Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Nedelja, 27 Septembar 2026, 06:08

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 17:20 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Pol: Seka
Trešnje, Tedi. Nemam komp pri ruci, mora ovako.

Ništa kandirano, samo prirodno/organsko. :D

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 17:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Pripreme za put su pri kraju. Moram da napravim mesta za nove slike, pa one iz Stokholma sklanjam na stranu. Evo da i vi vidite poneku...

Kraljevi dobošari iz garde.

Slika

Lepa pešačka zona sa puno radnjica i kafića.

Slika

Malo Švedjanki...

Slika

Nikad dosta Švedjanki.( Al' nisu k'o Tedine!)

Slika

Ovo je za ne poverovati! Sve je pod konac!

Slika

Da ne pomislite da je jedina takva tezga...evo i jedne gospodje u kupovini.

Slika

Malo smo ovde danuli dušom.

Slika

I moram da priznam da me je Hiron iznenadio kad mi je kupio moj omiljeni parfem.

Slika

Eto toliko za sada. Moram da spremim neku večericu na brzaka jer nam dolaze prijatelji koji takodje idu na Eviju, ali u Neos Pirgos. Moramo da utanačimo kad ćemo se videti i ići mi kod njih, a oni kod nas u goste. Ta mesta su vrlo blizu i postoji gradski prevoz.

Malim maturantima želim uspeh i da se upišu gde žele. Danas je teško davati savete, jer se kasnije do posla teško dolazi. Važno je da nešto završe. :techie-studyingbrown:

Ajde, Dujo, dosta priče idi radi... :animals-dogrun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 17:50 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 06 Decembar 2014, 11:44
Pol: Bata
Kada su se 1973 godine rasturili Bitlsi, umrla Mahalija Dzekson a Muhamed Ali /citaj Kasijus Klej/ izgubio titulu ,za mene su te stvari izgubile znacaj. Smrt boksera kakav je bio Kasijus Klej, je tacka na romanticno vreme kada su bokseri bili i lepi i bili pesnici i ideolozi bunta protiv nepravde velikih prema malim.
Sada ni ne znam ime nekom bokseru, jedne polovine Bitlsa takodje vise nema,a mozda Areta Frenklin kada peva "Nesun dorma" na trenutke potvrdi da je jos uvek bolje biti ziv. Zao mi je Kleja. :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 18:37 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
petronije je napisao:
pefkari je napisao:

Samo da veceras ne bude potop! Treba mi suvo vreme...ne mnogo hladno-...i bez vetra...trazim mnogo...3. juna...? :shifty:

Добро је па не тражиш деда мраза :haha: .

Petronije dragi, mislim da si odavno shvatio da meni vise "lezi" Petar Pan! :mrgreen:

milenaidaki je napisao:
:haha:
Pef, da li ideš na koncert na otvorenom?

Ne! Bila sam sa mm na biznis-partyju! :smesko-gore-dole: Prosek godina- 32! ;) :smesko-gore-dole: Sve je bilo super, super muzika, pice za dz...vreme- posluzilo...maaa, jedva isplivah jutros! Malo sna, puno akcije! ;)

jack je napisao:
pefkari je napisao:

Jack, dobro nam se vratila! :ljubac: Nadjoh se u poslednjoj recenici! :mrgreen:

Pef, :ljubac: i bez posebne rečenice. Bzvz mi bilo da čestitam za sinka, iako njegovo osamostaljenje potvrđuje tvoj roditeljski uspeh :ljubac:, ali kuća prazna… a srce… :ljubac: i Slika

:ljubac: :romance-grouphug:

Odavno nisam delila poljupce i zagrljaje, pa evo da nadoknadim! ;) Nesto sam bas zauzeta, vreme mi leetiiii....! :nevera:

Blaža je napisao:
Pozdrav svima, posle duže pauze !!!

:ljubac: :romance-grouphug: :op-op:

Tedi je napisao:
Sad bih mogla da dodam tuzne vesti o Pahis beachu! Podigli su ogromno zdanje po imenu Sentido Thassos Imperial hotel!!! Kako kola nisam imala videla sam ga samo iz busa sa druma. Neprepoznatljivo je toliko da, iako sam se bas koncentrisala da ga vidim, nisam prepoznala mesto,a kamoli da sam stigla da ga uslikam, tek kad smo prosli shvatih da je to bilo to. Ode jos jedna tadoska rajska plaza u nepovrat.

