Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 05 Oktobar 2026, 10:28

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1576, 1577, 1578, 1579, 1580, 1581, 1582 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 14:10 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
Pef, Zoki, dobrodošli kući!!! :ljubac:

Lunatic, ako kažeš da ti je ova godina bila tolik teška, ja ti željim da ti sledeća bude mnogo bolja! :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 14:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Eeee samo vas gledam, nezahvalnici jedni!! A zar nije lepo covek rekao do sada x puta da je ovo godina kada nam je vec bolje i da imamo istorijski dobre rezultate, nezapamceni napredak, vise para, bolje plate, veci standard, kraj ekonomske krize?

Inace, 2015.je godina kada je u Beogradu rodjeno najvise beba ikada...(sto nazalost znaci da je nikad veci broj ljudi iz unutrasnjosti pobegao za Bg) ali nema veze bitno da je to svejedno divna vest.

Dobar dan svima.
Tandemu 50 nijansi nijansiranja srecan povratak kuci. Dajte slike, Zoki stavio samo nekoliko na fb.

Poslednji put menjao Del Boy dana Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 14:13, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 14:11 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Lunatic, :ljubac: , sto se tice ove godine- jos koji dan, pa joj je kraj! :|

A sto se tice izvestaja- samo da prebacim slike! :D

Dosla voda, morala sam da poradim nesto... :shifty: :shhh: ...rucak za danas imam...tako da mogu da krenem da pisem...sto se tice cena, njih cu ubaciti posle....ili ce Zoki "dopisati"...moje ce biti slike i opis "licnog dozivljaja"! :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 14:18 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Pef, Zoki, dobrodošli kući!!! :ljubac:

Hvala, draga moja, bolje te nasli i sve tvoje! :ljubac:

Del Boy je napisao:
1. Eeee samo vas gledam, nezahvalnici jedni!! A zar nije lepo covek rekao do sada x puta da je ovo godina kada nam je vec bolje i da imamo istorijski dobre rezultate, nezapamceni napredak, vise para, bolje plate, veci standard, kraj ekonomske krize?

2. Dobar dan svima.

3. Tandemu 50 nijansi nijansiranja srecan povratak kuci. Dajte slike, Zoki stavio samo nekoliko na fb.

1. Taj koji je to rekao, nije pominjao "licne planove" i "zdravstvene biltene"! Na taj deo on nema uticaja!
2. Dobar i tebi/vama! :ljubac: Dima je, sigurno, bolje...dok si i ti ovde! :romance-grouphug:
3. Hvala, hvala! :ljubac: Samo malo strpljenja! Napravila sam ih puno...za samo jedno popodne, vece, jedan dan i jos jedno pre podne! :oops: Mnoge nisu uspele, ali, nadam se da cete biti zadovoljni prikazom!

Sve vreme smo vas pominjali...sta bi ovaj rekao, sta onaj....sta bi se kome svidelo...sto nismo mogli svi zajedno, bas bi bilo lepo....!!!??? Tako da, ako ste stucali, kojim slucajem- to smo bili MI! :ljubac: :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 14:25 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Ja sam stucao...aj priznaj sta ste mene ogovarali?

Dima je bolje, cim mu je bilo i 10% lakse odmah je krenulo divljanje! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 14:54 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
pefkari je napisao:
Sve vreme smo vas pominjali...sta bi ovaj rekao, sta onaj....sta bi se kome svidelo...sto nismo mogli svi zajedno, bas bi bilo lepo....!!!???
Jelena je napisao:
Hocu i ja :lol: . VlaMar i Daca ce da budu dobri i da naprave malo mesta i za mene (nema me puno :whistle: )!
Nije da mi nismo želeli da krenemo :whistle: A što kaže Del baš bi bilo zanimljivo da nam kažeš kad ste koga pominjali.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 15:27 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Del Boy je napisao:
1. Ja sam stucao...aj priznaj sta ste mene ogovarali?

