Jelena je napisao:
Deki, drago mi je da ti bolje, bogami i meni je, baš nam prija ovo Ostrvo!

A za holesterol i gliceride nemoj brinuti, sredi prvo taj kašalj.Jutros bilo sunčano . . .
Komsice rekoh ti ja ali neces da slusas.

Ovo mesto ima lekovita svojstva ko zna sta sve mozemo a da to jos i ne znamo.

Ti trigliceridi i holesterol me hoce vec godinama ali ja ih mnogo ne fermam sto nije bas pametno.

Kasalj me tera ali sam danas kudi kamo bolji,nocni bic parti mi uvek legne k'o budali samar.

Jutrosnje sunce sam sa moje istocno orjentisane terase upijao do poslednjeg zraka.

Fino i toplo budjenje uz prvu jutarnju kaficu kojoj nakon nekoliko dana osecam ukus,neprocenjivo.
urbi je napisao:
1.) Auuu ala ste se vi raspisali!
2.) Deki, naravno da imamo nesto zajednicko. VIRUS! I mene je ščepalo tako da juče nisam mogla da ustanem iz kreveta. Nos, grlo, nesnosna glavobolja. Danas je bolje što i tebi želim. Ljubav prema ostrvu nam je takodje zajednicka. A čini mi se da i ti volis jagnjetinu (ili možda grešim)?!
1.) A tebe nema na nocasnjem prebrojavanju ??
2.) Siguran sam da si ti kudi kamo jaca od mene i da ces taj virus brzo slomiti.

Vi zene ste kao macke sa devet zivota.

Jeste Ostrvo nam je pasija a za jagnjetinu si pogodila pravo u metu.

Kada je hrana u pitanju kod mene je nemoguce omanuti.

Ajde pa da nam i ti brzo ozdravis.

Inace cetvrto mesto je odlicno kao i sva druga mesta koja deca u tom periodu ostvare. Sva je poenta je u druzenju i sticanju lepih sportsko radnih navika gde se deca uce vestini igranja,sto je manje vazno,kao i pobedama i porazima a i fer pleju.

Njima je to sve jako bitno i zanimljivo ali ono sto je najvaznije je da nauce da funkcionisu kao deo kolektiva.