Dobro vece,
Divan drug i nesebican prijatelj, pravi covekoljubac, pobornik za istinu i pravdu mi rece za ovaj novi sajt.Hvala ti, pozdravljam te Pef. Pozdravljam i ostale putoljubce ovde, mozda i neka imena i poznajem-ma sve vas pozdravljam i znane i neznane ( pa upoznacemo se vec)jer samo ime PUTOVANJA U SRCU mi govori da ste divni ljudi koji postuju i uzivaju u cinu putovanja na bilo kojoj destinaciji, ne iz zelje za nekim prestizom, ne radi nadmetanja ko je gde bio, vec zbog samog cina PUTOVANJA, a to putnika cini covekom i PUTOVANJU daje pravi smisao i znacaj.
A sada malo o meni.Postovani putnici, a sada i saputnici

da Vam se predstavim:
Putovao sam ovamo, tu i tamo, u ovakvoj i onakvoj reziji.Uzivao na svim tim destinacijama, nalazio predmet interesovanja po svojim teznjama...ipak, koliki je svet nedovoljno proputovao, previse malo po tom svetu spoznao,(zato i dodjoh tu da ucim od Vas) ali trudim se...a dal cu stici???? Pa oduvek je taj Svet postojao, sacekace valjda jos malo i na mene i na Vas

....I sta jos o sebi? ( o onom licnom , intimnom , naravno da necu-postujem ovo su PUTOVANJA) , Eto dovoljno odrastao i zreo, nesto i edukovan da znam sta hocu, sta necu, sta volim sta ne volim, isto tako znam da treba ispostovati i tudje hocu, necu ili volim i nevolim.Imam profesiju, imam hobi za relax i svoju dusu i mozda jos i pregrst interesovanja nekada ozbiljna nekada povrsna
Eto nesto se kao predstavih, al upoznavacemo se jos.I ne zamerite ako ne budem cesto ovde prisutan, nemam uvek puno vremena a ponekad posle radnih obaveza mi se i "smuci" da gledam u monitor. Ali bicu tu jer volim PUTOVANJA .
jos jednom pozdrav Vama znanim i neznanim, hvala sto ste takvi i sto stvoriste srcima ovaj sajt PUTOVANJA U SRCU.
Bojko