Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 06 Oktobar 2026, 09:03

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1528, 1529, 1530, 1531, 1532, 1533, 1534 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 15:09 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 18:42
Ma nema šanse da stignem da pročitam sve. Notifikacije mi i dalje ne rade i to me dodatno nervira.

Kako ste? Šta radite?

Ja sam (mi smo) dobro. I dalje vodim neki ludo brz život bez svoje volje. Uglavnom se trošim na decu (kao i svi). Poslednjih 15 dana (pa do Nove godine, a možda i duže) popravljaju krov na školi, pa deca idu u školu po 2 i po sata i to u različito vreme (!!!). Verujte da više ne znam koga vozim, a koga dovozim. Ko šta radi, ja samo u sat gledam. Sad čak ni na nemački ne idu u isto vreme, pa je to dodatna komplikacija u organizaciji. Funkcionišem po principu "stavim ručak, pa isključim dok se ne vratim". Pomažu mama i tata u svemu i da nije njih, stvarno bih se besila. Još sam se i ja bacila na neke nauke i koristim svaki trenutak da se time "pozabavim". Nigde ne idem, ne viđam se ni sa kim. Čudno za mene, zar ne?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 15:14 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Pol: Bata
Da, čudno. :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 16:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Vicky :greetings-wavingyellow: baš je lepo videti te opet na ovim stranicama.
DextO ubićeš me ovim slikama. Definitivno uskoro moram da idem da vidim nešto u deželi. Kada vam najkasnije treba odgovor za :banana-skier: , meni su problem samo slobodni dani, za sve drugo imate još jednog.

Ima li nekog ko se razume u međunarodno pravo?

Ne znam da li sam vam pričao za moju prvu posetu Sloveniji. Kao klinja sa 4+ godina bio sam na moru u Grčkoj. Vožnja u luna parku je koštala 5 drahmi (otprilike kao metalac od 5 naših dinara) i iz svakog kusura sam dobijao metalce da čuvam za luna park. A pošto su male bebe aka moja mlađa sestra uglavnom dosadne i spavaju posle ručka (kada je još sunce najjače pa se ne može ni na plažu) morao sam nekako da se zabavim u sobi. Nešto sam ja prebrojavao koliko vožnji imam i nekim čudnim sledom događaja (bacanja novčića u vazduh, zevanja i ko zna čega još) ja sam progutao paru, glatko kao bombonu. Nije pomoglo ni udaranje po leđima, okretanje naglavačke... para je bila sigurna u mom stomaku. Trk kod doktora, potpuno cool lik, nema sekiracije jer što je ušlo mora i da izađe, a kod dece je to još brže. Tako smo na letovanju kupili nošu. Izgleda da sam još tada pokazivao da sam naopak čovek, pa je para preživela svih 12 dana ostatka letovanja. (Moram da pitam roditelje da li su oni normalni da su nastavili sa odmorom dok im se dete potencijalno truje). Šverc deviza preko granice. Po povratku snimanje, para zaglavljena, da ne idemo na operaciju da probaju sondom da to izvade. Čak sam išao i u zatvor (to je majke mi jedini put) jer izgleda da zatvorenici svašta nešto gutaju. Na kraju put u Ljubljanu, par meseci nakon što je Tile umro u istu bolnicu.

Što pitam za pravnog eksperta? Oni to meni nisu vratili, pa računam kamata za 35 godina, pa međurepublička podela imovine i te stvari. Pa kad već idem do tamo da svratim da to podignem.

Dobar dan!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 16:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Ček, ček...nisam shvatila gde je ta para na kraju završila. :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 16:49 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
DextO ubićeš me ovim slikama. Definitivno uskoro moram da idem da vidim nešto u deželi.
Obzirom kako sam sporo krenuo postojala je mogućnost da se sve razvuče na xy meseci. Sada sam mu ga dao malkčicO po gasu...

VlaMar je napisao:
Kada vam najkasnije treba odgovor za :banana-skier: , meni su problem samo slobodni dani, za sve drugo imate još jednog.
Pitaćemo vođu puta !
Vođo do kada imamo fore?