Taj "Tintoretto" moze da cuci tu koliko hoce, u srcima nas, koji znamo Pachis onakvog kakav je nekad bio, i takvog ga volimo, ostace onakav lep, poludivalj...nas! :plez: :op-op:

ZMAJA je napisao:
Trešnje, Tedi. Nemam komp pri ruci, mora ovako.

Ništa kandirano, samo prirodno/organsko. :D

Ispravljeno, koleZinice! :ljubac:

Dujo i Hirone, lepe slike i price! :ljubac: :ljubac:

Maturanti i roditelji maturanata (malih i velikih), zelim vam lep provod i uspesno polozene ispite! Shvatite ih kao pocetak svih zivotnih ispita i ne sekirajte se mnogo! Slusajte starije, jer neki od njih vam ovde vec rekose da se SVI, na kraju, negde upisu, nesto zavrse, a kasnije rade- sta im sudbina nameni! Srecno! :ljubac: :romance-grouphug: :op-op:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 18:56 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
pefkari je napisao:
Shvatite ih kao pocetak svih zivotnih ispita i ne sekirajte se mnogo! Slusajte starije, jer neki od njih vam ovde vec rekose da se SVI, na kraju, negde upisu, nesto zavrse, a kasnije rade- sta im sudbina nameni! Srecno!

U hebote, od ovoga može da se rikne!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 22:29 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Meni je Pahis bio lep samo 2008. godine. Prošle i pretprošle kad smo bili u vodi je bilo kamenje a voda je bila mutna i prljava (puna izlomljene morske trave, pocrnele tj. tamno braon). Ja znam o kakvom Pahisu vi pričate ali ja tamo i onako više ne nameravam da idem. Nikana mi 2014. godine reče da je to tako da se pojavi to kamenje ali da ga pesak onda za par dana prekrije. I par dana nakon što smo mi bili tamo (7-8) baš od Blaže čujem kako nema tog kamenja i kako je lep pesak. Vodeći se time da je to bila loša sreća, prošle godine potegnemo iz Potosa tamo i ono opet prljava voda i kamenje. Da li mi to nemamo sreće ili se ta plaža stvarno izmenila. Ne znam, ali znam da teško da ću proveravati.
Maturantima čestitke a što se tiče upisa ne znam šta da vam kažem. Neka gledaju da to bude nešto što ih interesuje bez obzira da li trenutno ima potražnje za tom strukom. Nikad se ne zna šta budućnost donosi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 22:47 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Blazo da samo znas kako je dobro videti te opet,pa opet i sve tako u nedogled !!! :dance: :obscene-drinkingcheers:
Dobro nam dosao druze nas veliki ljubitelju Pahisa. Ovo je plaza i lokacija koju kad god pomenemo ja se setim upravo tebe. :D Sto se mene tice tako ce ostati i ubuduce. :kolo:
Ovo za upis maturantkinje je onako u tvom genijalnom stilu,nedostajao si mi sve ovo vreme. :bow-blue:

Miki i Jack bez da vas tesim kao i Blazu ali ce sve to leci na svoje mesto. :handgestures-thumbup: U krajnjoj liniji potpuno je nebitno gde ce se deca upisati,po meni mnogo je vaznija struktura dece sa kojima ce biti upisani od samog naziva i zvanja skole. :think: U danasnje vreme potonje zanimanje i zivot ce im odrediti druge stvari a ne profili za koje ce se skolovati. :snooty: Poput Pahisa kao i mnogo drugih stvari i ovo je otislo u tri lepe,tako da cu vas ja savetovati da se ne brinete oko upisa nimalo,spremajte decu za kasniji rijaliti zivot. :confusion-shrug: To mozete samo vi kao roditelji skola nam tu ne moze biti od velike koristi. :naughty:

hiron je napisao:
Kada su se 1973 godine rasturili Bitlsi, umrla Mahalija Dzekson a Muhamed Ali /citaj Kasijus Klej/ izgubio titulu ,za mene su te stvari izgubile znacaj. Smrt boksera kakav je bio Kasijus Klej, je tacka na romanticno vreme kada su bokseri bili i lepi i bili pesnici i ideolozi bunta protiv nepravde velikih prema malim.
Sada ni ne znam ime nekom bokseru, jedne polovine Bitlsa takodje vise nema,a mozda Areta Frenklin kada peva "Nesun dorma" na trenutke potvrdi da je jos uvek bolje biti ziv. Zao mi je Kleja. :(

Hirone zaboravio si da napomenes jos jedan bitan dogadjaj te 1973. :hand: Te godine sam se ja rodio. :lol: Stari romantiku svaka cast za ovih par redova,vratio si me u neko lepse vreme nazalost tuznim povodom. :( Neka mu je vecna slava bio je jedinstven i neponovljiv prava ikona plemenite vestine. :bow-blue: Takvi se vise ne radjaju. I ovaj Hironov citat je dokaz da mnoge lepe stvari i ljudi zauvek odlaze u secanja svih nas koji smo ih voleli. :roll: Odatle ih niko ne moze srusiti niti pomeriti ostace tu dok je i nas. :romance-heartbeating:

Dobra vam noc prijatelji . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 22:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Prošle godine na Pahisu je voda bila sivkasta i hladna, nismo se ni kupali tamo.

