Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 09 Oktobar 2026, 01:05

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2363, 2364, 2365, 2366, 2367, 2368, 2369 ... 7035  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Subota, 08 Oktobar 2016, 16:43 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
Snimak sa Nikaninog sajta,nase Ostrvo pre i posle pozara uz prateci komentar. :(

Desetog septembra ove godine na Tasosu se desio najveći požar u istoriji. U požaru je izgorelo 15 000 hektara šume, maslina i rastinja. Pogledajte uporedne snimke mesta zahvaćenih požarom nekoliko dana pre i posle požara.
Na kraju snimka su Teologos, Thimonia i Aliki.

Dobar dan Ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Oktobar 2016, 18:56 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
:cry: :|

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Oktobar 2016, 21:19 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

„Bojim se da će doći dan kada će savremena tehnologija nadrasti međuljudske odnose, a svet će dobiti generaciju kompletnih idiota.“

Albert Ajnštajn.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 03:34 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Dobra noc, mili drugari! :ljubac:

Sa zakasnjenjem cestitam godisnjicu Zmajevima i rodjendan nasoj Lucky, Biljani i ako sam jos nekom zaboravila- evo sad to cinim! :ljubac: :poklon: :poklon: :poklon:

Nisam propratila dobro gde nam DextO ode/ide, a Zmaji zelim lep boravak u Sokobanji! :ljubac: :ljubac: Oboma- :ljubac: !

Deki, rastuzio si me, u ove sitne sate, filmom o Tasosu pre i posle... :cry: ....ali, kao veciti optimista, nadam se da ce se Ostrvo oporaviti, kad-tad! :romance-grouphug: Sto se mene tice, volecu ga uvek isto! Mozda sad, kad je ovako "ranjeno"- i vise! :ljubac:

Boki, molim za malo strpljenja, poslacu ti i ja slike za taj video!

Pozdrav Duji, VlaMaru, Milenici, Petroniju i svima ostalima, nema me, jer sam u "twilight zone"- pricacu cim stignem i sastavim se nekako!

Slike koje ste postavili su divne! A Avalu cu "prilepiti" licno, opet cim stignem!

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 07:12 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Zona sumraka, ali zato peglanje u 3:34 !!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 09:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Dobro jutro :romance-grouphug:

Veliki pozdrav Pef, nedostaješ nam na ovom virtuelnom ostrvu. Iskreno ne volim ni da mi pričaš sve detalje, nekako vidim da mene to slično čeka. Meni je nekada lakše da svratim ovde po dozu lepog raspoloženja i promenim misli.

Mada smo svi upali u neku sivu fazu. Treba nam neka zanimljiva tema da nas podigne. Momci navalili na peglanje, ma ostavite i neku oblinu.
I mene ima retko mada mi Petronije ne veruje da nema inspiracije. Nema nikakvog putovanja, čak ni u planovima. Okupiran jednom temom, a ne verujem da bi vam bilo zanimljivo da saznate nešto o sunđerima, meblovima... Nekada je bilo lakše, imao si 2 salona i tu mora nešto da ti se sviđa. A i život je nepravedan, dopadne ti se neki komad 2m dugačak, a samo 10 cm nekog belog papirića pokvari utisak.
Makar je prošla sezona mmmm kn...i pa mi ne podižu pritisak.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 11:46 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Deki, Ajnstajn je nazalost u pravu!

PEF, NEDOSTAJES! :ljubac: Probaj da sa sto manje rana izadjes iz tthe borbe! Ne zaboravi ja to!

VlaMar, to su sada slatke muke! Srecno u izboru!

Na accuweather pise da treba da pada kisa, a ovde je suncano! Drago mi je da smo ih zeznuli! Ja sam bolje i prst je bolje, zahvaljujuci gentamicinu koji sada mazem. Alternativni lekovi su ok, ali hemija je ipak spas!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 15:06 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pef uvek je lepo videti tvoj dragi lik na Ostrvu,nadam se da uspevas da izadjes na kraj sa obavezama koje imas. :pray: :romance-heartbeating: Uz tebe smo znas i sama imas nasu punu podrsku. :romance-kisscheek:

Boki moje fotke koje tebi vrede su kod kolege koji mi je na srecu sve sacuvao kada je poslednji put opravljao kompjuter. :shock: Inace tvoj imenjak po nadimku imao je dovoljno "sluha" da mi sacuva mnoge lepe stvari koje su pohranjene u ovu glupavu napravu. :Deki-R-4: Cim se dokopam materijala saljem ti sve te fotke cak ukoliko nadjem nesto i preko toga zanimljivo u tim fotkama poslacu ti pa ti pravi one tvoje zezalice. :D ;) Naravno ukoliko ti materijal bude odgovarao. :clap:

Miki juce na FB stigne mi odnekud ova misao i ja je odmah prekopiram ovde kod nas. Koliko je taj tip bio pametan i vizionar kada je u jednoj recenici potrefio i opisao vreme sadasnje zasigurno tek i vreme buduce. :bow-blue: Nije za dzabe receno kada za nekog klikerasa cujes da je bistar k'o Ajnstajn. :idea: Jasno je i zasto. :D

