Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Sreda, 07 Oktobar 2026, 11:55

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2272, 2273, 2274, 2275, 2276, 2277, 2278 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 11:16 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Blazo...inteligentan si covek, dovoljno iskusan i poslovno i zivotno... koje se pare vrte u vaterpolu i zenskoj odbojci? Atletiku i borilacke sportove necu ni da spominjem...oni su kategorija ispod.
I to ne mislim na Srbiju nego globalno. Vole ljudi sto uzimamo medalje, euforija oilimpijske igre i to...ali fudbal ce uvek i bukvalno uvek da bude gledaniji i u vecoj zizi interesovanja, zbog marketinga, popularnosti, obrta novca...

Dobar dan...
Juce pored godisnjice foruma ja imao godisnjicu rada. Zahvaljuci linkedin-u videh da sam vec 5 godina ovde gde sam trenutno... doslo vreme da se kaze: DA SE NE LJUBIMO!?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 11:48 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Pol: Bata
Zakasnih na rođendansku tortu :cry:

NEKA NAM JE SA SREĆOM
I DA ZAJEDNO U ZDRAVLJU I VESELJU SLAVIMO I STOTI !

Predsedniče, dobro došao !

petronije je napisao:
Можда ДекстО може помоћи :whistle: .
DextO ne mož pomoći ni sam sebi.

ZMAJA je napisao:
Danas je Srbija osvojila prvu medalju na OI, i to ZLATNU! :op:

Dopunite... :whistle:
Oš realano ili televizijsko-politički?
Da do kraja osvojimo sve što se osvojiti može,
nemož stignemo zapadne suJede.

VlaMar je napisao:
Jedva čekam da Petronije ponovo ode na odmor da me ne nervira izjutra.
Misliš da mu nisi dao odličnu ideju da nastavi započeto i sa odmora? :lol:

IvanBP je napisao:
Kod nas se zovu gomboce.
Znam da će neki dobiti popizditis,
al kod mene se zovu zašećerena krtola.

Blaža je napisao:
Moram sa vama da podelim jednu impresiju od juče :
Mrzim fudbal.
Čekaj, polako, sve je to uvertira za LOI 2076 kada čemo uzeti medalju u fudbalu?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 11:56 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
I ja zakasnila za tortu ali sam juče jela sladoled k'o sumanuta u par navrata.

SREĆAN ROĐENDAN SVIMA NAMA!

Odoh sad :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 12:06 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Pol: Seka
Urbi, napisaću recept za džem od smokava u temi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 12:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Ni meni nije jasna ta opsesija fudbalom, toliko strasti i živaca se unosi u to. Doduše, meni nije jasno to ni za jedan sport ali radije bih gledao tenis, atletiku ili biciklizam (tu se vide lepi predeli). Ne pamtim kad sam gledao fudbalsku utakmicu (možda neko svetsko prvenstvo ili evropsko pre deset i više godina).

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 12:56 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
Del Boy je napisao:
Blazo...inteligentan si covek, dovoljno iskusan i poslovno i zivotno... koje se pare vrte u vaterpolu i zenskoj odbojci?

Baš zato. Kakve koristi od toga imaju obični gledaoci. Pare dele rukovodstva klubova, menadžeri, razni mešetari, ostane nešto i za igrače.
Šta ostane za nas i našu decu. Novi tereni? Timski duh? Zdravo telo? Ispravan stav o životu?
Zato sam uvek više voleo male sportove, u kojima nema para, već se sport igra radi sporta.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 12:57 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
IvanBP je napisao:
Ni meni nije jasna ta opsesija fudbalom, toliko strasti i živaca se unosi u to. Doduše, meni nije jasno to ni za jedan sport ali radije bih gledao tenis, atletiku ili biciklizam (tu se vide lepi predeli). Ne pamtim kad sam gledao fudbalsku utakmicu (možda neko svetsko prvenstvo ili evropsko pre deset i više godina).

I u ženskoj odbojci, tenisu, umetničkom klizanju.... se vide lepi predeli :smesko-levo-desno:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 13:06 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 06 Decembar 2014, 11:44
Srećan nam rodjendan! :zurka:

Blažo, baš si mangup! Ja volim i ženski fudbal. Najlepši deo mi je kad na kraju utakmice menjaju dresove! :haha:

Šalu na stranu. Meni je posebno zadovoljstvo da gledam mačevanje i streljaštvo (luk i strela). Neki put pogledam konjičke sportove i jedriličarstvo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 13:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Blaža je napisao:
Del Boy je napisao:
Blazo...inteligentan si covek, dovoljno iskusan i poslovno i zivotno... koje se pare vrte u vaterpolu i zenskoj odbojci?

Baš zato. Kakve koristi od toga imaju obični gledaoci. Pare dele rukovodstva klubova, menadžeri, razni mešetari, ostane nešto i za igrače.
Šta ostane za nas i našu decu. Novi tereni? Timski duh? Zdravo telo? Ispravan stav o životu?
Zato sam uvek više voleo male sportove, u kojima nema para, već se sport igra radi sporta.

nama ne ostane nista ni od ovih sportova gde se sve ocrta :mrgreen: a ni od fudbala, kosarke...
poenta je u tome da je fudbal odavno postao ozbiljan biznis i shodno tome najvise se forsira na globalnom nivou, najveci je marketing oko njega, najvise tv prenosa...sve to utice na svest ljudi i njima je normalno da je fudbal najpoznatiji i najpopularniji sport. Ja sam ubedjen da se i u SAD mnogo vise prati NFL (i narocito superbowl) koga ni nema na OI nego bilo sta na OI bez obzira na uspehe americkih sportista koji su ubeldjivo prvi po broju medalja.

