Del Boy je napisao:
milenaidaki je napisao:
Kada ti titra neko ko to mora da radi, a ne zeli i nije neko zadovoljstvo!

Auuuu vrhunska izjava. U rangu one od nase drugarice Viki da pusenje ubija!!
Del Piero vrhunska izjava slozicu se sa tobom u potpunosti.

Nasa
Milenica je kraljica definitivno i sto puta dokazano.

Samo mala ispravka post o pusenju je pisala
Lutonjica,koje nazalost dugo ovde nema,a ne
Vicky koje takodje vec dugo vremena nema sa nama.
DEXT je napisao:
Bolje fotografije pravi fotoaparat star 11 godina sa 3Mpx ( ne može da mu se zatvori blenda, vratanca za baterije...)
nego ova nova g.vna od telefona kojima pixele ne moš ni izbrojat. (Smena 8 je zakon !!! )

Au debeli ovog leta si pokidao nacisto !!!

I to u vise zivotnih segmenata.

Najpre si me odusevio kao majstor na (s)kari pa sad i ovaj ovaj talenat za fotografiju pride.

Ostavio si me bez teksta definitivno.
Inace tako je i moj deda govorio babi : one stare gace su bolje radile radnju .
pefkari je napisao:
Cak i jedan njihov iz Kragujevca...moram da kazem da mi je delovao kao dobar momak... ....jednom mi je pridrzao vrata na izlasku iz WC-a...secam se da sam mu bila "do struka"...pogled "do glave" je trajao nekoliko sekundi, jer je ogromaaaan... Bolje sto niste videli moju reakciju!
Ups teka
Pef kako vidim bilo je tu jako napeto.

nadam se da je se srecno i zavrsilo.
DEXT je napisao:
Što ja volem poneđeljnik kad ne moram da rabotam.
I ja takodje.

Samo jos takav dan ne doziveh do sada.
Tedi je napisao:
A da stavim na referendum pa da glasate za: 1. Lefkada
2. Pilion 3. Tasos kao i uvek. hvala
Iako kasnim 'ocu da se zna : 3 bez dileme.
dejevla je napisao:
Samo da vas

i dopunim

oko ponoći pravac

Evridiki

U zdravlje svima

Kada nestigoh da ti pozelim srecan put onda makar da ti pozelim sjajan ostatak drugog dela odmora.
ivkabg je napisao:
Sva sreća pa nismo uticali na odluku, ne znam stvarno šta se toliko promenilo mi smo bili poslednji put 2012 god. Mada sam primetila da su gomila ljudi postali snobovi a nemaju dovoljno para da izfinanasiraju taj svoj snobizam.
Mesta se i nisu toliko promenila koliko su se ljudi izopacili.
Ivka sve si rekla ovom drugom recenicom.
milenaidaki je napisao:
Ne spava mi se, ne vraca mi se u Bg. Lepo je kada ne znas ni koji je dan, datum, sta se desilo...
Ovo je moj moto i deviza svakog leta poslednjih dana odmora.
IvanBP je napisao:
Meni je potpuno jasno da ima neko kome se Tasos ne sviđa. Ja stalno ponavljam da on nije za svakoga.
Meni bas i nije ali sa ovom drugom konstatacijom si pogodio u metu.
dujaspasa je napisao:
Brzi, Hiron kaže da mu jajca nisu ni pipnuli!
Pa kam gi ta poslovicna poslovnost i servilnost ??!

Hm nista vise nije kao pre . . .
petronije je napisao:
Последњих дана ПерА, као и добар део чланова екипе, некадашњег кафанског инвентара, уФатио неки слабопис...
Не знам да ли се екипа заситила, или једноставно нема времена, или је нешто осмо у питању, али морадох да приметим...Не знам ни зашто све ово приметих. Нешто је сиво и суморно на југу. Кишица ромингује...
Ovaj post je pisan u teskoj depresiji ili pod dejstvom nekih opijata ?!

deder momce vracaj se u formu nisam te takvog navikao.
ivkabg je napisao:
Šta znam njima je Sitonija vrh recimo a ja Tasos nikad ne bih menjala za Sitoniju. Tasos ima dušu, ima sela, na Sitoniji ima mnogo više lepih plaža ali meni nije bilo ni blizu tako lepo kao na Tasosu. Jednom rečju smorija sam se od silnih plaža na Sitoniji ja volim i kad mesto ima dušu.Sve je u glavi, nama odmor ništa ne može da pokvari jer od svega izvučemo najbolje.
Mi nikako ne volimo hotele nama prija i ta mala plaža i da blejimo u plavo i ne radimo ništa. Eto koliko smo svi različiti.
BRAVO
Ivka nastavis li ovako postaces najozbiljnija konkurentkinja
Mileni za titulu kraljice Ostrva.
Dobro vece Ostrvljani . . .