DEXT je napisao:
DrugarCe i DrugarI,naša Draga Zmaja ima malih tehničkih poteškoća, pa pošto ne navatasmo Dekića da to reši . . .
Da si se malo potrudio mogao si me navatati.

Sada na ovim tvojim klipovima
Zmaja ima totalno drugaciju boju glasa nego u prirodi.

Sledeci put da me nadjes kako znas i umes da resim te tehnicke probleme,necu da mi to kvari uzivanje u gledanju
uciteljice na televizoru u boji.
Daca je napisao:
Hvala drugari! Nadam se da nisam nekoga izostavila. Tri puta sam sam gledala, ako jesam izvinjavam se! Ako i jesam to ću ispraviti, sve vas volim, najdivnije ostrvo na svetu!
Bravo
Daco za ovaj kolaz !!!

Odlican rad bas po mom ukusu.

Nesto slicno sam i ja imao u glavi da odradim samo bi to bila pozadina Ostrva a po celoj pozadini nasi nikovi.

I to namesteni na lokacijama koje svaki nik najvise voli.

Takvu ideju bih "pretocio" u nalepnicu kao onu za kola sto je se nekada lepila na zadnje staklo. Samo jos da osmislim kako to da odradim na kompu i eto sjajnog ukrasa i lepe uspomene za sve nas.
ZMAJA je napisao:
Hvala, drugari! Nama je bilo superiška, a ako je i vama bilo zabavno - našoj sreći nema kraja!
Ljubim vas sve... bufite dobri!
Zmajce jos jednom si pokidala !!!

Mozda za nekoga iznenadjenje za mene sasvim normalna pojava.

Pisah vec jedared o tome ne bih da se ponavljam.

Cekamo te samo polagano . . .
jack je napisao:
Zmaki, bre, vidiš da smo uvek dobri, kad nema vas zelenih, mi smislimo ceo zeleni dan
Normalno
Jack.

Tim povodom evo ovde zvanicno objavljujemo da taj
zeleni tasoski dan dan posvecujemo nasim
zelenim devojcicama,
Pef i Zmaki ovih dana manje prisutnim na nasem Ostrvu.

Da im malo olaksamo situaciju i okolnosti u kojima se trenutno nalaze ujedno pozelimo da se sto pre vrate srecne i zadovoljne.
IvanBP je napisao:
Dext, ja prošao novim autoputem odmah iz ''kamiona''. Igrom slučaja bio taj dan u Čačku, tačnije Ovčar banji (svi me zezaju da sam išao da aplaudiram za sendvič). Negde oko 17.00 smo se vraćali. Što se mene tiče auto put je dobro urađen osim tih tunela što si pomenuo. Ja sam prebrojao ukupno 4, tri sa betonskom podlogom i jedan asfaltiran. Ovi betonirani su katastrofa. Prvi put vidim tako nešto. Kad sam prošao tuda nisam mogao a da ne pomislim da je bilo istine u onoj priči da je nešto zeznuto u tunelima. Stvarno ne vidim razlog zašto nisu presvukli asfaltom a još manje vidim razlog da put bude onako neravan.
Sta ti je Srbenda ?!

Vlas' mu napravila dzadu da pici bez zastoja a ono naslo manu u par kilometara neravnina u tunelima.

Kao da se Aca nije vec provozao istim i to sleperom i konstatovao da nam Alpi nisu ravni.

Ajd ti sad ugodi narodu.
DEXT je napisao:
VlaMar je napisao:
Najgluplje objašnjenje koje sam čuo vezano za tunele je da su protivpožarni propisi zahtevali da kolovoz bude betonski.
Koliko znam ti se u to donekle razumeš, ali više od 90% stanovnika ove napaćene zemlje ne deli tvoje mišljenje.
Vidim da je gnjidić alvirović među prvima pokrenuo tu priču. Nije on dovoljno pametan da smisli da je, citiram :
"betonski kolovoz postavljen kao mera protivpožarne zaštite". Ali zato ima sreće što ne postoji niko dovoljno glup da ga pita da li to znači da su ona dva tunela u kojima je kolovoz presvučen asvaltom nebezbedna sa stanovišta protivpožarne zaštite.
Meni je jasno da je odavno ovde geslo Hebeš struku ako
vođa kaže da to tako treba.
Samo se iskreno nadam da umo-bolesnicima koji smišljaju i pišu saopštenja za Stoku (ovce, goveda, svinje, i sličnu domaću marvu) neće pasti na pamet da, početkom 2018-e, tunel Mano(a)jle namerno presvučen šoderom i rizlom opišu kao najsavremeniju meru radi abh (atomsko biološko hemijske) zaštite.
Vidi,vidi sad se i ovaj moj debeli
DextO okomio na nase putare pa jos i dobrog nam
VlaMar-a huska protivu vlade i ambasade.

Valjaju ti one planinske gudure a ne valja 'vaki auto ban i to jos besplatan,pa makar i do nove godine.

Moracu na kraju sam to da isprobam naterace me da zimus skoknem do Tare.
Tedi je napisao:
Dujo stecan rodjendan! Ostali prijatelji, pizdravljam vas, mioracu da napustim vase prisustvo, odoh na put!
Tedi srecan ti put !!!
Dobra vam noc Ostrvljani . . .