Jelena je napisao:
1.
Pef, još jednom - dobro nam došli!!!
2. Setila sam se
Duje za vikend. Pominjala je kako nikome nije mogla da dokaze da je
sve sama uradila i spremila. Ja izgiboh samo za onu moju trojicu kući, celu subotu i nedelju im spremala ono što vole i mogu da jedu (muž na ''specijalnoj'' ishrani zbog bolesti)...i ceo dan sam provela medju loncima i poklopcima... A šta da radim kad sam preko radne nedelje od jutra do mraka na poslu...bar vikendom mogu nešto više da im spremim... zato mi je srce puno, samo da dan traje bar 30 sati, da imam malo vremen i za sebe...
1. Jos jednom- bolje vas, sve, nasli!
2.

Stalno to pominjem- da je dan "duplo duzi"!
dujaspasa je napisao:
1. Nama je
jako mnogo bolje, toliko da sam od jutros tri puta pravila spisak potreba do sledećih primanja i svaki put je bio manji. Sad nam spisak više ni ne treba, naučili smo ga napamet, tolicki je!

2. Nego, jel ste videli onaj film to su okačili jelenabata na Edipsosu? Rekoh li vam da je tamo divno?
3. Pefkari, važno je da si ti nama ozdravila!
4. Sad ćeš da se razmahneš i za čas sve pozavršavaš, kao uvek! Jedva čekam da vidim kako ste se proveli!
1.

Potpuno mi je jasno o cemu pricas! Svi spiskovi su svedeni na najminimalnije!Novogodisnjih poklona- nema, trpeze, kao pre- nema, "malih slavskih ludosti"- nema....
"Niceg neeeemaaaa...."...ali, sta mi znamo kako nam je?! Ima ko to treba da zna za nas!

Posle svega, ostaje nam samo da razmisljamo "Da smo zivi i zdravi!"

2. Ne znam sta cu pre! Videh da je okacen video...cim stignem- gledam ga!
3. Nisam, Dujo, jos!

Bolje sam, ali "rkcem"... kijam, kasljem i krkljam- uredno!

A poslove sam pozavrsavala, cula se sa familijom...
4. Sad cu ja, mucim se nesto sa prebacivanjem slika sa mobilnog...