Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 06 Oktobar 2026, 13:53

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2240, 2241, 2242, 2243, 2244, 2245, 2246 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Nedelja, 07 Avgust 2016, 15:41 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2
Ne podseca

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 07 Avgust 2016, 16:58 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

https://www.google.rs/search?q=neos+mar ... YMxtnMM%3A

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 07 Avgust 2016, 19:47 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
Miki iako sam samo protrcao kraj Neosa bilo mi je dovoljno da vidim o cemu se tu radi. :hand: Ja ga zovem grcki Herceg Novi zbog velikog broja stepenica i stalne kretnje uzbrdo nizbrdo. :D Meni uopste nije toliko antipatican cak sta vise ima dosta toga da ponudi. :clap: Pa samo plaze koje ima i kojima je okruzen vrede svih para koje ce jedan prosecni srpski turista tamo potrositi. :dance:

Mislim da su ljudi generalno malo preterano kriticni prema mnogim mestima diljem Grcke. :think: Trazimo da nam je sve blizu i na dohvat ruke (plaze,velelepni stari gradovi sa prostranim setalistima,girosi,sume,hladovine,poslasticarnice,kulturna bastina itd) a takvo mesto sa svim nasim zahtevima ni najbolji arhitekta ne bi umeo da nacrta a kamoli da ga bilo kakav majstor napravi u realnoj dimenziji. :snooty: U stvari to sto bi mi hteli ne postoji ama bas nigde na belom svetu pa eto nazalost ni u Grckoj. :confusion-shrug: Kazu ljudi : koliko para toliko muzike, i smatram da je ova izreka odlicna za sve nase prohteve i zahteve. I jos cu biti slobodan da dodam da je sve ono o cemu pisemo i gde provodimo godisnje odmore vise muzike nego sto je placanja. :!: Mislim da se razumemo. :hand:

Traziti dlaku u jajetu nekom grckom selu,regiji npr a pritom u to isto mesto doci iz velegrada kakav je Beograd ili bilo koji drugi grad u Srbiji je nesto sto karakterise nas mentalitet. :snooty: Zemlja Grcka je top destinacija za veci deo turista ove kugle zemaljske osim izgleda za nas Srbe koji sve znamo najbolje. :doh: Zemlja koju su sami Bogovi sa Olimpa za sebe stvarali nudi toliki spektar ponuda raznih vrsta za svako zivo bice koje iole voli more i mediteranski stil zivota da preko toga ne moze vise. :naughty: Eto za mnoge i to cesto nije dovoljno vec bi preko 'leba pogacu. :snooty:

Valja postovati to sto imamo u nasem "komsiluku" i biti svestan da je to veliko bogatstvo. :clap: More,plaze,klima su argumenti koji nas prevashodno vuku u te krajeve sve preko toga sto se "uhvati" je cist car. :pray: Zato ne treba biti preterano zahtevan sa nekim sitnicama,koje pritom u nasoj kuci imamo u izobilju, zahtevima i razmisljanjima prilicno nadmenim i neskromnim,valja biti svestan sopstvenih mogucnosti i biti svestan da idealno ne postoji. Uzivati u Grckoj,zemlji mitologije i Bogova sa svim svojim lepotama je privilegija koju imamo. :roll: Sasvim dovoljno da nam neke sitnice ne mogu pokvariti radost koju svaki odlazak u Grcku donosi. :kolo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 07 Avgust 2016, 20:07 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pef mi ostrvljani znamo kako stvaro ovde nastaju. ;) :romance-heartbeating:

Blazo dobro je da je uspelo nakon tri puta da te nesto zadojmi na poluostrvu. ;) :D Pa makar to bila i cetvrta sreca. :lol:

VlaMar samo nam ti salji sve sto mozes sa lica mesta ovu destinaciju nam je jos samo Bojko nislija nekada davno predstavljao. :clap:

