Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 01 Oktobar 2026, 22:24

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2107, 2108, 2109, 2110, 2111, 2112, 2113 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 08:28 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
Eh da smo se ranije sreli........

P.s. Salim se, pozdravite vase supruge, sigurna sam da iza vase idealnosti kao muzeva stoje one

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 08:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
...i tako...odoh ja opet kod onih rospija da me mustraju...
Mada, mozda se pojavi i neki stazista :mrgreen: ali cisto sumnjam .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 08:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Jelena je napisao:
Zamislih se i ja kad sam procitala prethodna pisanija...ali onda videh da je Zmaki pomenula k..ed.e sa slj..a.a i odmah mi se prijedose...eh, sto i meni nije Miki koleginica pa da me ''iznenadi'' :lol:
Nisam platio ovaj post :whistle:
petronije je napisao:
Учинило ми се да сам видео чика З јутрос раном зором у кафаници овде :mrgreen: .
On ima problema sa nekim grčkim konobarom aka "čikica", ne može sa ženom da progovori na srpskom, vidiš da idu u restoran u različitim terminima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 09:29 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Nekako mi je EXIT ove godine više za mladju populaciji. Mahom izvodjaci sa jednim hitom. Bar je na mejnu takva situacija. Bas iz tog razloga, prošle godine su Capital Cities tokom sat vremena 5 puta izvodili 'Safe and sound' na 5 različitih načina. Na Dance areni vidim poznata imena, ali nije više za mene čekanje zore uz taj zvuk. :) Drago mi je da i vaša deca, koja verovatno nisu mnogo mladja od mene, biraju EXIT pre splavova. Pustite ih da uživaju i ne brinite za njih. EXIT, svaki posebno, je ono što se pamti i prepričava celog života.

Del, srećan put nazad. Očekujem izveštaj po povratku.

Nadam se da će naredne strane biti popunjene lepim stvarima, jer su prethodne, nažalost, bile malo mucne. Držim svima fige da sve bude kako treba.

Dobro jutro svima.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 09:46 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
ZMAJA je napisao:
Šta vam je, žene?! Ja videh da se Miki ponudila da vam svima čuva decu, a ne traži mnogo. Ne plašite se valjda da može mnogo da pojede? :D
VlaMar je napisao:
Insajderska informacija: Milena ne jede puno :) slobodno je vodite sa sobom na more

To je tačno, ne jedem puno, a umem i da spremim... i generalno sam laka za održavanje.... :doh: Nešto nemaju poverenja u moje vaspitačke sposobnosti... :think:

VlaMar je napisao:
Jelena je napisao:
Zamislih se i ja kad sam procitala prethodna pisanija...ali onda videh da je Zmaki pomenula k..ed.e sa slj..a.a i odmah mi se prijedose...eh, sto i meni nije Miki koleginica pa da me ''iznenadi'' :lol:
Slovo je "palo" na papir i sada nema nazad. Nisi platio, ali tvoje telepatske sposobnosti su čudesne, volela bih da me lupi inspiracija i da ti napravim knedle! Vildeću kako će to da ide ovih dana, pošto sam trenutno u fazonu da ne pravim ništa slatko, jer jadna pokušavam da smršam koji gram. :(

pefkari je napisao:
Milenice, u poslednje vreme ste Petronije, Daca, VlaMar i ti bili "inventar kafane", ali, zar se ne secas kolike godine sam i ja to bila?! :shifty: Kako sam "vracala stare clanove", "izgubljene u bespucima svakodnevnog zivota"? Svako od nas je imao neki krizni period...ma o kakvom problemu da se radilo... :ljubac: Dobro je da uvek ima nekog "ko odrzava veciti plamen"! ;) :romance-grouphug:
Koliko dugo se već družimo na forumu, sećam se kao da je juče bilo, kako si me odmah prigrlila pod svoje sunčano okrilje, čim sam vam se pridružila na temi o Tasosu! Pef, ti najzaslužnija što smo se još uvek održala na okupu! :romance-grouphug:

pefkari je napisao:
Cika srednjih godina, koji, otkad je saznao od gazda "ko sam", i otkako je saznao da ucim grcki, samopredlozio se za mog ucitelja! Sada mi se cini da je svakog trenutka "tu negde", plasim se da ne iskoci i iz ormara! :lol:
Kahm, samo diskretno da namignem Zokiju da malo povede računa!

