Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 26 Septembar 2026, 01:05

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Ljubimci
PostPoslato: Utorak, 02 Decembar 2014, 00:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Pol: Seka
Oboje su napolju. Imaju svoju kućicu. Džimi je Irski seter a Maka je avlijaner.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Decembar 2014, 00:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
Pol: Bata
Sestra je imala setera iste boje. Zvao se Kasper i bio je predivan. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Decembar 2014, 10:40 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

I maca i kuca su već matorci. Zato im Spasa premesti zimi kućicu u staklenu baštu. Baš je to juče uradio.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Decembar 2014, 09:08 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
Lucky vas sve puno pozdravlja :ljubac:

Slika

p.s. problemi sa internetom :Deki-R-4: tako da propratni tekst tek sledi ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Decembar 2014, 15:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Ljubi ga za mene! Mislim, da li ga nekada ljubneš u glavicu? Ja moram priznati da sam ponkad spustila usne na glavu našeg mačka. Znaaam, nije higijenski... Inače, naš mačak je otiša pre mesec dana i još se nije vratio. I ranije je odlazio, ali nikada nije tako dugo bio odsutan...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 31 Decembar 2014, 09:45 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Prvi sneg....

Novo jutro... Lenjo zevnuh par puta, istegoh se onako, koliko sam dug i širok i pogledah prema drugaru... Spava još... Hm... :think: Pa neka, pustiću ga još malo. Napravih krug po sobi, pa se vratih na jastuče i još malo odmorih.. :sleeping-sleep: Posle nekog vremena odlučih da ga probudim... :confusion-waiting: Pa dosta je bilo, nema više izležavanja :hand:
Hjuškom gurnuh metalnu posudicu za hranu i začu se karakterističan zvuk - to je signal i alarm za budjenje. Drugar ustade, pomazi me, sipa doručak i donese mi vodu. Dok sam ja halapljivo jeo - on se, zamislite, vratio u krevet. A, jok - neće moći... :hand: :naughty: Lenštino jedna, vreme je za jutarnju šetnju. Hajdemo druže! :happy-partydance:

Ogrlica, povodac - ja sam spreman!!! :animals-dogrun:

Izlazimo iz lifta, jurim ka vratima, kad - hejjj, šta je sad pa ovo..Odoše šape svaka na svoju stranu. Nešto je klizavo ili mi se čini?? :nevera: Drugar me gleda i smeje se....''Hahahaha, šta je bilo Lucky, nešto ti je čudno? Hajde sad trči da te vidim ''. :)

Slika

Pogled levo, pogled desno - šta je ovo belo? :confusion-scratchheadyellow: Sneg? Prvi put ga vidim :doh: ...Krenuh malo brže, opet se okluznuh - polako Lucky, čekaj da se navikneš... Ali, nije mi puno trebalo.. :handgestures-thumbup: Pa ovo je u stvari zanimljivo. :bravo: Drugar me pusti sa povoca, potrčah u onu belinu i bacih se svom širinom.. :sneg: Jest' malo hladno, jest' malo mokro, ali za sada prija. Čekajte, evo sad mi drugar baca neke bele loptice :grudvanje: . Ćapio sam jednu, ali ona mi se zdobi u ustima. Kakva je to lopta? Hahaha, pa to su grudve... Samo ti bacaj druže, stiću ja svaku koju baciš :)). Neumorno sam jurio i bacao se za svakom, lovio sam ih maltene u vazduhu (uh, kakav bih ja golman bio...) :laughing-rolling:

Posle sat vremena, kaže drugar, idemo...Ma čekaj još malo, ja bih ceo dan bio napolju. Ne može, kaže, hladno je...Ma kakvi hladno, čvrst sam ja, ali ne vredi. Vratismo se kući, a ja odmah na prozor njušku da i dalje gledam u sneg...Jedina žena u kući zabrinuto pita: '' Je l' puno hladno, jeste li se smrzli''? :shifty:
Ma gde smrzli, ja hoću još.. Meni nije hladno ni malo. Nadam se samo da joj neće pasti napament da mi obuče još i neki kaputić da se ne bih prehladio? :teasing-tease: Ma, da, samo još nek joj padne napamet i čizme neke da mi kupi...
Video sam u parku tako ''opremljene drugare''. Kakav je to cirkus, smešni su baš, baš :haha: Jaknice, kaputići, pa čak i kapice - plave, roze,crvene...pa ne mogu da ih prepoznam . Šta su to uradili od vas? Bljak, nije to za mene - ja sam jak, muškarčina, nisam tamo neki ''pekmezavac'' - ne mogu mi ni sneg ni hladnoća ništa, ali kad mi se rep smrzao od silne igre na snegu, prijalo mi je toplo jastuče pored radijatora...onako...malo ;) ... Mada nije loše ni zavući se pod prekrivač (samo da me ne vide ostali, inače sam nadrljao :obscene-hanged: :happy-partydance:

