petronije je napisao:
Сад си фрајер што си мангуп па само машеш.
Nije ni jedno ni drugo.

On je debeljko.
IvanBP je napisao:
Ja smatram da su San Francisko (kao sedište LGBT populacije) i Los Anđeles (sedište Holivuda) moderni Sodoma i GOmora i da će tako i da završe pošto je dokazano da se istorija ponavlja a i smešteni su na rasedu i nije uopšte nemoguće da ih proguta vatra.
Ja bih na ovaj spisak doturio jos evropske prestole zla a to su Brisel i kompletna Holandija.
milenaidaki je napisao:
Uvek se kaže... idemo dalje!

Kažu, nema izlečenja bez seckanja.
tako je
Miki idemo dalje nema predaje.

Nadam se da ce sve proteci lagano ambulantno,rutinski.
ivkabg je napisao:
Molim nase clanove iz Beograda ako mogu da napisu da li znaju kakvo je naselje Cerak vinogradi? S obzirom da trenutno stanujemo u desetom delu grada ne znamo nista o tom naselju. A bas mi je bitno ako moze da napise neko koju.
Ivka skoro sve si cula sto se tice ovog kraja. Apsolutno sam saglasan sa vecinskim misljenjem.

Jako dobra lokacija po svim mogucim parametrima ako bih bolje razmislio mozda cak i najjaca od svih prigradskih. U novije vreme je dozivelo veliku ekspanziju ali je sacuvao svoj identitet i solidan broj zelenih povrsina.

Cerak = odlican izbor.
Lunatic je napisao:
Ono što znam za Cerak je da nikakva navijacka obeležja nisu poželjna, jer je tamo stacionirana poprilično problematicna grupa navijača Rada.
Vidis Boga ti ovo nisam znao ?!
DEXT je napisao:
I tebi takodje
petronije je napisao:
За потребе размене фајлова између уређаја у мојој кућној мрежи, а ту су и десктоп и лаптоп и неколико телефункена, на телефонима имам инсталиран ЕС експлорер, а ма виндоуз рачунарима шерован фолдер. ЕС експлорер препознаје тај фолдер и само копи пејст и готово. Ради у оба смера. Ако ово може да реши проблем, појаснићу и како да са телефункена промађеш тај фолдер.
Moj bato s'kakvim znanjem covek dolazi na forum !!!

A ne 'vako neuk ko ja . . .
MRZIM "LADNOCU !!!
Dobra vam noc Ostrvljani . . .