pefkari je napisao:
Laku noc, lepa moja! :ljubac: Ako sam vas, bar malo, oraspolozila pricom- drago mi je! :D
Jesi, puno si me oraspoložila!

petronije je napisao:
Ручак пристављен.
:bravo: :bravo:

Daca je napisao:
Slika
Dacili je uvek tu da nas razvedri

DJ!

Tedi, ako tvoja ćera ide na Exit sa nekim društvom koje poznaješ, nema šta da brineš! Ja bih rado otišla na David Guettu, ali mislim da će baš za njega biti nesnosna gužva, za koju u opšte nisam trenutno raspoložena.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 10:17 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
milenaidaki je napisao:
VlaMar je napisao:
Jelena je napisao:
Slovo je "palo" na papir i sada nema nazad. Nisi platio, ali tvoje telepatske sposobnosti su čudesne, volela bih da me lupi inspiracija i da ti napravim knedle! Vildeću kako će to da ide ovih dana, pošto sam trenutno u fazonu da ne pravim ništa slatko, jer jadna pokušavam da smršam koji gram. :(
Sa tim nećeš imati nikakvih problema. Evo javno na forumu obećavam da ću da se žrtvujem i pojedem sve knedle brzinom svetlosti tako da grami neće ići u plus sigurno. A kako ćeš morati u šetnju do pijace po namirnice pa da se dobro preznojiš uz šporet na 40 stepeni grami mogu samo da idu u minus.
Eto šta ću kad sam dobar :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 10:19 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
B_A_N_E je napisao:
Perem, peglam, pu...sisavam !!!

Zato te svi volimo u kampu! :sator:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 10:36 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Sa tim nećeš imati nikakvih problema. Evo javno na forumu obećavam da ću da se žrtvujem i pojedem sve knedle brzinom svetlosti tako da grami neće ići u plus sigurno. A kako ćeš morati u šetnju do pijace po namirnice pa da se dobro preznojiš uz šporet na 40 stepeni grami mogu samo da idu u minus.
Eto šta ću kad sam dobar :D

:haha: :ljubac: Da ti odam jednu tajnu, knedle se u opšte ne prave tako teško, a sve komponente (osim šljiva, još im nije sezona) mogu da se pronađu u bakalnici u komšiluku. Tako da ništa od nekog "mučenja" uz šporet i "gubljenja" kilograma! Međutim, sigurna sam da neću odoleti da uzmem neku od tih knedli namenjene TEBI. Inače, moja familija ih ne jede. :shifty:
PS Jede ih moja kuma, pa ćeš morati ipak da deliš sa njom.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 10:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
Milena, šljiva ima na pijaci i svuda :ljubac:

Mada, ja ne znam da li bi znala K....e s. š.i...a da napravim kao ''Pekara Mara'' ili ''Pekara Milan'' . Samo odmrzneš i spremaš dalje :smesko-levo-desno:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 10:46 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Je l? Stvarno ih nisam videla, jer trenutno kupijem samo kajsije, breskve, neku lubenicu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 11:18 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Lunatic je napisao:
Nekako mi je EXIT ove godine više za mladju populaciji. Mahom izvodjaci sa jednim hitom. Bar je na mejnu takva situacija. Bas iz tog razloga, prošle godine su Capital Cities tokom sat vremena 5 puta izvodili 'Safe and sound' na 5 različitih načina. Na Dance areni vidim poznata imena, ali nije više za mene čekanje zore uz taj zvuk. :) Drago mi je da i vaša deca, koja verovatno nisu mnogo mladja od mene, biraju EXIT pre splavova. Pustite ih da uživaju i ne brinite za njih. EXIT, svaki posebno, je ono što se pamti i prepričava celog života.

Del, srećan put nazad. Očekujem izveštaj po povratku.

