ili dalje. Teško je "prevariti" tu muljavu boju mora, kada si se nagledao lepote na drugim destinacijama. Međutim, tvojoj maloj sve to nije važno, samo da ima peska da se igra i da je more toplo.
Mi smo prvi put vodili klinca u Hanioti, u spetembru i bilo nam je super. Mesto je, kao što znaš skroz simptaično, sve je blizu a more daleko lepše nego u Vrasni, Stavrosu i duž Olimpskog pojasa. Naglašavma za septembar, jer je u ostalom periodu tamo velika gužva. Generalno, cela Kasandra, pa čak možda i bolje njena zapadna obala, ima sasvim finih mesta i svuda je solidno more, a relativno je bliža u odnosu na Tasos.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 18:21 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
Malo za Pefku malo za Tedi da ne zaborave do sada nauceno : :banana-guitar: :obscene-drinkingcheers: :dance:

Dobar vam dan Ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 22:52 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Daca je napisao:
Razumem šta želiš. Ako treba neka pomoć, tu sam.

Daco hvala ti sto me makar ti razumes. :text-thankyouyellow: Ipak budi tu samo budi tu,pored mene ti . . . ;) :D
Del Boy je napisao:
Sta ako treba...pa nisi valjda mislila da on to planira da sam uradi?
On je dao ideju, a ostali nek se bakcu.

jack je napisao:
Daci, :ljubac: ne traži Deki pomoć, jerbo je u roli sudije, nego mi ostali da crtamo (ko ume i ima volju)...

Evo najboljeg pojasnjenja za Dacu. :lol: Hvala i vama dvoma na razumevanju. :D ;) :bow-blue:
dujaspasa je napisao:
Deki :Deki-R-4: , Hirona i mene metni u more. Mi volimo da ronimo.
Ne da si se raspisao!!! Sve si potanko objasnio tako da niko ne može da se žali na idejno rešenje. Jedino nisi rek'o da l' treba da se mrdaju oni koji se mrdaju? Sad samo da se javi dobrovoljac.

Sve po zelji samo tesko cete u more ?! :think: :naughty: Tu oko obale ce kruziti natpis PUS a vas dvoje cu da metem na neku lokaciju,koja bude slobodna. :D To ce u stvari da odrade ovi informaticari. :whistle:
milenaidaki je napisao:
Deki, ako hoćeš da pišeš naše nadimke po slici mape Tasosa, prvo treba da izaberemo koja će biti ta slika, tj da je skinemo sa neta. Nije to u opšte komplikovano, može da se uradi očas posla, ali ne verujem da možemo od toga da pravimo nalepnice za kola, bilo bi mnogo sitno. Čak je diskutabilno da možemo i salvete praviti... Možda neki poster, ali takva slika može da se ubaci na net bez problema.

Miki nista bez tebe ti si makar optimisticna i dajes mi nadu da ovo moze da se odradi. :romance-kisscheek: Samo da ga napravimo pa ce da vidimo zasta ce sve biti dobro a za sta nece. :think: ;)
Tedi je napisao:
Super mi je ideja! Ne mogu da pomognem jer se nista ne razumem u obradu slika. Prezadovoljna sam svojom pozicijom u Potosu, samo da bude na plazi!

Bravo Tedi sve nas je vise koji verujemo da je ideja dobra.Ja bih neskromno rekao sjajna. :whistle: ;) Ti ces u Potos kao provereni fan ovog mesta mada imena mesta nece biti upisana kako bi stali nasi nikovi u pisanoj formi. :dance:
Del Boy je napisao:
Slika

Bravo Del Piero :clap: Tako nekako s'tim sto ce umesto slicica ici nikovi sa pisanim slovima u vasem izboru fonta i velicine koju ce diktirati sama pozdaina tj mesto. :think: Npr umesto ovih ispisanih mesta u priobalju Ostrva (crno ispisanih) bice nasi nikovi plus i dublje u unutrasnjosti jer necemo svi stati u priobalje. :confusion-shrug: :dance: I imena mesta cemo brisati kako bi stala nasa. Hvala na pomoci znao sam da na tebe mogu da racunam. :handgestures-thumbup:
VlaMar je napisao:
Ako već Pefkari i Zoki imaju određenu poziciju na mapi, mene možete u Kazaviti.

Ti bi mogao malo da poradis na dizajnu i ideji za ovaj nas projekat,umesto sto izmisljas koja ti lokacija odgovara. :snooty: :D Deder momce upri malo znam da si u guzvi ali u tebe i onog niskog deliju polazem najvise nade. :pray: Za to ste se valjda skolovali majku mu Boziju. :confusion-shrug: ;) :mrgreen:
urbi je napisao:
Poceo i Deki da deli zadatke :Deki-R-4: Ako stignem, mozda nesto i uradim.

Cuj poceo ?!! :shock: I nisu zadaci vec opste zadovoljstvo tacnije akcija samo malo drugacija od one koju smo imali i onih koje cemo imati. :D
Cini mi se da vec rekoh "ocekujte neocekivano". :P ;) :dance:
Ne "ako stignem" vec "cu da uradim". :greetings-clappingyellow: :greetings-waveyellow:

Petronije nisam video u danasnjem pisanju da si se ponudio kao tvorac idejnog resenja za novo predlozeni projekat ?!! :think: :snooty: U tebe se kunem,sve su oci u tebe uprte,kao kada pucaju penale u finalu LS. :shock: :pray: Nemoj izneveriti raju . . . ;) :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 23:09 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
petronije je napisao:
dujaspasa je napisao:

Petronije, za tebe nema recepta dok ne udariš putaču na sortu! :haha:

Tражила си путачу, а ја нисам могао да се одлучим :mrgreen: . Сад, изволи, пиши :clap: .

XXXX

Dujo :ljubac:, podržavam Petronija u ovoj molbi... Kad budeš imala vremena i volje...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 23:15 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Eto, ne moraš za puslice, bajadere i figaro štanglice, ostalo bi baš pasovalo :clap:

btw, nisu bili posni?

Ivane :greetings-wavingyellow:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 23:50 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Deki r-4 je napisao:
Ti bi mogao malo da poradis na dizajnu i ideji za ovaj nas projekat,umesto sto izmisljas koja ti lokacija odgovara. :snooty:
Jesam li makar na tragu :oops:
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 23:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

E, Vlajko :ljubac: lepo ti ovo sočinjenije ...

A da staviš srce veeeliko, oko celog ostrva? Al' da mu je providan background...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 25 Novembar 2016, 00:19 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Svi ćutU...

Evo jedna, da i vi mislite i sanjate PLAVO

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2427, 2428, 2429, 2430, 2431, 2432, 2433 ... 7036  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.