Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Sreda, 30 Septembar 2026, 10:04

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2047, 2048, 2049, 2050, 2051, 2052, 2053 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 20:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
Pozdav Sa kefe...vec par Dana...

Veoma se razlikuje od drugih Mesta... Malo veca pustos, jako uski putevi do plaza. U karavadosu Sam, precise vruce, Ali bazencic je Tu izmedu odlazaka Na plaze.

2 noci puta da bih stigao na trajekt.
Kada dodjem, poslacu slike karavadosa, plaza i okruzenja.
Volim divljinu, Ali ne bas preteranu. Apartmani poluprazni, puno engleza, nasih malo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 20:31 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Pol: Seka
Tedi, ženo, evo i Lune ti isto kaže. Kraj sezone, ne smeta tebi. :D

Bokins, lep provod u pustari!

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 21:03 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Dobro veče :romance-grouphug:

Tedi budi ponosna, bravo za Dakibal. Smem li da se setim priče da nećeš da je vodiš u Beč na koncert ako ne popravi ocene, a vidi sada 9,40. Roditelji maturanata evo još jednog dokaza da je briga bespotrebna emocija i da samo treba da podržite svoje dete da pronađe posao koji voli.

Iskreno mislio sam da se važna životna pitanja lakše rešavaju. Pristupio sam zadatku veoma sistematično, ali polako odustajem.
Nema veze sa vama, zadovoljan sam ja i što ću biti u stanu između vas da promenim posteljinu i peškire.
Sećam se jedne tv drame kada stariji bračni par daje oglas za stan zato što su usamljeni pa se raduju svakoj poseti potencijalnog kupca. Danas sam imao sličnu scenu, umalo da ostanem na ručku, ali nikako da uđem da vidim kako izgleda soba.
A tek frljanje sa cenama. Baš frljanje jer za to ne postoji drugi izraz.
I jedan agent je uspeo da me iznervira do malog prsta na nozi. Ubeđivao me je kako je stan lux opremljen jer ima video interfon i 3 kamere u ulazu i garaži i da zbog toga mora da košta minimum 100eur/m2 skuplje od drugih. Poslao sam mu specifikaciju, predmer i predračun da ne ispada glup pred drugim kupcima mada ga nema da se javi i zahvali.
I uspeo sam da gledam stan u zgradi koju sam projektovao.
I što me nervira vlasnik koji misli da smo posle 3 minuta najbolji prijatelji i koji će eto da mi spusti cenu jer misli da mladi ljudi (da rekao je mladi pa me zbog toga malo manje nervira) treba da kupuju stanove, ali samo da znam da mu večeras dolaze ozbiljni kupci koji već drugi put gledaju.

A možda sam ja samo naopak ili je ova vrućina ili taj Dujin mesec.
Zato ću Bokinsa da ignorišem :o

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 21:09 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Naopaki čoveče, uživaj u slatkim mukama!
P. S. Šta je bilo za ručak? :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 21:11 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Pef, počinji da se pakuješ, ako još nisi :clap:
Miki :greetings-wavingyellow:

Tedi, :bravo: za ćeru, pametno dete! (genetika ;) )

Boki, jedva čekamo slike... :ljubac:

VlaMar, :ljubac: i nemoj da se nerviraš... Kod mene su te 'bitne' stvari uvek nekako išle svojim putem i rešavale se same, taman kad dignem ruke od svega... I to se rešavale bolje nego da sam ih ja nameštala... Tako da: možda tvoj stan sada još nije na tržištu?
Držimo fige!

Drugari :ljubac: :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 21:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Tedi, čestitke za postignut uspeh! Tako je to kad neko studira ono što ga interesuje! Bravo! :bravo:

VlaMar, samo polako. :hand: Ne brzaj! :naughty: Uvek sam se zeznula kad sam nešto htela na brzaka. I kad ti se nešto dopadne prošetaj desetak minuta i na cedulji zapiši šta je + a šta -. Razgovaraj sa nekim, posavetuj se. Uspećeš sigurno! :handgestures-thumbupleft:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 21:50 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Lunatic je napisao:
Večno hvala onom ko je izmislio klima uredjaje.

Nismo mi dovoljno civilizovani za to. Meni klima mnogo prija u ovom sparnom periodu ali mi vise smeta sto cela zgrada zvoni, jer jedna kaplje na drugu i tako...

Tedi, bravo za ceru!
Bookins uzivaj!

VlaMar je napisao:
Iskreno mislio sam da se važna životna pitanja lakše rešavaju. Pristupio sam zadatku veoma sistematično, ali polako odustajem.