Pef, Deki, hvala puno! :ljubac: ipametno zborite kao i uvek!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 22:52 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Pef, poznajem jednog Petra Pana!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 22:59 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Citiraj:
dujaspasa
Malim maturantima želim uspeh i da se upišu gde žele. Danas je teško davati savete, jer se kasnije do posla teško dolazi. Važno je da nešto završe. :techie-studyingbrown:

Ajde, Dujo, dosta priče idi radi... :animals-dogrun:

:ljubac: Hvala Dujo!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jun 2016, 23:03 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

dujaspasa je napisao:
Pripreme za put su pri kraju. Moram da napravim mesta za nove slike, pa one iz Stokholma sklanjam na stranu. Evo da i vi vidite poneku...

Kraljevi dobošari iz garde.

Slika

:bravo: Volimo i mi Šveđane!

Dujo, srećno spremanje!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 05 Jun 2016, 00:37 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Jelena, srećan ti rođendan! Sve najlepše ti želim i da ti se sve želje ispune! :poklon:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 05 Jun 2016, 00:54 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Jeco komsice moje srecan ti rodjendan zelim ti od srca sve najbolje !!! :occasion-birthday: :romance-kisscheek: :romance-heartbeating:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 05 Jun 2016, 01:21 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Blaža je napisao:
U hebote, od ovoga može da se rikne!

:ljubac:

Da, da...da sam, svojevremeno, slusala one koji su to prosli n bih 48 sati posle objavljivanja rezultata testiranja provela sa cigaretama i kafom u ruci, bez hrane, mozga i nerava! Da mogu da vratim vreme, TO vise ne bih nikada tako! Nije vredno zivota i zdravlja, verujte mi! :ljubac:
Drzim vam svima fige, da deca super odrade taj deo i upisu ono sto zele...ako trenutno znaju sta je to...priznajem da mi, sto ti rece, ni sa 18 nije bilo sasvim jasno "sta bih to bas tacno htela"... :shifty:...tek onako, kroz maglu...

IvanBP je napisao:
Meni je Pahis bio lep samo 2008. godine. Prošle i pretprošle kad smo bili u vodi je bilo kamenje a voda je bila mutna i prljava .... Da li mi to nemamo sreće ili se ta plaža stvarno izmenila. Ne znam, ali znam da teško da ću proveravati.

Nazalost, sa Tasosom je stvar bas takva...neko se, mozda, i seca davnih prica (mojih) o tome....konkretno, moj Pefkari dozivljava te "transformacije" tokom celog dana, po lepom vremenu....kada se vreme pokvari, more "rastalasa", ono sto ste videli ujutro, uvece nece ni postojati....pricala sam, postavljala na hiljade slika da to i dokumentujem...Ivane, zaista nisi imao srece sa Pachisom! Videla sam ga u razlicitim formama! (mislim na Pachis, nemojte da sad tu nesto izvlacite!) ;) :mrgreen:

milenaidaki je napisao:

Pef, Deki, hvala puno! :ljubac: ipametno zborite kao i uvek!

Ne znam da li je pametno, ali je "iskustveno"! Volim da podelim "iskustvo" sa onima koje nesto tek ceka, a sama sam vec prosla....mozda to pomogne da se drugi ne pate, ako ne moraju! :ljubac:

ZMAJA je napisao:
Pef, poznajem jednog Petra Pana!

Da li ga poznajemo i mi? :roll: ;) :mrgreen:

Jeco nasa, srecan ti rodjendan! Zelim ti dobro zdravlje, raspolozenje i sve samo lepe stvari u zivotu! I da nam opet budes Veselica!
:ljubac: :ljubac: :ljubac: :romance-grouphug: :poklon:

Vratismo se sa rodjendana, na kome smo videli drugare iz rane mladosti...druzimo se decenijama...neki vec imaju i unuke... :smesko-gore-dole: :romance-grouphug: :ljubac: ...lepo raspolozenje zbog tog susreta me jos drzi... :op-op:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 05 Jun 2016, 07:48 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.