Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Nedelja, 11 Oktobar 2026, 17:47

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2426, 2427, 2428, 2429, 2430, 2431, 2432 ... 7036  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 00:29 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
dujaspasa je napisao:
Urbi, napisala sam ti recept za tortu naširoko! Nemoj da se prepadneš! Ona je gotova sve ukupno za pola sata. :smesko-levo-desno:

Petronije, za tebe nema recepta dok ne udariš putaču na sortu! :haha:

Izašli First minute za 2017!!! Živa nisam dok nešto ne izaberem!!! :doh: :think:

Tedi, kaj delaš?

'Oće li onaj sići sa neke planine? :doh:

Zmaja sigurno sprema Snežanu i ne zna gde joj je glava? :clap:

Gde li nam je :Deki-R-4: ??? Uopšte se muško društvo povuklo u svoje odaje i ni mukajet!!! :nja-nja:

Evo, dosla iz kazalista, gledala urnebesnu satiru vezanu za EU, Srbiju, Hrvatsku,Tudjmana, Slobu, Vucica....igra Tarik Filipovic. Nije tako zgodan kao sto mi izgledao na sudu. Sad nastavljam da ucim, ono zbog cega sam ovde i dosla. Inace sam po desetak sati na poslu koji ovde ucim.Lepo je opet biti pripravnik i ucenik i to na mestu koje je vrhunsko u Evropi za posao kojim se ja bavim

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 01:32 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
Daca je napisao:
Deki, možemo zajedno da uradimo projekat. Razmišljam kako bi se to moglo uraditi. Ako ćemo svi biti na jednom kolažu, kako ćemo se smestiti u Pefkari, ima nas dosta

Daca je napisao:
Jack, vreme je da na nam Deki da novi zadatak

Upravo tako Daco vreme je za novo vreme. :clap: :dance: :idea:

Ovim putem javno oglasavam novu akciju na nasem Ostrvu !!!

Ne znam koliko ste me razumeli sta zelim da uradim ali pokusacu malo da pojasnim. :confusion-shrug: Mislio sam da na sliku,koja ce biti pozadina ili ti osnova,naseg Ostrva postavim nase nikove razbacane po celom Tasosu. E sad ne znam ni ja tacno kako bi se to moglo spakovati da bude idealno ali ce mi za taj rad biti neophodna vasa pomoc. :think: Najpre sam imao u glavi da postavljam slike nikova ali to bez imena ne bi mnogo znacilo i bilo bi prenabudzeno. :naughty: Onda sam ipak odlucio da je bolje samo slovno ispisati nase nikove u predelima gde ko od nas najvise voli da letuje. Ali posto ni to nije moguce jer smo vecinski opredeljeni za jug Ostrva moracemo da se "razbacamo" po celom Tasosu. Ipak neki nikovi ce moci da zauzmu svoja mesta u originalu.Npr Pefka ce u Pefkari,Jeluska Golden Bic,Blaza na Pahis,Tedi u Potos,Petronije ce na Ipsarion (ukoliko ima jos nekoga za koga znate da voli neki drugi deo sami postavljajte). Sve ostale tasoslije u srcu turajte gde ima mesta sirom Ostrva. Znaci po nikovima slovima ispisano ali da svi Ostrvljani stanu nekako na tu pozadinu razbacani po celom Tasosu,i na nekoj lepoj ostrvskoj pozadini. Spram velicine pozadine odredite velicinu slova i font istih po vasem izboru. Ta slika tj pozadina mora biti koloritno fino osmiljena da nije cisto belo uokvireno granicnom crtom vec da unutrasnjost bude nekako obojena. Moj predlog je u nekoj zelenkastoj nijansi prosaranoj sa braon ili tako nesto slicno sto blize originalom reljefu sa geo karte. :confusion-scratchheadyellow: Naravno ukoliko je to moguce uopste a da ne bude preterano isarano bojama. Ukoliko vidimo da to ne pije vodu obojicemo pozadinu u jednu farbu. :confusion-shrug: Molio bih da zenski nikovi budu ispisani crvenom a muski plavom bojom. Oko slike Ostrva mora biti svetlo plavicasta boja mora u celom obimu,onako umetnicki slobodnom rukom obojena,nejednako ne mora striktno to da bude,cisto malo da se vidi da je ostrvo u pitanju a oko slike u celom krugu po toj svetlo plavoj boji ispisano "putovanja u srcu" odradjeno u tri boje kao sto nam je logo foruma uradjen (crveno-zuta-zelena). :dance:

Uh nadam se da ste me razumeli sta sam hteo,mada cesto ni samog sebe bas ne razbiram najbolje. :pray: Da pricamo uzivo na plazi uz pomoc papira i plajvasa ja bih ovo pojasnio vestije ovako to ide malo teze. :doh: Nema veze hajde da pokusamo pa cemo korigovati,dodavati i oduzimati,u narednim danima. :think: Pozivam sve umetnicke duse,kompjuterske magove i veste crtace da se prikljuce ovoj akciji. Znam da vas ima takvih ovde na Ostrvu pa dajte masti na volju. :dance: Imao sam odavno nameru da od ovog rada u konacnom izdanju napravim nalepnice za automobile i uopste za gde ko voli da ih turi, za sve nas a to bi se kasnije moglo koristiti i kao nas reklamni suvenir ili ti logo za bilo sta drugo (salvete,case i casice,peskire pa cak i tepihe kada malo porastemo ono kao u fazonu Dijana Stara Pazova,sto da ne :lol: :confusion-seeingstars: ) U krajnjoj liniji ako ispadne kako sam zamislio moze ici na glasanje za logo tacnije grb foruma pored ovog vec postojeceg ispisanog loga koji je stalni i nepomerljivi zauvek. :bow-blue: Ali o tom potom bitno je da akcije krene. :hand:

Dobra vam noc Ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 02:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Brzi je napisao:
Umoran sam od svega, radova i majstora. Sinoc legnem u krevet, kad komsinica, vristi li, vristi. Hajde, rekoh, brzo ce oni, vec su 20 godina u braku... Medjutim, navalio on kao da je iz zatvora izasao. U neko zlo doba, napisem ja komsiji SMS da joj bar turi ruku preko usta, jer ne mogu da spavam od vriske. Sretoh ga danas, kad sam se vracao sa posla, kaze podneo on zahtev za razvod. Jbg, nisam znao da je nocas radio trecu...

Dobro vece drugari!

Значи, није комша пеглО. Неко други је тресО... :violin:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 02:05 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
Drugari, u ludom ritmu ne stizem da citam a kamoli pisem...
Puno vas :ljubac:
Morate me nauciti kako se stavljaju slike...
Evo me u Italiji :D pa da napisem nesto kad se vratim i nabacim koju sliku...
Doduse, ovde sam sluzbeno pa ne stizem puno da obidjem ali bice nesto...
Laku noc :ljubac:
P.s. Deki, ja hocu na Golden beach :romance-kisscheek:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 02:11 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
petronije je napisao:
Значи, није комша пеглО. Неко други је тресО...

Palis kao DextO ili ti k'o golf na Bjelasnici. :lol:

Jeluska lep provod koliko god je to moguce na sluzbenom puti i veliki :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 02:51 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Deki r-4 je napisao:
Daca je napisao:
Deki, možemo zajedno da uradimo projekat. Razmišljam kako bi se to moglo uraditi. Ako ćemo svi biti na jednom kolažu, kako ćemo se smestiti u Pefkari, ima nas dosta

Daca je napisao:
Jack, vreme je da na nam Deki da novi zadatak

Upravo tako Daco vreme je za novo vreme. :clap: :dance: :idea:

Ovim putem javno oglasavam novu akciju na nasem Ostrvu !!!

Ne znam koliko ste me razumeli sta zelim da uradim ali pokusacu malo da pojasnim. :confusion-shrug: Mislio sam da na sliku,koja ce biti pozadina ili ti osnova,naseg Ostrva postavim nase nikove razbacane po celom Tasosu. E sad ne znam ni ja tacno kako bi se to moglo spakovati da bude idealno ali ce mi za taj rad biti neophodna vasa pomoc. :think: Najpre sam imao u glavi da postavljam slike nikova ali to bez imena ne bi mnogo znacilo i bilo bi prenabudzeno. :naughty: Onda sam ipak odlucio da je bolje samo slovno ispisati nase nikove u predelima gde ko od nas najvise voli da letuje. Ali posto ni to nije moguce jer smo vecinski opredeljeni za jug Ostrva moracemo da se "razbacamo" po celom Tasosu. Ipak neki nikovi ce moci da zauzmu svoja mesta u originalu.Npr Pefka ce u Pefkari,Jeluska Golden Bic,Blaza na Pahis,Tedi u Potos,Petronije ce na Ipsarion (ukoliko ima jos nekoga za koga znate da voli neki drugi deo sami postavljajte). Sve ostale tasoslije u srcu turajte gde ima mesta sirom Ostrva. Znaci po nikovima slovima ispisano ali da svi Ostrvljani stanu nekako na tu pozadinu razbacani po celom Tasosu,i na nekoj lepoj ostrvskoj pozadini. Spram velicine pozadine odredite velicinu slova i font istih po vasem izboru. Ta slika tj pozadina mora biti koloritno fino osmiljena da nije cisto belo uokvireno granicnom crtom vec da unutrasnjost bude nekako obojena. Moj predlog je u nekoj zelenkastoj nijansi prosaranoj sa braon ili tako nesto slicno sto blize originalom reljefu sa geo karte. :confusion-scratchheadyellow: Naravno ukoliko je to moguce uopste a da ne bude preterano isarano bojama. Ukoliko vidimo da to ne pije vodu obojicemo pozadinu u jednu farbu. :confusion-shrug: Molio bih da zenski nikovi budu ispisani crvenom a muski plavom bojom. Oko slike Ostrva mora biti svetlo plavicasta boja mora u celom obimu,onako umetnicki slobodnom rukom obojena,nejednako ne mora striktno to da bude,cisto malo da se vidi da je ostrvo u pitanju a oko slike u celom krugu po toj svetlo plavoj boji ispisano "putovanja u srcu" odradjeno u tri boje kao sto nam je logo foruma uradjen (crveno-zuta-zelena). :dance:

Uh nadam se da ste me razumeli sta sam hteo,mada cesto ni samog sebe bas ne razbiram najbolje. :pray: Da pricamo uzivo na plazi uz pomoc papira i plajvasa ja bih ovo pojasnio vestije ovako to ide malo teze. :doh: Nema veze hajde da pokusamo pa cemo korigovati,dodavati i oduzimati,u narednim danima. :think: Pozivam sve umetnicke duse,kompjuterske magove i veste crtace da se prikljuce ovoj akciji. Znam da vas ima takvih ovde na Ostrvu pa dajte masti na volju. :dance: Imao sam odavno nameru da od ovog rada u konacnom izdanju napravim nalepnice za automobile i uopste za gde ko voli da ih turi, za sve nas a to bi se kasnije moglo koristiti i kao nas reklamni suvenir ili ti logo za bilo sta drugo (salvete,case i casice,peskire pa cak i tepihe kada malo porastemo ono kao u fazonu Dijana Stara Pazova,sto da ne :lol: :confusion-seeingstars: ) U krajnjoj liniji ako ispadne kako sam zamislio moze ici na glasanje za logo tacnije grb foruma pored ovog vec postojeceg ispisanog loga koji je stalni i nepomerljivi zauvek. :bow-blue: Ali o tom potom bitno je da akcije krene. :hand:

Dobra vam noc Ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Razumem šta želiš. Ako treba neka pomoć, tu sam.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 07:30 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
:ljubac: svima za DJ

Daci, :ljubac: ne traži Deki pomoć, jerbo je u roli sudije, nego mi ostali da crtamo (ko ume i ima volju)...
Sorry što ću to morati da propustim, ja niti imam, niti znam da koristim neki sw za obradu slika i sl...
(ali, ako može, pozicionirajte me na Kekes :D )

Jelo, :ljubac: lep provod, i samo fotkaj, kad se vratiš mi ćemo ti potanko objasniti kako se postavljaju

Tedi :ljubac: jes' uzela recepte za one morske delicije?

PreCedniče, :ljubac:, ako nisi već okrečio spavaću sobu, bolje stavi dodatni sloj izolacije od buke... Čini mi se da će tu biti još dernjave...

Zmaki :ljubac: drago mi je da si opet tu. A što se tiče osmeha... zna to da bude idealan način da pokažeš zube...

:romance-grouphug: i :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 10:10 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

dujaspasa je napisao:

Petronije, za tebe nema recepta dok ne udariš putaču na sortu! :haha:

Tражила си путачу, а ја нисам могао да се одлучим :mrgreen: . Сад, изволи, пиши :clap: .

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 10:39 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
:haha: :haha: :haha:

Deki :Deki-R-4: , Hirona i mene metni u more. Mi volimo da ronimo. :lol:
Ne da si se raspisao!!! Sve si potanko objasnio tako da niko ne može da se žali na idejno rešenje. :clap: Jedino nisi rek'o da l' treba da se mrdaju oni koji se mrdaju? Sad samo da se javi dobrovoljac. :office:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 10:58 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Dobro jutro svima! :romance-grouphug:

Četvrtak! :op-op: Treba se radovati danu pred p!

Zmaki, Jelo, dobro nam se vratile naše drage devojčice!

Zmaki, jako mi je drago da je bolje! :ljubac:

Jelo, ukradi svaki momenat da malo šmugneš za svoju dušu! Gde si u Italiji?

Tedi, slažem se sa tobom da je lepo ponovo učiti, posebno ono što te interesuje! Učenje, znanje i saznanje, donosi radost i unosi mir i glavi, da se čovek ne bavi glupostima!

