Vicky je napisao:
Ček, ček...nisam shvatila gde je ta para na kraju završila.

Ček, ček...ništa zdravo i tebi, i vi meni nedostajete... nego gde su pare, koliki je moj deo, nećete me prevariti, primam i čekove.
Jelena je napisao:
U Ljubljani

Izvadili i zadržali, praktično oteli od malog deteta. A kad su ukapirali da uskoro postaje punoletan i da može da kaže "I'll be back" oni se otcepili, Beograd im ometao napredak, šio mi ga Đura.
DEXT je napisao:
Traži im svaki cenat, pa još nakolikaj nekakve pretrpljene duševne boli
Potpuno si u pravu. Sad kada sam refrešovao memoriju ima tu materijala.
Dođe jednog dana doca i kao doneo mi na poklon balone da nam soba bude lepša. Ja ponosan (ustvari glup, ali šta zna dete) što je doneo meni, a ne mom cimeru. Koliko sam ih puta duvao, što ostanem bez snage, što odlete kad pokušam da ih zavežem. Taman sam završio kad ponovo dođe doca i sve ih opusti. Dobra fora. I sutradan ujutru kad su me odveli u salu doca tamo, pa kao da naduvam jedan crni balon da njegova kancelarija bude lepa. A ja šta ću kada sam dobrica. Posle se ničega ne sećam. Posle sam ukapirao da je ta organizovana grupa unajmila i anesteziologa da me drogira.
Vrhunac bezobrazluka vodili moje roditelje da vide da paru čuvaju po ključem. Bilo je tu i klikera, kockica za jamb, figurica za "ne ljuti se čoveče"... Ako ima neko slično iskustvo neka se javi na pp pa da uputimo grupno potraživanje.
Kako sada vidim situaciju:
Blindirano vozilo - Blaža
Telohranitelj - DextO
Veštak (ako ne pristanu na poravnjanje) - Tedi

(Možeš da iskoristiš i mucanje iako nije od toga)
Transfer novca na Devičanska ostrva - Jelena
IT zaštita - Brzi

(Briši svakog sa čudnim imenom, pa makar bio i jubilarni 150-ti)
Rescue tim - Daca

(Prebacuje slike sa jednog hosta na drugi uz čestu promenu rezolucije dok ne postane neprepoznatljiva)
Agent za nekretnine - Pef

(Pristajemo i na slovenačku posteljinu, samo da je najbolje)
I onda okupljanje u

Svi ste pozvani.
Kamperi koji žele osećaj slobode mogu šatore da postave iza.