Drugari, vratih se!
Kao prvo, Dext me "presisao" (u duzini posta sa citatima!)
Kao drugo, potpuno me "izbacio" iz koNJbinacije za Dezelu!
Kao trece, ne "izbegavam ona prva dva", nego ne postizavam...

...nemo' da si takav! Pa, ti znas da te volim!
Kao cetvrto...cek' da virnem, da se setim...!
VlaMar je napisao:
p.s Pef i Vicky

zaista sam se pitao, a potom pitao i Pef zašto te nema
Eto! Covek sam priznao, da ne bude posle da je Pef-"lazac"!
Uzgred, oboma-

!
Jelena je napisao:
Dok ih ne poudamo i ne poženimo, sestro slatka

Mislis da smo tad "zavrsili"?!
Dacooooo, kako ste? Sad da vam kazem: dok sam plivala, u mislima sam pominjala Jecu, Jelu, Milenicu, Dacu, Urb, Vicky...i sve zene redom! Plivala sam za sve nas zajedno!
Opet su studenti bili "nestasni"! Tokom "ronj
Anja", neki od njih me je tako sutnuo u butinu...!!!!

Inace, danas mi je bio lep dan za plivanjac, bas me "islo"!
Raspitala sam se za deo koji zovu "Relax centar", za sve vas, "bolne u ledjima"...prijavilo se vas troje, svi ste iz Bgd-a, a rekla bih (samo za Luneta ne znam sigurno!) da smo svi "sa ove strane reke"...tako da, "11. april" svima odgovara...dakle: "Relax centar" obuhvata "Tapidarijum" (na njihovom flajeru, koji su mi dali da bih vam pokazala!), pise- "Tepidarijum" (laicko objasnjenje- topao krevet udobnog polozaja, sav u sitnim plocicama, kao mozaik, sa temperaturom, ako se dobro secam, od 36*....), "finsku saunu", "djakuzi" , "infracrvenu saunu"...8 termina za "Relax centar" kostaju 5000 dinara, a mozete ih koristiti u vreme kada rekreativci imaju termine za plivanje..znaci, od ranog jutra, do kasno uvece, kada vam odgovara...eto! Slikala sam flajer, pa pogledajte sta pise!

(za svakog po jedan- Jecu, Luneta, PreCednika)

Sto se tice plivalista, u najvecem bazenu T je 26*, u srednjem 28* i u malom- 29*...znaci, to i nije za grejanje ledja!
Pored ovoga, preporucila bih vam sve madjarske banje u kojima sam bila!