2. Dima je bolje, cim mu je bilo i 10% lakse odmah je krenulo divljanje! :D

1. Nisam rekla da smo vas ogovarali, vec da smo vas pominjali! To nije isto! Ogovaranje ima "predznak minus"! :D
2. Ljubim ga ja! :ljubac: Samo neka je on dobro, a "divljanje" ide uz odrastanje i roditeljstvo! Neka deca su i mirna, ali to sto ti nazivas "divljanjem" je, kod vecine dece, sasvim ok! :ljubac:

VlaMar je napisao:
1.
pefkari je napisao:
Sve vreme smo vas pominjali...sta bi ovaj rekao, sta onaj....sta bi se kome svidelo...sto nismo mogli svi zajedno, bas bi bilo lepo....!!!???
Jelena je napisao:
Hocu i ja :lol: . VlaMar i Daca ce da budu dobri i da naprave malo mesta i za mene (nema me puno :whistle: )!
Nije da mi nismo želeli da krenemo :whistle:

2. A što kaže Del baš bi bilo zanimljivo da nam kažeš kad ste koga pominjali.

1. :oops: :D :ljubac:
2. :whistle:

Salim se! Znas da ste vi meni uvek i svuda u :romance-heartbeating: i umem da budem, znam, cak i dosadna sa tim! :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 16:17 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
milenaidaki je napisao:
Ja nemam vremena ni dobro jutro da vam, kažem, a od jutros pokušavam da bar to napišem....

:( Joj, što ja ne volim ovo ludilo pred praznike...Svi nešto jure i zure, završavaju se poslovi u zadnji minut - a iskreno - razlozi (bar valjani) za tako nešto ne postoje. Svi popadamo na nos bez potrebe...

Pef, još jednom - dobro nam došli!!!

Setila sam se Duje za vikend. Pominjala je kako nikome nije mogla da dokaze da je sve sama uradila i spremila. Ja izgiboh samo za onu moju trojicu kući, celu subotu i nedelju im spremala ono što vole i mogu da jedu (muž na ''specijalnoj'' ishrani zbog bolesti)...i ceo dan sam provela medju loncima i poklopcima... A šta da radim kad sam preko radne nedelje od jutra do mraka na poslu...bar vikendom mogu nešto više da im spremim... zato mi je srce puno, samo da dan traje bar 30 sati, da imam malo vremen i za sebe... :?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 16:25 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Lunatic, pošto nam je Nj.V. AV rek'o da nam je sada bolje nego ikad, nije mi jasno kako to da se samo ti nešto żališ. :nja-nja: Verovatno nisi primetio? Nama je jako mnogo bolje, toliko da sam od jutros tri puta pravila spisak potreba do sledećih primanja i svaki put je bio manji. Sad nam spisak više ni ne treba, naučili smo ga napamet, tolicki je! :doh:

Nego, jel ste videli onaj film to su okačili jelenabata na Edipsosu? Rekoh li vam da je tamo divno?

Ne kopčam šta Presednik danas treba da objavi? :think:

Pefkari, važno je da si ti nama ozdravila! :P Sad ćeš da se razmahneš i za čas sve pozavršavaš, kao uvek! Jedva čekam da vidim kako ste se proveli!

Radni narode, izdržite još malo! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 16:35 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Jelena je napisao:
zato mi je srce puno, samo da dan traje bar 30 sati, da imam malo vremen i za sebe... :?

:romance-kisscheek: Dobra moja Jeca, probaj malo sebe da staviš na prvo mesto.

Dujo, hvala na željama da izdržimo, ali ja mislim da sam za danas trenuto crkla. :doh:

Poslednji put menjao milenaidaki dana Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 16:38, izmenjena 2 puta

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 16:37 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Jelena je napisao:
Setila sam se Duje za vikend. Pominjala je kako nikome nije mogla da dokaze da je sve sama uradila i spremila. Ja izgiboh samo za onu moju trojicu kući, celu subotu i nedelju im spremala ono što vole i mogu da jedu (muž na ''specijalnoj'' ishrani zbog bolesti)...i ceo dan sam provela medju loncima i poklopcima... A šta da radim kad sam preko radne nedelje od jutra do mraka na poslu...bar vikendom mogu nešto više da im spremim... zato mi je srce puno, samo da dan traje bar 30 sati, da imam malo vremen i za sebe... :?

