Да се отвори нека тема о најбољим уписима и да Декијев стоји на врху, да можемо увек дага прочитамо, да се већ сутра не изгуби у мору других уписа.
VlaMar je napisao:
U nekoj drugoj kući sam par godina bio redovni, ali nemi posetilac kafića. Upravo zbog te pozitivne energije koja se oseća u porukama.
Једно време сам редовно посећивао ону другу кафану, а онда сам , не знам зашто, потпуно престао да пишем. Али сам увек ''кроз прозор'' гвиркао шта се ради. Скоро сваког дана. Сећам се да је и Пеф пар пута то прокоментарисала, јер је приметила да сам онлајн.

А овде ме Декст позвао већ првог дана након отварања, дођох, заузео своје место и ево већ преко годину дана скоро да нема дана да нисам бар нешто нажврцкао. А и ако ми се, пу пу да не чује зло, нешто деси, па ме то спречи да пишем овде, бар ће остати неке моје слике и 28 спашених тема у нашој акцији.

Ово место има душу. Свакојаке су нам се свима ствари догађале и лепе и ружне, али су се опет људи враћали им радовали кад преЦедник објави наш најлепши дан ( не и Делу

) и са пола литра кафе читали Банетову одушевљену објаву мрског нам понедељка. Живи и здрави били.
VlaMar je napisao:
Voleo bih i da ima više putopisa ili makar opisa slika.
Капирам да ће се и то променити у овим зимским данима. Прошло је пролеће-лето-лепши део јесени, користили смо сваки тренутак за шетње, изласке, роштиљања... Сад иде период седења код куће, па ће бити више времена да се допуне нешто озбиљније теме. Да својим путописима до следеће сезоне привучемо бар још 200-300 нових корисника.
Jelena je napisao:
Nego, šta se dešava ovde, kakve su to akcije sredjivanja foruma? Svašta sam nešto propustila... Naći ću valjda vremena da sve pročitam!
Ма нека групица заљубљеника у ово место, мало поправљала све наше постове, како би сачували сваку слику која је икад постављена на било којој теми.
Jelena je napisao:
Videh da mi drug Lunatic muči muku sa ledjima - welcome to the club

) doktorka kaze da su mi ''diskovi'' otisli u .... da ne kažem gde, boli kao sam djavo, ali nemam vremena da idem ponovo...trenutno sam zauzeta posetama drugim specijalistima
Другарице Јело ( ово као оно другарице Брено, из Брениног филма

), таман ми се све мало смирило и задњих пар дана поново хаос. Сад ме боли и десна нога ( каже доктор да је то повезано ), тако да ћу морати поново на терапије. А у петак морам да отпутујем ван БГа на викенд, тако да са терапијама крећем тек од пондедељка.
Добар дан свима.