Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 06 Oktobar 2026, 09:03

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1532, 1533, 1534, 1535, 1536, 1537, 1538 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 14:58 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
Pol: Seka
VlaMar je napisao:
Ako želiš da budeš deo grupe važno je da budemo usaglašeni. Nisam ga dao, nego su ga oteli. To što sam pristao da ga izvade ne znači da sam rekao i da ga zadrže...

Zbog tog otimanja ćemo i poslednju paru da im uzmemo za kamatu, ništa ne brini!!! ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 16:13 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Sunceeee! :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 16:26 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Pol: Bata
Jelena je napisao:
Dok ih ne poudamo i ne poženimo, sestro slatka :mrgreen:

:haha: :haha: :haha:

Добар дан свима.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 16:34 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Drugari, vratih se! :D

Kao prvo, Dext me "presisao" (u duzini posta sa citatima!) :o

Kao drugo, potpuno me "izbacio" iz koNJbinacije za Dezelu! :(

Kao trece, ne "izbegavam ona prva dva", nego ne postizavam... :shifty: ...nemo' da si takav! Pa, ti znas da te volim! :( :ljubac:

Kao cetvrto...cek' da virnem, da se setim...! :D

VlaMar je napisao:

p.s Pef i Vicky :ljubac: zaista sam se pitao, a potom pitao i Pef zašto te nema

Eto! Covek sam priznao, da ne bude posle da je Pef-"lazac"! :D
Uzgred, oboma- :ljubac: :ljubac: !

Jelena je napisao:

Mislis da smo tad "zavrsili"?! :o :shock: :lol:

Dacooooo, kako ste?

Sad da vam kazem: dok sam plivala, u mislima sam pominjala Jecu, Jelu, Milenicu, Dacu, Urb, Vicky...i sve zene redom! Plivala sam za sve nas zajedno! :romance-grouphug: :ljubac:

Opet su studenti bili "nestasni"! Tokom "ronjAnja", neki od njih me je tako sutnuo u butinu...!!!! :o :shock: :? :( :x Inace, danas mi je bio lep dan za plivanjac, bas me "islo"! :op-op:

Raspitala sam se za deo koji zovu "Relax centar", za sve vas, "bolne u ledjima"...prijavilo se vas troje, svi ste iz Bgd-a, a rekla bih (samo za Luneta ne znam sigurno!) da smo svi "sa ove strane reke"...tako da, "11. april" svima odgovara...dakle: "Relax centar" obuhvata "Tapidarijum" (na njihovom flajeru, koji su mi dali da bih vam pokazala!), pise- "Tepidarijum" (laicko objasnjenje- topao krevet udobnog polozaja, sav u sitnim plocicama, kao mozaik, sa temperaturom, ako se dobro secam, od 36*....), "finsku saunu", "djakuzi" , "infracrvenu saunu"...8 termina za "Relax centar" kostaju 5000 dinara, a mozete ih koristiti u vreme kada rekreativci imaju termine za plivanje..znaci, od ranog jutra, do kasno uvece, kada vam odgovara...eto! Slikala sam flajer, pa pogledajte sta pise!

:ljubac: :ljubac: :ljubac: (za svakog po jedan- Jecu, Luneta, PreCednika) :romance-grouphug:

Slika

Slika

Sto se tice plivalista, u najvecem bazenu T je 26*, u srednjem 28* i u malom- 29*...znaci, to i nije za grejanje ledja!

Pored ovoga, preporucila bih vam sve madjarske banje u kojima sam bila! :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 17:21 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

https://www.facebook.com/tyrese/videos/1058064090887853/

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 17:43 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pile malo! Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 18:11 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:romance-heartbeating:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 18:31 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 18:42
Jelena je napisao:

:lol: :lol: :lol: Pitaj moje roditelje da li je tako. :lol: :lol: :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 19:50 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Deki r-4 je napisao:
VlaMar poslednjih meseci briljiras, dizes nam rejting samo tako...
Dobri moj prijatelju, ne bih se ja bunio da ima još materijala da vam pišem o putovanjima, ali sada je ostalo samo nekom da pomognem po kojom slikom, makar do proleća. A kako vreme protiče malo sam opušteniji i u šali ovde u kafiću.
urbi je napisao:
Moj hobi se lagano pretvara u posao... Jedva stizem sve.
Sjajno, što kaže Dext ima li šta lepše nego da radiš ono što voliš.
pefkari je napisao:
Sestro slatka, znaš li da se ovde izvlači iz konteksta. Može li proširena rečenica? Hajde da je u pitanju neka devojka koja šeta psa u Tašmajdanskom parku, ali znaš li da Č nosi oružje.
Elem, kada sam se preselio na novu forumsku adresu to sam učinio zbog super zabavnog i dobrog komšiluka. Pa kada neko nedostaje, odmah se pitam da li je sve u redu, da se nije naljutio zbog nekog posta i slično.
Vicky je napisao:
Jelena je napisao:

:haha: Kome nije jasno o čemu pričam evo dokaza. Obožavam ljude koji umeju da se šale na sopstveni račun, ne pokušavaju da život predstavljaju kao bajku, decu uvek kao prinčeve i princeze...

Pitam se ja i šta nam je sa Zmajom, više nam se ne javlja za vreme odmora, čak i na blogu slabo piše, nije ni sliku u potpisu promenila.
Iskreno brinem i šta je Zokijem, ni traga ni glasa od kako završismo zamenu slika, a svakog dana studenti u kupaćem, glumci pod tušem, znojavi majstori od kojih se trese krevet...

