ZMAJA je napisao:
Šta vam je, žene?! Ja videh da se Miki ponudila da vam svima čuva decu, a ne traži mnogo. Ne plašite se valjda da može mnogo da pojede?

VlaMar je napisao:
Insajderska informacija: Milena ne jede puno

slobodno je vodite sa sobom na more
To je tačno, ne jedem puno, a umem i da spremim... i generalno sam laka za održavanje....

Nešto nemaju poverenja u moje vaspitačke sposobnosti...
VlaMar je napisao:
Jelena je napisao:
Zamislih se i ja kad sam procitala prethodna pisanija...ali onda videh da je Zmaki pomenula k..ed.e sa slj..a.a i odmah mi se prijedose...eh,
sto i meni nije Miki koleginica pa da me ''iznenadi''
Nisam platio ovaj post

Slovo je "palo" na papir i sada nema nazad. Nisi platio, ali tvoje telepatske sposobnosti su čudesne, volela bih da me lupi inspiracija i da ti napravim knedle! Vildeću kako će to da ide ovih dana, pošto sam trenutno u fazonu da ne pravim ništa slatko, jer jadna pokušavam da smršam koji gram.
pefkari je napisao:
Milenice, u poslednje vreme ste Petronije, Daca, VlaMar i ti bili "inventar kafane", ali, zar se ne secas kolike godine sam i ja to bila?!

Kako sam "vracala stare clanove", "izgubljene u bespucima svakodnevnog zivota"? Svako od nas je imao neki krizni period...ma o kakvom problemu da se radilo...

Dobro je da uvek ima nekog "ko odrzava veciti plamen"!

Koliko dugo se već družimo na forumu, sećam se kao da je juče bilo, kako si me odmah prigrlila pod svoje sunčano okrilje, čim sam vam se pridružila na temi o Tasosu! Pef, ti najzaslužnija što smo se još uvek održala na okupu!
pefkari je napisao:
Cika srednjih godina, koji, otkad je saznao od gazda "ko sam", i otkako je saznao da ucim grcki, samopredlozio se za mog ucitelja! Sada mi se cini da je svakog trenutka "tu negde", plasim se da ne iskoci i iz ormara!

Kahm, samo diskretno da namignem Zokiju da malo povede računa!
pefkari je napisao:
Laku noc, lepa moja!

Ako sam vas, bar malo, oraspolozila pricom- drago mi je!
Jesi, puno si me oraspoložila!
petronije je napisao:
Ручак пристављен.
Daca je napisao:
Dacili je uvek tu da nas razvedri
DJ!
Tedi, ako tvoja ćera ide na Exit sa nekim društvom koje poznaješ, nema šta da brineš! Ja bih rado otišla na David Guettu, ali mislim da će baš za njega biti nesnosna gužva, za koju u opšte nisam trenutno raspoložena.