Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 08 Oktobar 2026, 19:32

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2345, 2346, 2347, 2348, 2349, 2350, 2351 ... 7035  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 15:14 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Pol: Seka
Milenice nadam se da do seckanja ipak nece doci ali ako bas mora, bolje je i to, samo da prodje.

Vlado, bila sam vredna danas i zavrsila ono na portalu :) Pregledaj molim te ima li kakvih gresaka. Onaj tekst od juce izbrisi jer nisam uspela da ga editujem pa sam pisala ispocetka.

Hocu da menjam frizuru pa evo i vas ovde da pitam imate li kakav predlog? :)

Oblacno danas, temperatura je po mojoj meri... Odlicno za voznju rolera :happy-cheerleadersmileygirl:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 15:23 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Urb, kažu mora da se secne, da izađe gnoj (da prostiš), samo neće izaći i to je put do ozdravljenja. Drugarica to radila u sopstvenoj režiji (luda žena), pa valjda ću i ja preživeti u ambulanti. Nema slile, mora da prođe. Hvala što me tešiš! Znači!

Danas je idealan dan za sportske aktivnosti, gledaću da (posle seckanja), odem i ja na neku rekreaciju u Košutnjak! :happy-cheerleadersmileyguy:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 19:38 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
milenaidaki je napisao:
Anđelina i Bred se razvode, zašto ljubav nekada mora da ima ružan kraj? :(

Jutros hladnooooo! :brrrr:

Ipak, sunčano je i nebo je vedro! :D

Što se mene tiče, nije me interesovalo kad su se ženili pa me ne interesuje ni kad se razvode. U njihovu ''ljubav'' nisam nikada ni verovao, obzirom da su oboje ''oštećena'' roba a posebno ona. Većina tih holivudskih zvezda su ozbiljno bolesni u glavu a po meni takvi treba u ludare da idu a ne na televiziju. Ne verujem u to da se bolesnici vole, oni jednostavno imaju suviše zbrke u glavi. Na žalost ti bolesnici su idol za pola planete.
Ja smatram da su San Francisko (kao sedište LGBT populacije) i Los Anđeles (sedište Holivuda) moderni Sodoma i GOmora i da će tako i da završe pošto je dokazano da se istorija ponavlja a i smešteni su na rasedu i nije uopšte nemoguće da ih proguta vatra.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 19:44 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
:greetings-waveyellow:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 19:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Никити вечерас...

Slika

А сад киша...

Сутра повратак у реалност...
На срећу, добили смо лејт чек аут јер нема гостију, па ћемо тек поподне навише.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 20:13 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:

I da znate,nisam zaboravila na svoje obaveze,nego.zelim pricu o Pelionu da propratim fotkama a ne ide mi zbog sranja tehnike, evo danas sam se spremila da idem po tudjim kucama dok ne nadjem komp koji ce da prepozna moj telefon

Кад је тако како си написала са техником, а под претпоставком да хоћеш да скинеш слике са телефона уз премису да имаш андроид и у кући вифи, изложићу следеће :

За потребе размене фајлова између уређаја у мојој кућној мрежи, а ту су и десктоп и лаптоп и неколико телефункена, на телефонима имам инсталиран ЕС експлорер, а ма виндоуз рачунарима шерован фолдер. ЕС експлорер препознаје тај фолдер и само копи пејст и готово. Ради у оба смера. Ако ово може да реши проблем, појаснићу и како да са телефункена промађеш тај фолдер.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 20:14 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

DEXT je napisao:

Сад си фрајер што си мангуп па само машеш :mrgreen: .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 20:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
urbi je napisao:
Vlado, bila sam vredna danas i zavrsila ono na portalu :) Pregledaj molim te ima li kakvih gresaka. Onaj tekst od juce izbrisi jer nisam uspela da ga editujem pa sam pisala ispocetka.
Članak je sada dostupan širokim narodnim masama :bravo:
Malo sam popravljao :D
Uvodna slika sa kratkim uvodnim tekstom pa zatim klik na opširnije.
Kada završiš prebaciš mu status u objavljeno, što je meni znak da ga uzmem. Verovatno sam ti ja zaključao prvi pokušaj kada sam ubacivao sliku :oops: Ali može i ovako, zapravo najgori mi je deo što imam obaveštenje kada je neko počeo članak, ali ne i kada ga je završio pa stalno proveravam.
I menjao sam dj u đ

Dobro veče :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 21:48 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
urbi je napisao:
Članak je sada dostupan širokim narodnim masama :bravo:
Malo sam popravljao :D
Uvodna slika sa kratkim uvodnim tekstom pa zatim klik na opširnije.
Kada završiš prebaciš mu status u objavljeno, što je meni znak da ga uzmem. Verovatno sam ti ja zaključao prvi pokušaj kada sam ubacivao sliku :oops: Ali može i ovako, zapravo najgori mi je deo što imam obaveštenje kada je neko počeo članak, ali ne i kada ga je završio pa stalno proveravam.
I menjao sam dj u đ

Dobro veče :romance-grouphug:

ммммммммм ммммммммм...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 22:08 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
petronije je napisao:
Сад си фрајер што си мангуп па само машеш.