Bilo nas je šest domaćih plus pet Francuza. Pa sad ti vidi! Spasa mi je puno pomogao, ali trebalo ih je i zabaviti. Jedina sreća je, što se toga tiče bila, što je kod nas kuhinja, trpezarija i dnevni boravak jedan veći prostor, tako da ja dok radim, vidim i čujem goste, a oni ne vide krš u kuhinji. :op: Ma, sad kad je sve prošlo vidim da smo baš uživali! :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 16:50 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Jelena je napisao:
1. Pef, još jednom - dobro nam došli!!!

2. Setila sam se Duje za vikend. Pominjala je kako nikome nije mogla da dokaze da je sve sama uradila i spremila. Ja izgiboh samo za onu moju trojicu kući, celu subotu i nedelju im spremala ono što vole i mogu da jedu (muž na ''specijalnoj'' ishrani zbog bolesti)...i ceo dan sam provela medju loncima i poklopcima... A šta da radim kad sam preko radne nedelje od jutra do mraka na poslu...bar vikendom mogu nešto više da im spremim... zato mi je srce puno, samo da dan traje bar 30 sati, da imam malo vremen i za sebe... :?

1. Jos jednom- bolje vas, sve, nasli! :ljubac: :romance-grouphug:
2. :( Stalno to pominjem- da je dan "duplo duzi"! :think:

dujaspasa je napisao:
1. Nama je jako mnogo bolje, toliko da sam od jutros tri puta pravila spisak potreba do sledećih primanja i svaki put je bio manji. Sad nam spisak više ni ne treba, naučili smo ga napamet, tolicki je! :doh:

2. Nego, jel ste videli onaj film to su okačili jelenabata na Edipsosu? Rekoh li vam da je tamo divno?

3. Pefkari, važno je da si ti nama ozdravila! :P
4. Sad ćeš da se razmahneš i za čas sve pozavršavaš, kao uvek! Jedva čekam da vidim kako ste se proveli!

1. :( Potpuno mi je jasno o cemu pricas! Svi spiskovi su svedeni na najminimalnije!Novogodisnjih poklona- nema, trpeze, kao pre- nema, "malih slavskih ludosti"- nema...."Niceg neeeemaaaa...."...ali, sta mi znamo kako nam je?! Ima ko to treba da zna za nas! :angry-cussingblack: Posle svega, ostaje nam samo da razmisljamo "Da smo zivi i zdravi!" :pray: Slika

2. Ne znam sta cu pre! Videh da je okacen video...cim stignem- gledam ga! :ljubac:

3. Nisam, Dujo, jos! :( Bolje sam, ali "rkcem"... kijam, kasljem i krkljam- uredno! :shifty: A poslove sam pozavrsavala, cula se sa familijom...

4. Sad cu ja, mucim se nesto sa prebacivanjem slika sa mobilnog... :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 17:07 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Eh svuda isto! Nego jos ne mogu da se pomirim sa tim da nema poklona! Evo razmisljam, glavu svoju lupam, sve u nadi da cu se setiti da imam jos neku karticu s kojom bih virtuelno kupila poklone na odlozeno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 17:32 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Jos cu da dodam da virtuelni novac imam! Drzava mi duguje 10 honorara ove godine i desetak od prethodnih godina! A kad ja zakasnim sa tim pislom preti se kaxnama od 200 000

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 18:00 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Tedi, batali kartice! To je živa navlakuša! :doh: :liar:
Kartica, po kartica i toneš sve dublje, dok se ne opasuljiš! :cry:
Mi smo imali Ameriken, Master, Maestro i sve moguće Vise, keš kredite, čekove i naravno dozvoljeni minus. Sve smo ukinuli osim jedne Vise za plaćanje preko neta. Odonda smo se (naglo) obogatili, jer su nam ostale pare od provizija, članarina i izdavanja novih kartica i kamata. Nije me mrzelo pa sam, pošto sve pišem (Spasa kaže da sam manijak), sabrala sve na gomilu za 2013 i 2014! Dobila sam zapanjujuću cifru! :doh:
Znate kako sam to uradila? Jednog dana sam isekla SVE kartice i gotovo! Bilo je "jezik o klin" par meseci.
Sad smo, lepo, u plusu i nemamo ni jedan kredit! Jedino koristimo čekove.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1576, 1577, 1578, 1579, 1580, 1581, 1582 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 3 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.