Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 02 Oktobar 2026, 07:47

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1634, 1635, 1636, 1637, 1638, 1639, 1640 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 16:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Dujo nemam nekih novih vesti oko puta. Avionske karte su kupljene i plaćene tako da su datumi određeni.
Trenutno pretražujem smeštaje i dopisujem se sa vlasnicima jer je povratni let rano ujutru pa treba check-out da obavimo prethodne večeri ili da dođe po noći.
Takođe proučavam radna vremena atrakcija, pa sam se sinoć razočarao što Magična fontana radi samo petkom i subotom, biće "napeto" da i to vidim.
Ono što je skoro sigurno, 5,5 dana je malo i ne verujem da ću ići negde u okolini tipa Montserat manastir, Đirona ili Figueras, koji svakako to zalužuju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 17:21 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
dujaspasa je napisao:
1.)Danas smo bili kod komšinice na kafi i pravili prtinu kroz Tedin, Urbin, Dextov, Blažin, pa sad i Pefkin, (a nikako Deki-r4)...omiljeni sneg

2.)Vredelo je! Muškarci su mezili uz vruću rakiju, a mi smo pile kapućino i držale dijetu. Kao, nećemo mi da mezimo , ali su mirisi mezenceta bili takvi da smo mi "posrnule"!

3.)Oduševila me moja komšinica, koja inače ima dvoje dece, muža i muževljevu majku od oko 80 godina, ogromnu kuću i baštu i plus radi u bolnici, kad je obukla majicu na koju je dala da se naštampa tekst:
"Ništa ja više ne moram, ja sam se NAMORALA"
Sišao njen sin sa sprata, onako još pospan jer je noćas lut'o po gradu i kaže : " Mama, daj nešto da jedem".
Ona ustane, isprsi se ( a nosi bar 5 -ticu ) ispravi majicu i ne kaže ništa!
Sin otvori frižider, i napravi sam sebi doručak!
Mi smo je odmah pitale gde je napravila tu majicu?

Dujo maestralan post od prve do skoro poslednje recenice. :text-goodpost: Poslednje kazem zato sto nije lepo to sto te boli zub,zelim ti da sto pre resis taj problem. :pray:

1) Bas tako Dujo,Deki r-4 mrzi sneg i svaku zimsku kombinaciju iz dna duse. :evil: Malo je stvari koje ja toliko ne volim ali ovde si me nasla sto posto. :handgestures-thumbup:
2.) Pa dobro i mnogo jaci(e) su padali na ovakvom iskusenju. :confusion-shrug: Priznajem i ja bih i to bez dvojbe. ;)
3.) Ovaj treci deo posta je kulminacija,bas si mi pravo ulepsala dan sa ovim pisanijama,posebno boldovanim natpisom na majci tvoje prijateljice. :lol: Kako je ovo dobro osmislila i setila se da odstampa nemam reci,molim te da je u moje ime pozdravis i cestitas na 'vakoj duhovitosti. :bow-blue: Duhovito a istinito do kraja !!! :clap:

Nakon onog Petronijevog posta od neki dan u kafeu a koji se odnosi na ljubav prema putovanjima kojima se sve podredjuje, ovo je moj favorit i zivotni moto. :bow-yellow: Samo da dokucim kako i malo se podsetim obe cu vase recenice u potpis da metnem. :romance-grouphug:

Pef dobro nam dosla ipak je sve proslo kako treba,sto sam ja realno i znao da ce se tako odigrati. ;) :greetings-clappingyellow: Malo se ogrej i adaptiraj na domacu zimu pa raspali po slovenackoj temi :dance:

Dobar vam dan ostrvljani . . . :kolo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 17:41 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
Mi se stvarno skupljamo oko vatre, kad je ovako zima grejemo se na drva u centru Beograda! I gajimo nedelju, jer mi dragi radi subotom pa nam je nedelja stvarno jedini zajednicki dan!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 17:59 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Deki r-4 je napisao:
Pef dobro nam dosla ipak je sve proslo kako treba,sto sam ja realno i znao da ce se tako odigrati. ;) :greetings-clappingyellow: Malo se ogrej i adaptiraj na domacu zimu pa raspali po slovenackoj temi :dance:

Bolje te nasla, dragi moj Deki! :ljubac: Jeste, bili ste svi u pravu, bespotrebno sam brinula, pa dokazala u praksi teoriju da je "briga- bespotrebna emocija"!
Vec sam udarila u "Wordovsko raspaljivanje"! Malopre me snajka pita: "Vec ste poceli? Kad pre?!" :lol:
A na pitanje "da li sam se odmorila", dala sam negativan odgovor! Sto bi rek'o Kesic- "BudAAla!" :D