Nadam se da će naredne strane biti popunjene lepim stvarima, jer su prethodne, nažalost, bile malo mucne. Držim svima fige da sve bude kako treba.

Dobro jutro svima.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

E pregazilo me vreme, rekla bih, pisto nista ne razumem iz prvog dela tvog posta.

Samo me strah zbog svega sto se desava u pislednje vreme, a pogotovo Exit dozivljavam kao mesto gde svake godine se neko povredi ili pogine, daleko bilo.

Joj dodje mi da odem nicas u NS da sedim negde, tek da budem blizu, zlu ne trebalo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 11:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
milenaidaki je napisao:
To je tačno, ne jedem puno, a umem i da spremim... i generalno sam laka za održavanje.... :doh:
Milenice, molim te kad ostavljaš ove tehničke podatke da onda budu kompletni, dakle, potrebno je reći kolika je tvoja potrošnja iskazana u EUR/h, onda ćemo imati kompletnu sliku.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 11:56 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Oglas se odnosi samo na porodice sa malom decom. Uvidom u Vašu evidenciju, nismo pronašli podatak da posedujete traženi uslov, te Vaše pitanje nećemo uzeti u razmatranje. :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 11:59 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
ДекстО пише...

milenaidaki je napisao:
Oglas se odnosi samo na porodice sa malom decom. Uvidom u Vašu evidenciju, nismo pronašli podatak da posedujete traženi uslov, te Vaše pitanje nećemo uzeti u razmatranje. :mrgreen:

Можда буде унуче :whistle: ...

Зоки je napisao:
milenaidaki je napisao:
To je tačno, ne jedem puno, a umem i da spremim... i generalno sam laka za održavanje.... :doh:
Milenice, molim te kad ostavljaš ove tehničke podatke da onda budu kompletni, dakle, potrebno je reći kolika je tvoja potrošnja iskazana u EUR/h, onda ćemo imati kompletnu sliku.

Чика З, очекивали смо слику, а не текст :smesko-levo-desno: .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 12:00 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Deco, čak i na odmoru MANjE IGRE A VIŠE RADA !
JASNO !!?!!

dujaspasa je napisao:
Ti si jedna dobrica...
:oops:
Hvala,
učio sam od najboljih kako se praviti da si fin :lol:

VlaMar je napisao:
Ovih dana sam imao prilike da se radujem što je matori tečno izgovorio proširenu rečenicu ili večeras što je uspeo da se potpiše.
Bravo !
Da svaki dan bude bolje od prethodnog !

VlaMar je napisao:
Mislim ako je normalno raditi do ponoći kad nisi DextO.
Jeluska je napisao:
Može barem slično kao Dext, on je ipak neprevaziđen.
ZMAJA je napisao:
Sa DextOm ne pokušavajte da se takmičite, čovek ne diže glavu!
B_A_N_E je napisao:
Zovem DextOa. Ne javlja se. Još je na poslu ...
petronije je napisao:
Морам се угледати на ДекстоњУ који и не спава, само ради. Ко АВ.
Jelena je napisao:
Dext bi bio takav ali jadnicak po celi dan i celu noc radi pa ne postizava
Da se lično i personalizovano ne znamo, pa ajd...
Ovako, ooo kako je lako manupulisati širokim narodnim, pardon (ili još), forumskim masama :lol:

VlaMar je napisao:
Milena ne jede puno
Ni ja :liar:
samo što se njoj to vidi

pefkari je napisao:
Ostavili smo ovaj "vaucer" jednoj nasoj porodici (ne ovoj sa mamom sa velikim...!), :mrgreen:
Zoki, malo si me razočarao :snooty:

petronije je napisao:
пошто сам добар господин супруг
:bravo:
gospodine Dobri :bravo:

VlaMar je napisao:
Bane budi uporan.
Uporan i lep :think:
Nešto mi tu ne štima

milenaidaki je napisao:
i generalno sam laka za održavanje...
Miki,
pa ti ista ja,
s tim da sam ja malo udaren, ali nisam puno prešO ... :lol:

Jel vam se Direktor hvalisao kako je došO na posO ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2107, 2108, 2109, 2110, 2111, 2112, 2113 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.