Kao sto coca colu niko ne pije jer je zdrava nego zato sto vides reklamu gde god se okrenes...umesto da lepo pijemo domace Dujine sokove :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 14:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Gledam po netu kako sada naš narod emotivno reaguje na rezultate na OI. Prvo veliki pad zbog izgubljenih mečeva i ne prolaska u dalje krugove takmičenja, pa sad euforija, mnogo smo jaki i te fore. U stvari bedan i gladan narod je u tim sportistima video nadu i dokaz da nismo mi manje vredni od drugih. Kad su krenuli porazi, srušile se sve nade. Sad kad su krenule pobede, prosto eksplodirale emocije. Sve me to podseća na period kada su naši košarkaši i odbojkaši nakon sankcija krenuli da osvajaju evropu i svet. Svi osećaju ponos i svima je malo lakše da trpe svakodnevnicu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 15:14 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Ma daj Ivane...pa meni to ne treba da lakse podnesem svakodnevnicu...dovoljno mi je da vidim the prime minister-a kako nas spaja sa svetom, dovodi nam svetske glavesine da nam oproste sto su nas tukli, pomaze srpskog seljaka kupovinom opanaka, dovodi albance u moj rodni grad da drze sednicu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 18:36 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
DV :romance-grouphug:

nešto smo usporili sa plavim...

Slika

(Vlado, :bravo: za Rodos, nisam htela da upadam tamo dok ne završiš)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 19:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
IvanBP je napisao:
...Sve me to podseća na period kada su naši košarkaši i odbojkaši nakon sankcija krenuli da osvajaju evropu i svet. Svi osećaju ponos i svima je malo lakše da trpe svakodnevnicu.
Ako vratimo još malo vreme unazad, mogli bi da se setimo kakve su probleme imali drugovi rukovodioci, na čelu sa drugom Miškom, sa npr. FK Čelik iz Zen'ce... jer, ako Čelik izgubi utakmicu, ceo grad utone u depresiju, rudari se napiju, nadrkani cele nedelje, tuku žene i decu i neće da rade - produktivnost drastično padne. Zato su drugovi rukovodioci povremeno morali da malo šteluju rezultate (einstellung :) ), da protivnički klub, po tajnoj direktivi s vrha, primi poneki gol i onda bude sve u redu, svi su hepi a u rudniku se obaraju rekordi. Došlo je novo vreme, način manipulisanja sa narodom se promenio, ali se vlast nije odrekla manipulisanja.

Fudbal je, Blažo, za dobar deo sveta atraktivan sport. Ono što posebno privlači populaciju je da je to "kolektivni" sport i da ima i fizičkog kontakta među takmičarima gde se, pored veštine, odmerava i snaga - a to većina voli. Kad su ozbiljna i dobro organizovana takmičenja u pitanju, kao što je evropsko, svetsko prvenstvo u fudbalu, evropska liga šampiona ili Copa America, tu gledaoci mogu često da uživaju u dobrim i vrlo zanimljivim utakmicama. Primetio si, možda, da na ligi šampiona svi nose na dresovima "respect" i da se jako vodi računa o tome da se ekipe i igrači zaista međusobno poštuju, kao i da se publika pristojno ponaša.

Ono jest', šlajmarice lete po terenu i na tim utakmicama ali veruj da bi isto tako letele i po košarkaškom terenu, kad bi bio travnat :) A možeš misliti šta svašta leti dok se igra vaterpolo utakmica :puke-front:

Juče sam, inače, UŽIVAO gledajući odbojku, a pogotovo što su naše devojke pobedile :) Bilo bi mi jako žao, ali se ne bih ljutio ni da su izgubile jer su zaista dale sve od sebe da pobede. Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi mnošvo sjajnih poteza sa obe strane, a ko je gledao od početka do kraja ne verujem da bi mogao da ostane ravnodušan, suza je bilo na svim stranama - kod pobeđenih, kod pobednica a i kod gledalaca ispred TV-a :) Napeto do samog kraja, moralo je da se završi izlivom emocija.

Meni je odbojka izuzetno lep i zanimljiv sport, naše devojke će gotovo izvesno osvojiti zlatnu medalju - ostala im je još utakmica sa Kineskinjama (koje su već jednom pobeđene u kvalifikacionom meču) i zato taj meč vredi gledati. Pri tom, obratite pažnju na servis naših igračica poreklom izbosneee :) Brankice Mihajlović i posebno mlađane (19 godina) hercegovke Tijane Bošković koja drži olimpijski rekord u brzini servisa od 101 km/h, one brateee ubijaju sa sevisom :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 19:57 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Šta misliš ta kad pukne šamarčinu? Ceo dan sam sebi Vi govoriš.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 19 Avgust 2016, 22:01 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Slika

Pun mesec nada Krfom. U hotelu ispod grčka muzika uživo. Dovoljno daleko da nije bučno! Grcka muzika me posebno podseca na Pef i Tedi!

Zmaki, sada znam šta znači lep pogled sa terase! U večernjem sumraku mi ništa drugo ne treba!

:ljubac: za sve!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2272, 2273, 2274, 2275, 2276, 2277, 2278 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.