Elem, ne znam gde cu pre! :oops: Pa sam krenula od pranja vesa i poklon krigli "Lasko"! :D Nikad manje para nisam potrosila, a kupila toliko simpaticnih sitnica! A jos u Dezeli! ;) Samo sto ove "sitnice" (krigle) imaju "oko kilo"- svaka! :shock: I to sam vukla kroz grad juce! :doh:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 18:01 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Velika pohvala za Mungi i Zokija! Oboje su zapoceli NOVE TEME! :op-op: :ljubac: :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 18:05 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 18:43
Dobro došla :ljubac:

Evo ja sam se baš potrudila da izbegnem grdnju :whistle:
A izgleda da i Zoki isto razmišlja...mislim o istoj :pray: ;)
Ja ću još malo pratiti ko, šta, kako, zašto... malo sam van toka. Ali moram priznati da mi prija vesela ekipa :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 18:09 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Bolje te nasla, draga! :ljubac:

Nadam se da niko nece poverovati u to da ja ikog mogu da grdim! :whistle: (mogu, mogu, samo kad sam ljuta!) :lol: :ljubac: Sa uzivanjem cu odmoriti od "svoje price", citajuci vase! :op-op:

A "ekipu" nema sta da "pratis"- znas ih, skoro sve, sa "starog mesta"! :op-op: :ljubac: Gotovo svi su zadrzali stari nick, a neke si i upoznala! :clap: Tako da, samo "privuci stolicu" i pridruzi se drustvu! Ovo je "specijalni kafanski sto"- moze samo da se "promeni kafana", "gosti ostaju isti"! ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 18:12 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 18:14 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Jao, Daco, vise te necu hvaliti- postajem dosadna! Ali, da znas da su sve slike koje si odabrala- EXTRA! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 18:17 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
:ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 18:27 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

:ljubac: :romance-grouphug:

Ko je prisutan Trenutno ima prisutno 14 korisnika :: 4 registrovanih, 0 skrivenih i 10 gost (Ovi podaci su bazirani na članovima aktivnim u poslednjih 5 minuta)
Najviše korisnika OnLine bilo je 29 dana 22 Jan 2016, 00:53

Registrovanih korisnika: milenaidaki, mungosava, pefkari, Зоки

Lepo je videti "ovakvu sliku"! :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 19:15 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Daci, :ljubac: jel' ti to prizivaš proleće?
Divna sličica...

Pef, :ljubac: dobrodošla, da znaš da je Majus i meni ubaclia 'bubu u uhu' za te jednodnevne varijante...

Drugari, :greetings-wavingyellow: :ljubac: :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 19:31 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Jack- hvala, bolje te nasla! :ljubac:

Veruj mi da sam , posle niza putovanja "u nasoj licnoj organizaciji", bila prilicno sumnjicava prema agencijskim putovanjima...onda sam "probila led", krenuvsi sa drugaricom, koja je turisticki vodic, na turu "Dvorci Bavarske"...onda sam, sa drugom drugaricom bila na putu po Italiji, Francuskoj i Svajcarskoj...pa po regionu....i, moram da priznam da (bez obzira na to sto NIKAD nije sve idealno, uvek se desi da nesto ne ide po planu, da ti neka sitnica smeta, ali...), bas te "neidealne stvari" cine svako putovanje jedinstvenim i neponovljivim! I, zbog takvih stvari se, izmedju ostalog, pamti...i prepricava godinama....da nije bilo "kikseva" raznih vrsta, verovatno ne bismo mogli mnogo cega da se setimo....ovako, uz te "lose", pamtimo i predivne trenutke, kojih se cesto setimo... :ljubac: Eto, resila sam da "Lavliju" dam sansu...i- nisam se pokajala!

Ono sto, svakako, treba znati i imati u vidu je:

1. Niska cena aranzmana, vec u startu, kaze da neke stvari "mozda nece biti na nivou".

2. Ako putujete autobusom i dve noci ne spavate u krevetu, moze se desiti da se osetite preumorno, razdrazljivo i da pomislite "da nesto drugo tu ne valja"...realno, onaj ko, iz bilo kog razloga, ne moze da izdrzi takav tempo, u startu ne treba ni da razmislja o tome! Samo cu napomenuti da sam u nasoj grupi, racunajuci vodica i dva sofera, bila najstarija! :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 19:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Pozdrav za Mungosavu !!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Januar 2016, 19:56 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 18:43
B_A_N_E je napisao:
Pozdrav za Mungosavu !!!

Helooo B_A_N_E :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1634, 1635, 1636, 1637, 1638, 1639, 1640 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.