Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 06 Oktobar 2026, 15:54

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1511, 1512, 1513, 1514, 1515, 1516, 1517 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 13:08 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
Pol: Seka
Kakvi ste vi kraljevi i kraljice!
Davno rekoh, da vas nema - trebalo bi vas izmisliti - sve KOMPLET, bez izuzetka! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 13:12 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Pol: Bata
Да се отвори нека тема о најбољим уписима и да Декијев стоји на врху, да можемо увек дага прочитамо, да се већ сутра не изгуби у мору других уписа.

VlaMar je napisao:
U nekoj drugoj kući sam par godina bio redovni, ali nemi posetilac kafića. Upravo zbog te pozitivne energije koja se oseća u porukama.

Једно време сам редовно посећивао ону другу кафану, а онда сам , не знам зашто, потпуно престао да пишем. Али сам увек ''кроз прозор'' гвиркао шта се ради. Скоро сваког дана. Сећам се да је и Пеф пар пута то прокоментарисала, јер је приметила да сам онлајн. :) А овде ме Декст позвао већ првог дана након отварања, дођох, заузео своје место и ево већ преко годину дана скоро да нема дана да нисам бар нешто нажврцкао. А и ако ми се, пу пу да не чује зло, нешто деси, па ме то спречи да пишем овде, бар ће остати неке моје слике и 28 спашених тема у нашој акцији. :) Ово место има душу. Свакојаке су нам се свима ствари догађале и лепе и ружне, али су се опет људи враћали им радовали кад преЦедник објави наш најлепши дан ( не и Делу :) ) и са пола литра кафе читали Банетову одушевљену објаву мрског нам понедељка. Живи и здрави били. :obscene-drinkingcheers:

VlaMar je napisao:
Voleo bih i da ima više putopisa ili makar opisa slika.

Капирам да ће се и то променити у овим зимским данима. Прошло је пролеће-лето-лепши део јесени, користили смо сваки тренутак за шетње, изласке, роштиљања... Сад иде период седења код куће, па ће бити више времена да се допуне нешто озбиљније теме. Да својим путописима до следеће сезоне привучемо бар још 200-300 нових корисника.

Jelena je napisao:
Nego, šta se dešava ovde, kakve su to akcije sredjivanja foruma? Svašta sam nešto propustila... Naći ću valjda vremena da sve pročitam!

Ма нека групица заљубљеника у ово место, мало поправљала све наше постове, како би сачували сваку слику која је икад постављена на било којој теми.

Jelena je napisao:
Videh da mi drug Lunatic muči muku sa ledjima - welcome to the club :)) doktorka kaze da su mi ''diskovi'' otisli u .... da ne kažem gde, boli kao sam djavo, ali nemam vremena da idem ponovo...trenutno sam zauzeta posetama drugim specijalistima :angry-banghead:

Другарице Јело ( ово као оно другарице Брено, из Брениног филма :mrgreen: ), таман ми се све мало смирило и задњих пар дана поново хаос. Сад ме боли и десна нога ( каже доктор да је то повезано ), тако да ћу морати поново на терапије. А у петак морам да отпутујем ван БГа на викенд, тако да са терапијама крећем тек од пондедељка.

Добар дан свима.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 13:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Lunatic je napisao:

Другарице Јело ( ово као оно другарице Брено, из Брениног филма :mrgreen: ), таман ми се све мало смирило и задњих пар дана поново хаос. Сад ме боли и десна нога ( каже доктор да је то повезано ), тако да ћу морати поново на терапије. А у петак морам да отпутујем ван БГа на викенд, тако да са терапијама крећем тек од пондедељка.

Добар дан свима.

A mene levi kuk :character-oldtimer: :D

Hvala SPASIOCIMA, hvala na uloženom trudu, vremenu i živcima. Hvala što ste sačuvali svaku prelepu sliku kojom ovaj forum obiluje, ali i svaku našu ''zezanciju'' . Veliko poštovanje za SVE!

Deki je sve rekao! Tačka!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 13:29 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

А шта је са трећим Декијем? Нема га месецима. Мислим, није присутан месецима. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 13:52 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
:ljubac: Jecoooooo!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 14:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
"... Pričaću ti jednog dana kako sam tebi pisao, a svi osim tebe čitali ... "

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 14:44 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Lunatic je napisao:

:clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 15:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Lunatic je napisao:

Добар дан свима.

Pre svega dobar dan...pre nego sto pokvarim Lunaticu :mrgreen:

Ja sam realista po prirodi, nismo deca pa da se lazemo :) ... ne znam da li sam ti spominjao da je moja majka imala isti problem. Nije uopste prijatno kad osetis da te boli noga a znas da je zbog kicme. Njoj se desavalo da izgubi kontrolu nad nogom i padne. Nervi se spustaju iz kicme dole i to je razlog tog bola i problema i u nogama. Ona je to resila operacijom...ja se nadam da ces ti moci da izbegnes isti scenario pomocu tih terapija i vezbi, mlad si momak, jak organizam, huliganski, ima iza sebe xy bezanja od navijaca suprotnog tabora!!!
I moj ti je savet setnja, sto je vise moguce i idi na neku rekreaciju 2,3 puta nedeljno, neki basket, fudbal, trcanje...sta god samo da nisi u fotelji ili krevetu ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 15:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Del Boy je napisao:
......Njoj se desavalo da izgubi kontrolu nad nogom i padne. .