Jelena da nije tih navijačkih obeležja tvoji postovi bi mi baš prijali. Jednu stvar samo nisam ukapirao. Ako imaš starijeg sina, to bi značilo da imaš i mlađeg, a i supruga. Tu je i onaj slatki Snupi. Ali ko je sad ovaj 5-ti?

Dext tebi svaka čast, spremam se za vikend da na miru odgledam sve slike još jednom.

Dobro veče!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 20:37 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
1.
pefkari je napisao:
Sestro slatka, znaš li da se ovde izvlači iz konteksta. Može li proširena rečenica? Hajde da je u pitanju neka devojka koja šeta psa u Tašmajdanskom parku, ali znaš li da Č nosi oružje.

2. Elem, kada sam se preselio na novu forumsku adresu to sam učinio zbog super zabavnog i dobrog komšiluka. Pa kada neko nedostaje, odmah se pitam da li je sve u redu, da se nije naljutio zbog nekog posta i slično.

3.
Vicky je napisao:
Jelena je napisao:

:haha: Kome nije jasno o čemu pričam evo dokaza. Obožavam ljude koji umeju da se šale na sopstveni račun, ne pokušavaju da život predstavljaju kao bajku, decu uvek kao prinčeve i princeze...

4. Pitam se ja i šta nam je sa Zmajom, više nam se ne javlja za vreme odmora, čak i na blogu slabo piše, nije ni sliku u potpisu promenila.

5. Iskreno brinem i šta je Zokijem, ni traga ni glasa od kako završismo zamenu slika, a svakog dana studenti u kupaćem, glumci pod tušem, znojavi majstori od kojih se trese krevet...

6. Jelena da nije tih navijačkih obeležja tvoji postovi bi mi baš prijali. Jednu stvar samo nisam ukapirao. Ako imaš starijeg sina, to bi značilo da imaš i mlađeg, a i supruga. Tu je i onaj slatki Snupi. Ali ko je sad ovaj 5-ti?

Ti si skroz "poludeo" i "opustio se"! ;) :haha: :ljubac: Neka, neka, tako i treba! Samo cu dodati, a nadam se da se neces naljutiti- mnogo ti je trebalo! :ljubac: :romance-grouphug: Sad kad vidis da smo jednako "blesavi", "otkaceni", "kako god, ali- u tom pravcu"...mozes da budes skroz opusten i ti!
Elem!

1. Znam! :smesko-levo-desno: A znas li ti (a znas- upoznao si coveka!) da je on jedan "dobri meda"? (sad ce se moja Vix u*iskiti od smeha!) :D

2. Samo dodjes na ove stranice, "isprozivas" ih redom...i- oni se pojave! ;)

3. Jasno ti je zasto je obozavam od prvog slova! :romance-grouphug:

4. Da, da...dzaba je ja zamolila da to uradi! Duja je odmah stavila slicicu, a Zmaki- nista! :snooty:

5. Maaa, sta ima ti da se pitas?! :snooty: :naughty: :shhh: :shifty: :lol: I da "vadis iz konteksta" i "ubacujes nenapisano"! :dance: ;) I, da l' da "skacem samoj sebi u usta", pa naglasim da je i Zoki bio prisutan "prilikom tog tresenja"?! :think: :shifty: Pomislices i ti, a i svi ostali- "Kakvi matori perverznjaci!" :snooty: :lol: Prvo, nisam pomenula "majstore", jos manje "znojave", a jos i da mi oni "tresu krevet"...rekoh: "Probudilo me je tresenje kreveta!" :P Ko ga je tresao, nisam naglasila..."subjekat" je bio- busilica! :mrgreen: I, ma dosta vise o tome! :lol: (najgore je kad pocnes da se pravdas i objasnjavas: upletes se odmah "k'o pile u kucine"! ) ;) :ljubac:

6. Gospodje u najlepsim godinama se ne pitaju takve stvari! :naughty: :D A cenim da je "taj peti" jos jedan ljubimac! Znam, sigurno, ko je, ali ne mogu da se setim ovog trena! :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 20:49 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Bila sam danas u gradu "poslom". Jbt što je lep Tašmajdan. Što su lepi ljudi koji šetaju. Sve vreme nisam osmeh skidala. Ko zna šta su prolaznici mislili. Kako beše ono od Mome Kapora? Kad se deca smeju, što su slatka. Kad se odrasli smeju, šta se ovaj smeje. Hihihihi. A ja se sredilaaa, pa i sebi lepa (e, to je uspeh!).

Sve u svemu, ja sam mrtva umorna. Ne mogu da dočekam da legnem, a do toga ima ihahaj. Samo kad pomislim šta sve treba da uradim u narednih sat vremena....

Č. (kukavac) radi. Juče, danas i sutra. Znate već šta se dešava u Beogradu i zašto mora da radi. Fali mi. :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 20:59 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Slika Slika Slika

Nadjoh ga, konacno! Mislim na ovog smajlija!

Dajem ga svima redom! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 21:06 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Ovaj prvi je moj!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 21:23 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Imate li vi neke leptiriće po stanu?
Kod mene stalno nešto leti (a nisu piksle, klompe i ostalo). Ne znam na šta se skupljaju. Nisu moljci, nego crne ili tamno braon boje sa nekom svetlom šarom na krajevima krilaca. Šta je to i na šta se skuplja?!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Decembar 2015, 22:09 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
To su oni iz stomaka! Nedostaje ti muž a opet si zaljubljena! Pitaj decu, verovatno ih ne vide!

Dobro vece!

Vlamar, sta kaze nesbe, ili za njega nema mesta trenutno posto si ovde živnuo!? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1532, 1533, 1534, 1535, 1536, 1537, 1538 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.