petronije je napisao:
pefkari je napisao:
Samo da veceras ne bude potop! Treba mi suvo vreme...ne mnogo hladno-...i bez vetra...trazim mnogo...3. juna...?

Добро је па не тражиш деда мраза

.
Petronije dragi, mislim da si odavno shvatio da meni vise "lezi" Petar Pan!
milenaidaki je napisao:
:haha:
Pef, da li ideš na koncert na otvorenom?
Ne! Bila sam sa mm na biznis-partyju!

Prosek godina- 32!

Sve je bilo super, super muzika, pice za dz...vreme- posluzilo...maaa, jedva isplivah jutros! Malo sna, puno akcije!
jack je napisao:
pefkari je napisao:
Jack, dobro nam se vratila!

Nadjoh se u poslednjoj recenici!

Pef,

i bez posebne rečenice. Bzvz mi bilo da čestitam za sinka, iako njegovo osamostaljenje potvrđuje tvoj roditeljski uspeh

, ali kuća prazna… a srce…

i

Odavno nisam delila poljupce i zagrljaje, pa evo da nadoknadim!

Nesto sam bas zauzeta, vreme mi leetiiii....!
Blaža je napisao:
Pozdrav svima, posle duže pauze !!!
Tedi je napisao:
Sad bih mogla da dodam tuzne vesti o Pahis beachu! Podigli su ogromno zdanje po imenu Sentido Thassos Imperial hotel!!! Kako kola nisam imala videla sam ga samo iz busa sa druma. Neprepoznatljivo je toliko da, iako sam se bas koncentrisala da ga vidim, nisam prepoznala mesto,a kamoli da sam stigla da ga uslikam, tek kad smo prosli shvatih da je to bilo to. Ode jos jedna tadoska rajska plaza u nepovrat.
Taj "Tintoretto" moze da cuci tu koliko hoce, u srcima nas, koji znamo Pachis onakvog kakav je nekad bio, i takvog ga volimo, ostace onakav lep, poludivalj...nas!
ZMAJA je napisao:
Trešnje, Tedi. Nemam komp pri ruci, mora ovako.
Ništa kandirano, samo prirodno/organsko.

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока
Ispravljeno, koleZinice!
Dujo i Hirone, lepe slike i price!
Maturanti i roditelji maturanata (malih i velikih), zelim vam lep provod i uspesno polozene ispite! Shvatite ih kao pocetak svih zivotnih ispita i ne sekirajte se mnogo! Slusajte starije, jer neki od njih vam ovde vec rekose da se SVI, na kraju, negde upisu, nesto zavrse, a kasnije rade- sta im sudbina nameni! Srecno!