Nije ni jedno ni drugo. :naughty: On je debeljko. :D
IvanBP je napisao:
Ja smatram da su San Francisko (kao sedište LGBT populacije) i Los Anđeles (sedište Holivuda) moderni Sodoma i GOmora i da će tako i da završe pošto je dokazano da se istorija ponavlja a i smešteni su na rasedu i nije uopšte nemoguće da ih proguta vatra.

Ja bih na ovaj spisak doturio jos evropske prestole zla a to su Brisel i kompletna Holandija. :twisted:
milenaidaki je napisao:
Uvek se kaže... idemo dalje! :) Kažu, nema izlečenja bez seckanja.

tako je Miki idemo dalje nema predaje. :greetings-clappingyellow: Nadam se da ce sve proteci lagano ambulantno,rutinski. :pray:
ivkabg je napisao:
Molim nase clanove iz Beograda ako mogu da napisu da li znaju kakvo je naselje Cerak vinogradi? S obzirom da trenutno stanujemo u desetom delu grada ne znamo nista o tom naselju. A bas mi je bitno ako moze da napise neko koju.

Ivka skoro sve si cula sto se tice ovog kraja. Apsolutno sam saglasan sa vecinskim misljenjem. :handgestures-thumbup: Jako dobra lokacija po svim mogucim parametrima ako bih bolje razmislio mozda cak i najjaca od svih prigradskih. U novije vreme je dozivelo veliku ekspanziju ali je sacuvao svoj identitet i solidan broj zelenih povrsina. :clap: Cerak = odlican izbor. :dance:
Lunatic je napisao:
Ono što znam za Cerak je da nikakva navijacka obeležja nisu poželjna, jer je tamo stacionirana poprilično problematicna grupa navijača Rada.

Vidis Boga ti ovo nisam znao ?! :think:
DEXT je napisao:

I tebi takodje :orcs-buttshake:
petronije je napisao:
За потребе размене фајлова између уређаја у мојој кућној мрежи, а ту су и десктоп и лаптоп и неколико телефункена, на телефонима имам инсталиран ЕС експлорер, а ма виндоуз рачунарима шерован фолдер. ЕС експлорер препознаје тај фолдер и само копи пејст и готово. Ради у оба смера. Ако ово може да реши проблем, појаснићу и како да са телефункена промађеш тај фолдер.

Moj bato s'kakvim znanjem covek dolazi na forum !!! :shock: A ne 'vako neuk ko ja . . . :Deki-R-4:

MRZIM "LADNOCU !!! :angry-cussingblack: :angry-screaming:

Dobra vam noc Ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 23:18 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
petronije je napisao:
Tedi je napisao:

I da znate,nisam zaboravila na svoje obaveze,nego.zelim pricu o Pelionu da propratim fotkama a ne ide mi zbog sranja tehnike, evo danas sam se spremila da idem po tudjim kucama dok ne nadjem komp koji ce da prepozna moj telefon

Кад је тако како си написала са техником, а под претпоставком да хоћеш да скинеш слике са телефона уз премису да имаш андроид и у кући вифи, изложићу следеће :

Kuku meni, sramota me da priznam, ali nista nisam razumela!

Nakon pokusaja osim moje jos u dve kuce, danas je u cetvrtoj kuci uspelo! Bila je jedna zamka izgleda, trebalo je da nakon ubacivanja kabla u kompna telefonu kliknem da zelim prebacivanje datoteka, bez toga kabl je sluzio samo da puni telefon! A ja to nisam znala, htela da poludim, stalno mi davalo poruku da nemam slika u telefonu .

Al ako umes da objasnis tvoj sistem tako da bude "Razmena fajlova - uputstvo za kompletne idiote"

Poslednji put menjao Tedi dana Sreda, 21 Septembar 2016, 23:22, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 23:21 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Imam jedno, pitanje, predlog, molbu! Danas sam isla da upusem dete i sebe na kurs grckog u Helenskom kulturnom centru, jer mi je receno da je tamo najbolje. Ispade da nema mesta, popunjeno. Obzirom da ima interesovanja, ako skupe dovoljno ljudi otvorice jos jednu grupu. Ima li neko ovde da je zainteresovan? Centar je kod Beogradjanke, termini se jos ne znaju, verovatno ponedeljak i sreda uvece.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 21 Septembar 2016, 23:32 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pogledajte ovo umiranje od smeha!

https://m.youtube.com/watch?v=TXNyXd5dq90

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 07:14 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
petronije je napisao:
Никити вечерас...

Slika

А сад киша...

.

Slika

a i ja da se vratim, pa reko uz put slikicu za Petronija

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 07:59 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Poslednje letnje jutro.

Dobro jutro.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2345, 2346, 2347, 2348, 2349, 2350, 2351 ... 7035  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: pefkari i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.