VlaMar je napisao:
Ima li nekog ko se razume u međunarodno pravo?
:haha: :bravo: :haha:
U to, međunarodno pravo, iako ga učio nisam, se razumem 100%.
Traži im svaki cenat, pa još nakolikaj nekakve pretrpljene duševne boli zbog prelaska drahme u evro ili štogod slično.
Kad odeš kod njih videćeš kako ti na finjaka guraju ruku u džep. Sve je lepo, super, tamo-vamo, ovo-ono, ali nema ništa za dž.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 16:56 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
Pol: Seka
Ivane, srećan rodjendan!
Sve najbolje!!!
:poklon:

Vicky, pozdrav :romance-grouphug: !
Smanji malo tempo, nadji malo vremena i za nas - nedostaješ nam....

Dext, pročitah tvoj brdsko-planisko-ionajkakosezvaše-putopis - pa, upravo sam na to mislila kad sma rekla da mi svi stilovi prijaju :text-bravo: ! Uživala sam....

VlaMar, ne razumem se u medjunarodno pravo, ali sam bankarka - pa mogu možda da pomognem :whistle: ! :haha:

Dujo, mislim da bi teme Nostalgija i Anegdote sa putovanja trebalo da ostanu odvojene - jer u temi Nostalgija možemo npr. kačiti stare razglednice, prepričavati dogodovštine koje ne moraju nužno da budu anegdote, setiti se možda i nekih dogadjaja sa setom..itd. eto, npr. mislim da bi stariji članovi: Dext i Deki r-4 imali što-šta da napišu u ovoj temi :lol: (samo ako nisu do sad zaboravili šta im se dešavalo u ranoj mladosti :D )

Poslednji put menjao Jelka dana Sreda, 02 Decembar 2015, 17:00, izmenjena 2 puta

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 16:57 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Vicky je napisao:

U Ljubljani :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 17:06 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Da ne žurim na susret sa KićOm rekao bi ti ja koju za starije članove :angry-tappingfoot:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 17:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

:lol: Jel to smajli za mene???

Hihihhihi :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 17:16 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

E, da...
da li biste se iznenadili ako vam kažem da je stariji sin proveo 5 dana u Amsterdamu/Roterdamu/Alkmaru? :)?
Rešio da se časti, krenuo mu fakultet dobro, položio neke kolokvijume a u aprilu mu zakazali operaciju ramena :( ... pa neće biti putovanjaneko vreme :shock: ...
Neka...
I da.. kad su stigli u Amsterdam, otišli da pozdrave igrače isped hotela, malo popricali - rezultat: uprava kluba njima četvorici omogućila besplatno prenoćište u istom hotelu... Joj, sreće njihove ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 18:16 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Vicky je napisao:
Ček, ček...ništa zdravo i tebi, i vi meni nedostajete... nego gde su pare, koliki je moj deo, nećete me prevariti, primam i čekove.
Jelena je napisao:
U Ljubljani :haha:
Izvadili i zadržali, praktično oteli od malog deteta. A kad su ukapirali da uskoro postaje punoletan i da može da kaže "I'll be back" oni se otcepili, Beograd im ometao napredak, šio mi ga Đura.
DEXT je napisao:
Traži im svaki cenat, pa još nakolikaj nekakve pretrpljene duševne boli
Potpuno si u pravu. Sad kada sam refrešovao memoriju ima tu materijala.
Dođe jednog dana doca i kao doneo mi na poklon balone da nam soba bude lepša. Ja ponosan (ustvari glup, ali šta zna dete) što je doneo meni, a ne mom cimeru. Koliko sam ih puta duvao, što ostanem bez snage, što odlete kad pokušam da ih zavežem. Taman sam završio kad ponovo dođe doca i sve ih opusti. Dobra fora. I sutradan ujutru kad su me odveli u salu doca tamo, pa kao da naduvam jedan crni balon da njegova kancelarija bude lepa. A ja šta ću kada sam dobrica. Posle se ničega ne sećam. Posle sam ukapirao da je ta organizovana grupa unajmila i anesteziologa da me drogira.
Vrhunac bezobrazluka vodili moje roditelje da vide da paru čuvaju po ključem. Bilo je tu i klikera, kockica za jamb, figurica za "ne ljuti se čoveče"... Ako ima neko slično iskustvo neka se javi na pp pa da uputimo grupno potraživanje.