Čekaj, koj' si sad pa ti??? :lol:
Tata malog partizanovca??? :D
Jedva te prepoznah, promenio si i ime i sliku u ličnoj karti :think: !

Inače, ovo što citirah - već doživljeno... Ali mlada sam i ja (khm), srediću i ja to :whistle: !

Miki, Bane :ljubac:

Ko je prisutan
Korisnici koji su trenutno na forumu: B_A_N_E, Deki r-4, Jelena, Lunatic i 1 gost ????

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 15:29 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Свестан сам ја да проблем није мали. Пре него што се појавио бол у леђима, имао сам јако велике проблеме са стопалима. Милсио сам да је то последица 12огодишњег ношења копачки, па је сад дошло на наплату. Наравно да нисам ишао код лекара и ако је било дана кад нисам могао ни до продавнице да одем, а бар 2-3 године нисам могао да потрчим дуже од пар минута. Стопала ме хвала Богу не муче већ неко време, али сам тек сад сазнао да је то све било повезано са проблмом који сад имам. Не бих ни сад вероватно ишао код лекара, јер сем зубара, ниједног здравственог радника не посећујем редовно, него су ме натерали у фирми да одем и онда све то откријем. Ја се надам да ипак нисам закаснио и да ће успети да колико/толико све доведем у ред. Видећемо, за сад се придржавам свега што ми је саветовано. Што се рекреације тиче, то је сад немогуће, то тренутно не смем никако. Само шетња. Мада ја сам залуђеник за шетњом, недељно сигурно прелазим, кад је лепо време, бар 20км. Чак и док су ме стопала мучила, сам шетао као лудак. Шепам, кривим се, али обавезно прошетам, бар пола сата дневно.

А ово за хул стаж, далеко сам од тога. Не кажем да није тога било кад су ме дрмале неке бубице у средњој, али сад сам новина под дупе и источна трибина. :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 15:40 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
JelenO :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 16:36 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Cao, svima! Lepo je videti vas u vecem broju u kafancetu! :op-op: :ljubac: :romance-grouphug:

Samo, brinete me sa tim bolovima u kicmi, nogama, kukovima...mladi ste, suvise, za to! :o :?

Nema Predsednika da se oglasi, ne znam sta je on uradio...decice, glavu gore! Bice sve u redu, mada mozda sada ne izgleda tako! :ljubac:

Milena, "bio je" i danas! ;)

Kod nas u ulazu se snima neka serija...iz pouzdanih izvora (komsije!), cuh da je neka humoristicka serija u pitanju, sa Mirjanom Karanovic...mene ti "Karanovici" bas "krenuli"! :lol: Zauzeli su i ono malo parking mesta sto imamo! Dovezli neke silne kamioncice, rasvetu, pomocne drndalice za svasta nesto...srecemo obezbedjenje i radnike koji vuku skalamerije za snimanje....od glumaca ne videh jos nikog...

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 17:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Dobar dan!

A ja mislila da samo ja imam problem sa koskama, kad ono svi! Malo, malo, pa se neko žali!
Da vam ispričam moju priču.
Za vreme bombardovanja, radila sam u hotelu "Jugoslavija", a to i nije važno za ovu priču. :lol:
Elem, tada smo svi nešto spašavali iz hotela i trčali tamo amo. E tom prilikom sam ja dobila išijadikus, tj upalu nerva u levoj nozi. To je to kad vas boli noga. Nekog boli do malo ispod kolena, a nekog do tabana. Išla sam šepajući :character-oldtimer:
Posle jedno godinu dana raznih terapija počne intezivno da me boli kuk, pa koleno, kao posledica tog šepkanja. Hirurg-ortoped kaže - mora operacija. :o Kako smo svi tada jurili za parama, pa i ja, nije dolazilo u obzir tako nešto.

Poenta priče

Taj isti ortoped, inače naš prijatelj, mi preporuči 2004 g da probam da pijem lek Geladrink. Pila sam ga dve godine. Noga me je polako sve manje bolela. Kad sam ponovo otišla kod njega sa snimkom, on nije mogao da veruje koliko mi se stanje popravilo. Uglavnom, pila sam ga do pre godinu dana. Sada me ponekad zaboli, ali na sat-dva, ako se šetam više od 10 km. Lek je skup za moje pojmove, pa sam se odricala drugh stvari. Ako nekog interesuje mogu da postavim sliku prospekta.

Našoj vrednoj ekipi, koja je spašavala izgled celog foruma Hiron i ja se iskreno zahvaljujemo :bow-yellow: :bow-blue:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 18:21 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:

Milena, "bio je" i danas! ;)

Pozdravi ga od mene, onako u mislima... ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 19:06 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Sad se nesto prisecam...pre 5 godina sam uganula nogu...posto me je bolela, krenula sam da "sepam" i skakucem na drugoj, zdravoj nozi...na kraju su me bolela kolena...dok nisam resila "da stisnem zube" i polagano krenula da stajem na bolnu nogu....kako sam vise hodala "na obe", tako se bol u kolenu smanjivao...znam koliko je to i bolno, i neprijatno, i :angry-cussing: :angry-cussingblack: :angry-fire:

Nije mi samo jasno, kako i od cega mladi ljudi, kao Brzi i Lunatic, pa i nasa Jeca (lagana kao grancica!), imaju ostecenja prsljenova...bolove u ledjima...?

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1511, 1512, 1513, 1514, 1515, 1516, 1517 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.