dujaspasa je napisao:
1.)Danas smo bili kod komšinice na kafi i pravili prtinu kroz Tedin, Urbin, Dextov, Blažin, pa sad i Pefkin, (a nikako Deki-r4)...omiljeni sneg
2.)Vredelo je! Muškarci su mezili uz vruću rakiju, a mi smo pile kapućino i držale dijetu. Kao, nećemo mi da mezimo , ali su mirisi mezenceta bili takvi da smo mi "posrnule"!
3.)Oduševila me moja komšinica, koja inače ima dvoje dece, muža i muževljevu majku od oko 80 godina, ogromnu kuću i baštu i plus radi u bolnici, kad je obukla majicu na koju je dala da se naštampa tekst:
"Ništa ja više ne moram, ja sam se NAMORALA"
Sišao njen sin sa sprata, onako još pospan jer je noćas lut'o po gradu i kaže : " Mama, daj nešto da jedem".
Ona ustane, isprsi se ( a nosi bar 5 -ticu ) ispravi majicu i ne kaže ništa!
Sin otvori frižider, i napravi sam sebi doručak!
Mi smo je odmah pitale gde je napravila tu majicu?
Dujo maestralan post od prve do skoro poslednje recenice.

Poslednje kazem zato sto nije lepo to sto te boli zub,zelim ti da sto pre resis taj problem.
1) Bas tako
Dujo,
Deki r-4 mrzi sneg i svaku zimsku kombinaciju iz dna duse.

Malo je stvari koje ja toliko ne volim ali ovde si me nasla sto posto.
2.) Pa dobro i mnogo jaci(e) su padali na ovakvom iskusenju.

Priznajem i ja bih i to bez dvojbe.
3.) Ovaj treci deo posta je kulminacija,bas si mi pravo ulepsala dan sa ovim pisanijama,posebno boldovanim natpisom na majci tvoje prijateljice.

Kako je ovo dobro osmislila i setila se da odstampa nemam reci,molim te da je u moje ime pozdravis i cestitas na 'vakoj duhovitosti.

Duhovito a istinito do kraja !!!
Nakon onog
Petronijevog posta od neki dan u kafeu a koji se odnosi na ljubav prema putovanjima kojima se sve podredjuje, ovo je moj favorit i zivotni moto.

Samo da dokucim kako i malo se podsetim obe cu vase recenice u potpis da metnem.
Pef dobro nam dosla ipak je sve proslo kako treba,sto sam ja realno i znao da ce se tako odigrati.

Malo se ogrej i adaptiraj na domacu zimu pa raspali po
slovenackoj temi
Dobar vam dan ostrvljani . . .