Zmajevi sta reci a ne zaplakati ?? :confusion-shrug: Dobro vi nama dosli sve drugo ce vremenom leci na svoje mesto. :handgestures-thumbup:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 07 Avgust 2016, 20:11 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 07 Avgust 2016, 23:13 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Deki, ja se baš i ne slažem sa tobom. To što Grci imaju more, to ima je priroda dala i to nije njihova zasluga. Oni su jednostavno imali sreće pa im se preci tu nastanili. Ono što je do njih, sve škripi, higijena, odvoženje smeća, ceo Potos smo prošli, nema nijedne kante da baciš čuku od kukuruza kojeg su deca pojela u šetnji. Pogledaj samo kako održavaju svoja dvorišta. Vrlo malo je onih koji drže sve pod konac. Mnoga dvorišta su u višegodišnjem korovu. Urbanističko arhitektonski katastrofalna su im naselja. Kao da ih je turizam iznenadio, sve su to neka stara sela u kojima su kuća po kuća rušeni i dizani smeštaji koji primaju 15 porodica. Problem sa parkingom u Potosu i Limenariji ne rešavaju. Njihovo je rešenje da policija okreće glavu pa ljudi parkiraju uz put, odmah iza znaka za zabranu. Hoću da kažem da Grci vrlo malo rade na razvoju turizma pri čemu mislim na taj komunalno - urbanistički plan. Njima ovo sada što se dešava u svetu ide na ruku ali ako se ne opamete, to će im se obiti o glavu. Na plaži im se pojavi kamenje i oni ne reaguju, naplaćuju ležaljke i boli ih uvo. Ne pada im na pamet da dovezu 10 kamiona peska i to prekriju pre sezone. Što bi, i ovako su puni.
Kada radiš neki posao moraš stalno da ulažeš i usavršavaš se bez obzira što ti trenutni poslovni odnosi donose puno posla i velike pare. Baš tada treba da dižeš nivo poslovanja. Ništa ne traje večno.
Meni se u grčkoj sviđa, tamo ću i dalje letovati ali ne može se samo posmatrati lepo more i plaže. Oni moraju početi nuditi i ostale stvari makar osnovne a to je redovna higijena javnih površina.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 08 Avgust 2016, 04:05 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Ajooj, em nisam na moru, em radim, em nedelju provedoh sa 10 sati fizickog rada nakon krecenja i farbanja drvenarije, em sam zaspala na samo pola sata, probudila se da gledam Novakovu agoniju, i kako tuzno Novak place! A budilnik ce uskoro da zove na posao.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 08 Avgust 2016, 08:07 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Немој да га чујеш и решен проблем :lol: .
Ја одгледах цео меч. Онај луд како је играо...

Тмуран понедељак... У сваком смислу...

Дајте море :more: !

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 08 Avgust 2016, 08:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
I ja gledah Noleta nocas pa sad nisam sva svoja...bas mi je zao....
Zmajevi, dobro dosli!
Meni se dete sutra vraca, bas sam ga se uzelela...
Dobro jutro drugari, Petronije, Milenice :ljubac:
U Bg je suncano....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 08 Avgust 2016, 08:45 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
:op-op: П О Н Е Д Е Љ А К :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 08 Avgust 2016, 09:00 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Evo, Petronije, sedi na terasu, sad će kafica...

Slika

dok čekaš, baci pogled na desno

Slika

i na levo

Slika

i onda:

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 08 Avgust 2016, 09:11 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
jack je napisao:
Evo, Petronije, sedi na terasu, sad će kafica...
i onda:

Slika

Де нађе ову чаробну лампу? Само да протрљаш и дух излази...
Сад ће Јелена да ме зеза како пијем пола кафе у 12 :smesko-levo-desno: .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 08 Avgust 2016, 10:02 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

DJ!

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 08 Avgust 2016, 10:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Jack, je l mogu i ja da popijem na ovoj terasi kaficu!? :op:
Ponedeljak! :op-op: Moj poslednji pred odmor! :op-op: Kako bre tmuran Petronije, odličan je!
Bi i meni žao kada videh Đokovića da plače, ali nije važno, idemo dalje! :op:

Deki r-4 je napisao:
Mislim da su ljudi generalno malo preterano kriticni prema mnogim mestima diljem Grcke. :think:
Deki, ceo ovaj tvoj tekst je prosto FENOMENALAN! Da se kandiduješ za neke izbore, glasala bih za tebe! Jesu u pravu i Blaža i Ivan, koliko puta sam videla prljavštinu i nemar u Grčkoj, čak i kada su imali para da sve to srede, ali TAKVI SMO MI JUŽNJACI. Možda (ali sumnjam) je kod nas malo i urađenije, ali kaskamo za mnogim vrednijim narodima, da ne pričam kako svaka gnjida od političara svaki zajednički dinar trpa u svoj džep (kako vidim i njihovi su isti). Dakle, što se tiče tog nemara, može da se kaže poneka kritika, ali sve ostalo u Grčkoj je diiiiiiiiiiiivno! :op-op: I kaskadni Neos zajedno sa svoja dva centra (svaki put moram dobro da se zamislim u kom sam)... i suvi, vreli i kameniti jug Sitonije, sa peščanim plažama... i jedinstveni zaliv Toroni.... i Tasos i Krf, i Rodos, Mikonosss, Skijatosss... pa mogla bih do sutra da nabrajam....

Zmaki, svaki put kada javljaju o nevremenu u Makedoniji, naježim se kada pomislim da ste ga za dlaku izbegli! Sreća!

ZMAJA je napisao:
Slika

:romance-heartsfade: DJ (06)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 08 Avgust 2016, 10:15 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Miki, i nama nije dobro kad vidimo šta je bilo u Skoplju. Užas... :cry:
Mnogo smo sreće imali. :pray:

Konačno sunčano, ali nema terasice i pogleda... mnogo mi fale... :snooty:

Hvala svim drugarima na dobrodošlici! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2240, 2241, 2242, 2243, 2244, 2245, 2246 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.