Kako sada vidim situaciju:
Blindirano vozilo - Blaža :handgestures-thumbupleft:
Telohranitelj - DextO :handgestures-thumbupleft:
Veštak (ako ne pristanu na poravnjanje) - Tedi :handgestures-thumbupleft: (Možeš da iskoristiš i mucanje iako nije od toga)
Transfer novca na Devičanska ostrva - Jelena :handgestures-thumbupleft:
IT zaštita - Brzi :handgestures-thumbupleft: (Briši svakog sa čudnim imenom, pa makar bio i jubilarni 150-ti)
Rescue tim - Daca :handgestures-thumbupleft: (Prebacuje slike sa jednog hosta na drugi uz čestu promenu rezolucije dok ne postane neprepoznatljiva)
Agent za nekretnine - Pef :handgestures-thumbupleft: (Pristajemo i na slovenačku posteljinu, samo da je najbolje)

I onda okupljanje u Slika

Svi ste pozvani.
Kamperi koji žele osećaj slobode mogu šatore da postave iza.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 18:22 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Vicky je napisao:
Ček, ček...ništa zdravo i tebi, i vi meni nedostajete... nego gde su pare, koliki je moj deo, nećete me prevariti, primam i čekove.

Čekove ne primam! :ljubac:

VlaMar je napisao:
Kako sada vidim situaciju:
Blindirano vozilo - Blaža :handgestures-thumbupleft:
Telohranitelj - DextO :handgestures-thumbupleft:
Veštak (ako ne pristanu na poravnjanje) - Tedi :handgestures-thumbupleft: (Možeš da iskoristiš i mucanje iako nije od toga)
Transfer novca na Devičanska ostrva - Jelena :handgestures-thumbupleft:
IT zaštita - Brzi :handgestures-thumbupleft: (Briši svakog sa čudnim imenom, pa makar bio i jubilarni 150-ti)
Rescue tim - Daca :handgestures-thumbupleft: (Prebacuje slike sa jednog hosta na drugi uz čestu promenu rezolucije dok ne postane neprepoznatljiva)
Agent za nekretnine - Pef :handgestures-thumbupleft: (Pristajemo i na slovenačku posteljinu, samo da je najbolje)

Ja ćE da budem izvršitelj. :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 19:10 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 08 Jun 2015, 16:23
Petronije, dargi sugradjaninu, kasnim sa cestitkama(danas posle nekoliko meseci usao u kafic),no, to ne umanjuje moje zadovoljstvo da podelim sa tobom i ovim divnim ljudima zadovoljstvo i srecu ocinstva, uh! da ne uvredim jos vazniji, zenski deo, bolje je napisati roditeljstva. Dobrodosao u raketu, sada si lansiran. Putovanje je pocelo.Naravno, tvojim princezama, takodje najiskrenije zelje za sto brzi oporavak i sto vise sna.Kardinalni znak da je bebulica ok je njen miran san. Nadam se da cu i druge podsetiti, a tebi molba da mi kazes kada se vidimo (uz pivarke-vreme je vec, a i razlog ko planina) da li gresim kada kazem da je najlepsi miris-miris bebine sobe.Molm te prelistaj danasnju stampu na netu, potrazi (ja sam nasao na B92) savet dr. Hamiltona kako zaustaviti plac bebe. Genijalno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 19:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
Ivane sređan rođiš!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 20:06 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

DEXT je napisao:
Da ne žurim na susret sa KićOm rekao bi ti ja koju za starije članove :angry-tappingfoot:

Ksa, ksa, ksa...Pa gde ste tako žurili? :D Ja mislila da je rano za petarde, ima do Nove godine joššš :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1528, 1529, 1530, 1531, 1532, 1533, 1534 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.