Sećam se jedne tv drame kada stariji bračni par daje oglas za stan zato što su usamljeni pa se raduju svakoj poseti potencijalnog kupca. Danas sam imao sličnu scenu, umalo da ostanem na ručku, ali nikako da uđem da vidim kako izgleda soba.

E moj druze, prodaja stana je 10x veca muka... Od ovih sto im dosadno, pa se uvaljuju na besplatnu kafu i rakicu po stanovima, do onih kojima je boja zidova razlog da ponude 30% nizu cenu. Da ne spominjem one koji preko 5 agencija zakazu gledanje istog stana, one koji dolaze 5 x (prvo gledanje, siri izbor, uzi izbor, najuzi izbor...) i ni ne iniciraju razgovor o ceni. A da, nekima treba 10 hiljada evra da renoviraju kupatilo, 5 hiljada za plocice u kuhinji, na kraju ispadne da ja treba njima da platim i dam stan pride. Da sam znao da pisem sve bisere, do sad bi mozda Zdravko Sotra snimio seriju rekordne gledanosti za RTS. I tako...
Zato, cuti i biraj! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 21:54 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
:bravo: :bravo: :bravo: za Tedi i ćeru, a verovatno i tata ima neke zasluge u svemu tome.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 21:59 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

VlaMar, jesi li gledao ovaj Šefov stan? Xixixixi

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 22:19 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Nisam bas najbolje razumeo šifrovane poruke oko lokacije, ali se pominjao Vero... A u odnosu na njega, ja sam udaljen dobrih 3km, tako da to potpuno druga mikrolokacija. Pitanje je i da li je dovoljno veliki za njega. :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 22:35 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pitanje od pre nekoliko dana nije bilo čisto drugarsko :)

Zmajo pohovane tikvice.
A slatko je knedla sa šljivama, tablerone, lokomadesi, doboš torta, štrudla sa makom... u ovome što radim ništa mi nije šećerasto

Jack hvala na podršci, i ja sam mislio da to gledam na jesen, da završim posao i da još jednom odem na more ko gospodin čovek, nikom dužan, ali drugaricina drugarica rešila da prodaje stan pa da pogledam pre nego što oglasi po agencijama i uvukoše me u mašinu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 22:50 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Da ne vrtim strane unazad, vec mi se mesaju slova na monitoru, nisam video pitanje?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 23:04 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Mi isto prodajemo stan. Muke. Došao neki čiča sa notesom i popisuje stvari. Kaže žena da se stan prodaje nenamešten a on će ''veš mašina, odlično'', ''komoda'' i tako redom. Na kraju je konjina seo na dečiji krevet, morala je odmah da menja posteljinu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 23:21 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
VlaMar je napisao:
Dobro veče :romance-grouphug:

Tedi budi ponosna, bravo za Dakibal. Smem li da se setim priče da nećeš da je vodiš u Beč na koncert ako ne popravi ocene, a vidi sada 9,40. Roditelji maturanata evo još jednog dokaza da je briga bespotrebna emocija i da samo treba da podržite svoje dete da pronađe posao koji voli.

o

Hvala i tebi i svima ostalima. upravo sam to mislila, koliko sam se nervirala, a vrhunac je bio padanje na popravni u trecem razredu! Eto sad sto ti kazes 9,40 , mada i a jos jedan pa cemo videti, a u januaru isto 6 komada 9,50. Zbog te brige koju ste i vi pratili se tako i radujem i hvalim. I zbog toga sto je vevina starih clanova poznaje jos od kad je bila mala.

Sto se stana tice, mi smo trazili tacno godinu dana, i to nakon sto smo prodali svoj otisli u podstanare da ne bi brzali. Kad sam izgubila svaku nadu pronasla sam stan, 5 minuta od posla, divan kraj! E, ali uskoro ce nas cekati sve to ponovo i jos komplikovanije, zato ce mi tvoja iskustva dobro doci!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 23 Jun 2016, 23:23 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Blaža je napisao:
:bravo: :bravo: :bravo: za Tedi i ćeru, a verovatno i tata ima neke zasluge u svemu tome.

Ima! Tema fotki za ispit je bila napustenimobjekti, pretezno fabrike, a na ta katastrofalna mesta je otac pratio i borio se sa coporima pasa i beskucnika kojih je bilo! Sad cu da nadjem, mislim da imam jednu fotku da to docaram

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2047, 2048, 2049, 2050, 2051, 2052, 2053 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.