Slika

Mada, najtoplije mi je u zagrljaju

Slika

E, da – vodili me juče kod veterinara..Dali mi neku vakcinu da ne budem ’’besan’’ (ih, ovakva dobrica da bude besna ) i stavili mi neki čip. To je, kažu, ako se izgubim pa da mogu da me vrate mom vlasniku (oni kao da ne znaju da je to nemoguće, ne bih ja svog drugara napustio nikada, mada ako vidim neku zgodnu cicu, možda i krenem za njom ;). I da, dobio sam pasoš, ali ne onaj za Tasos, nego neki kako oni kažu, komunalni.... Sa sve pačatom... ;)

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 31 Decembar 2014, 10:45 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
LJubi ga za mene! Mislim, da li ga nekada ljubneš u glavicu? Ja moram priznati da sam ponkad spustila usne na glavu našeg mačka. Znaaam, nije higijenski... Inače, naš mačak je otiša pre mesec dana i još se nije vratio. I ranije je odlazio, ali nikada nije tako dugo bio odsutan...

Miki, nadam se da ce se mačak uskoro pojaviti... :( Baš ne volim da čujem takve stvari :(

Inače, mi se sa Lakijem ''volimo na pristojnoj daljini'' :haha: .
Nema ljubljenja :hand: , mazimo se, malkice i ''njuskamo'' (naročito posle kupanja kad je sav mekan i mirisan :smesko-gore-dole: ). Volim da ga mazim i puno i dugo milujem, ali od ljubljenja ništa :) (ipak mi je to ''malo previše'' bez obzira na ljubav koju osećam prema njemu)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 31 Decembar 2014, 11:07 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pa da i mi se više "njuškamo" i ljubnemo u vazduhu. :)

Jeco, puno ti je slatka ova priča, odnosna Luckyjeva priča. Životinje su kao deca...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 31 Decembar 2014, 11:17 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Hvala Miki :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 31 Decembar 2014, 12:14 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Jelena,
Slatko kučence i još sladja pričica! :romance-heartsthree: Trebali bismo svi deci da je pročitamo za laku noć!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 31 Decembar 2014, 12:23 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Dujo, hvala od srca!
Drago mi je da vam se dopada :ljubac: !!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 16 Januar 2015, 21:48 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Decji osmeh sve govori :romance-inlove:

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 16 Januar 2015, 21:52 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
Pol: Bata
ma oni razgale dusu i opuste ma koliko bili umorni i nervozni. brzo raste.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 17 Januar 2015, 10:14 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Jeste dejevla, pravi su melem za dusu... Lucky je porastao, skoro je dostigao svoju 'maksimalnu' velicinu. Mozda jos centimetar-dva, i to je to, ne bi trebalo vise da raste (nadam se :) )... Na najnovijoj slici koju sam juce okacila u kaficu se vidi koliki je sad...
Kako je Mona? Daj neke slicice...
Inace, vec par puta pokusavam da napisem pricu o nasoj Moni, ali ne ide...jos je tesko...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 17 Januar 2015, 18:43 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Jeco, kuca je pravi secerko! Videla sam i Dejevlajevu Monu, prava je vragolanka. Ja obozavam zivotinje, volim da ih gledam kako se ponasaju, naravno da ih mazim ... Nazalost, naseg macka nema jos uvek. Ja se nadam da je otisao negde i da mu se tamo vise svidelo, pa je i ostao. Tako je sa mackama, nisu ni blizu tako privrzene kao psi. Mazice se, pokazivace da vas obozava, ali kada njima odgovara, oticice i nece se ni na koga obazirati. To je njihova priroda i to tako treba shvatiti. Ljudi po stanovima zatvaraju macke, bas da bi suzbili tu njihvu slobodu, ali ja sam protiv toga.
Kazem, nas macak se nije vratio i ja se samo molim bogu da je tamo negde ziv i zdrav, kod nas je uvek mogao da radi sta je on hteo. Sada nam je u okolii ostalo desetak zenki macaka, koje ipak mnogo manje odlaze u daleke pohode u odnosu na muzjake. Redovno ih hranimo, ali vise ni jednu ne pustam u kucu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.