PreCedniče, ja sam mislila da si pričao o nekom ličnom događaju, tj. da je baš tvoja komšinica vrištala! :mrgreen: Kad ono vic! :D

Deki, ako hoćeš da pišeš naše nadimke po slici mape Tasosa, prvo treba da izaberemo koja će biti ta slika, tj da je skinemo sa neta. :D Nije to u opšte komplikovano, može da se uradi očas posla, ali ne verujem da možemo od toga da pravimo nalepnice za kola, bilo bi mnogo sitno. Čak je diskutabilno da možemo i salvete praviti... :D Možda neki poster, ali takva slika može da se ubaci na net bez problema.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 11:21 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Super mi je ideja! Ne mogu da pomognem jer se nista ne razumem u obradu slika. Prezadovoljna sam svojom pozicijom u Potosu, samo da bude na plazi!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 13:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Daca je napisao:

Razumem šta želiš. Ako treba neka pomoć, tu sam.

Sta ako treba...pa nisi valjda mislila da on to planira da sam uradi? :smesko-levo-desno:
On je dao ideju, a ostali nek se bakcu :mrgreen:

Dobar dan...
Nekome bese rodjendan ovih dana, pa cestitam sa zakasnjenjem.

iskacu mi neke silne reklame turistickih agencija...i pocnem da gledam i eto tako, usao sam dublje u planiranje leta iako jos nije ni decembar :mrgreen:
Sta mislite o Nea Vrasni? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 13:47 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 14:21 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Del Boy je napisao:

Мислимо, дакле постојимо!

Неа Врасна је мирно место за одмор овде, са лепим шеталиштем. Врасна Паралија је још мирније место за одмор овде. Кажу да је ок место за одмор, са фином плажом. Аспровалта и Ставрос су близу за неке изласке и шетње.

Ел ем, у оба наврата, и оном мајском и овом септембарском сам разматрао и Неа Врасну, али одосмо у Бич и Метаморфозис. Чак сам се био решио и које ће смештаје да контактирам, али сам оба пута одустао из разлога што сам за исте паре добијао апартмане са одвојеним кухињама, а не студија.

Што се тиче тих смештаја, оба су у истој кући, само различитим половинама :smesko-levo-desno: и то на плажи. Центар села је близу. Рецензије по нету су биле добре. Има паркинг испред. Кажем, једино сам одустао због мање кујне у склопу студија.

Ево и линка ка њима, па можда послужи...
http://www.melachrini.gr/en/Melachrini-apartments
http://www.georgiarooms.gr/

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Novembar 2016, 14:23 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Del Boy je napisao:
Letovao sam u Nea Vrasni jedno 20 puta, nekada i 2 puta godišnje. Lično poslednji put pre 10 godina, ali burazeri su nastavili porodičnu tradiciju i ne menjaju lokaciju, tako da sam polu kompententan da ti odgovorim.

Dobre strane:
Ogromna dugačka i prilično široka plaža, delovi sa kafićima i ležaljkama i veliki delovi za sopstveni mobilijar. Deo plaže ka Stavrosu (tzv. Vrasna Beach / Paralia) više peskovit i sa dužim plićakom, centralni deo i ka Asprovalti polu šljunak i brže počinje dubina. Prepodne mirno more, poslepodne sa talasima koji mogu da budu i pristojno veliki (dobra strana plaža sa talasima je da je prvi pojas do mora sa peskom idealnim za igranje koficama :D ).
Šetalište pored mora pa sve do Asprovalte (~2,5-3 km), ali samo od centralnog dela.
Mesto je zapravo 5-6 ulica paralelnih i uspravnih na more i sve je ravno tako da bez obzira na poziciju smeštaja nije daleko do mora i plaže.
Dosta prodavnica, velikih supermarketa, ima i Lidl (koji je među našom populacijom sinonim za snabdevanje u inostranstvu, a meni se kroz posao ogadio :doh: )

Loše strane:
Ogromna dugačka i prilično široka plaža, naravno da je nemoguće takvu plažu održavati čistom.
Meni najveća mana je boja mora, neka nedefinisana. Nema drveta, stene, zaliva... samo jedna dugačka linija. Ovo je sada već lični osećaj, ali ja ne volim takve plaže.
Talasi umeju da nanesu travu i prljavštinu u plićak i na obalu.
Mesto potpuno nezanimljivo, Asprovalta nešto življa, ali bez ikakvog šarma, Stavros nekada trgovački centar (tamo su se kupovali auto delovi, kafa i šerpe) jer je postojala američka vojna baza u mestu koje u moje vreme nije imalo plažu, a sada je ima.
Nema ni u okolini nekih zanimljivosti, mi smo išli do Kavale 80km.

Dobar dan :romance-grouphug:
Ako već Pefkari i Zoki imaju određenu poziciju na mapi, mene možete u Kazaviti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2426, 2427, 2428, 2429, 2430, 2431, 2432 ... 7036  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.