VlaMar bice dana bice leta,oduvek su ovi prelazni dani svakog godisnjeg doba odvlacili narod sa Ostrva. :confusion-shrug: Dok zazimi eto nas opet na plazi u velikom broju. :dance:

Veceras igra reprezentacija protiv Austrije i ja se nadam dobrom rezultatu. :pray: Nakon vise godina ja ponovo verujem u nasu fudbalsku momcad da li sa razlogom ili ne mozda vecerasnja utakmica odgonetne ?? :think: :P

Dobar vam dan Ostrvljani !!! :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 16:20 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Dobar dan dragi moji! I ja sam mislila kako nema putovanja ni u dugorocnom planu, ali...Znam da necete verovati, ali ja sam opet dobitnik nagradne igre. Ne znam jos gde, ali pise da sam dobila putovanje u Evropu jednodnevno, ili dvodnevno, po dogovoru sa agencijom! A najveci je fazon kako sam dobila! Bio je kviz o poznavanju Tasosa, to jest da se pogadja koja je plaza na slici i ja pobedih! Bas cudno! Dakle, ovo je vec neverovatno, drugo nagradno putovanje ove godine! Dakle samo treba verovati i ucestvovati, nije sve namesteno!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 17:16 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
:greetings-wavingyellow: :greetings-wavingyellow:

Mašemo vam odavde...

Slika

Sećate se da sam vam pričala da su nam opet bili Švedjani u gostima. Došli su moja drugarica sa mužem, i njihovi prijatelji-bračni par. Otseli su tu u Zemunu u hotelu blizu nas. E, oni su samo bili na proputovanju. Cilj im je bio da preko naše agencije (jer im je jeftinije) odu na letovanje u Egipat.
Ne lezi vraže! Njihova prijateljica se, lepo, razboli! :doh: Samleo je neki virus načisto. Nije bilo šanse da krene u Egipat!!! I šta mislite šta je posle bilo? Odemo MI umesto njih! Nikad se brže nismo spakovali. Sreća da sam ja nekoliko dana pre toga sve letnje stvari spakovala u kofere da ne smetaju po ormanima. Duja-pametnica, kažem tada ja sebi. :op-op:
Jedva smo sve sredili sa agencijom i avionskim kartama. Potegli smo i neke veze...
I, eto! Kupamo se u pretoplom Crvenom moru...

Slika

Evo i pozdrav od Hirona. Kaže ima za svakog ponešto!
Ovo nam je treći put u istom hotelu Grand Seas Hostmark u Hurgadi.
Bili smo i na izletu u Luksor... vodali ih okolo svuda. Njima je ovo bilo prvi put u Egiptu, a nama, mislim, deveti.
Mislimo na sve Vas... :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 17:19 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Oooooo pa vi ste carevi! stvaarnoooooo. Uzivajte. Stvarno ste osvojili titulu za zatvaranje sezone

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 17:53 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Ovo je dan za iznenadjenja dva vezana posta sve lepsi do boljega. :dance: Sto bi se reklo nije kome je receno vec kome je sudjeno,ispostavlja se Dujo da je ova izreka sto posto tacna. :clap: Imate veliki pozdrav iz hladnog Beograda uz zelje da se nauzivate za sve nas. :greetings-waveyellow:

Tedi sledeci put kada resim da igram loto ili pazarim neke srecke obavezno te zovem za brojeve ili u drugom slucaju vodim sa sobom. ;) :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 18:33 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Koliko neuzvraćenih prvih ljubavi, toliko nevidljivih ožiljaka! Zbog prvih ljubavi, dečaci beže iz svojih malih gradova i kreću u osvajačke pohode, zbog njih postaju diktatori, pesnici, pronalazači, avanturisti, heroji koje na podvige goni slepo očajanje; večiti putnici, filmske zvezde, romansijeri; zbog neuzvraćene prve ljubavi, žene se devojkama koje liče na onu malu u modroj kecelji, čuvajući svoju tajnu sve do smrti. Posle mnogo godina, vratit će se na mesto svog prvog poraza koji ih je i učinio ljudima – gradiće zbog njih tribine, priredjivati im slavlja, a oni će i dalje gledati kroz ljude, tražeći ono parče trotoara na kome su se prvi put nesrećno zaljubili.
Šta bi se dogodilo da su smogli snage da pridju svojoj prvoj neuzvraćenoj ljubavi? Ko zna? Bili bi verovatno srećni i prosečni. Ostareli bi ne upoznavši nikada patnju, koja ljude čini ljudima, a ne preživarima.
Ipak, kako bi svi oni rado menjali svoj uspeh za malo prosečne sreće onog večnog zaljubljenog para koji je zajedno ostario, nepoznat i savršen u svojoj vernosti prvoj ljubavi!

M.Kapor

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 22:16 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Austrija ima više igrača sa IĆ od Srbije !

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Oktobar 2016, 22:24 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Tedi, uplati Loto dok te hoce, pa da zavrsimo sa brigama oko putovanja!

Dujo, blago vama, uzivajte! Ja sam vec zaboravio kako je na moru i poceo sa odbrojavanjem...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2363, 2364, 2365, 2366, 2367, 2368, 2369 ... 7035  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.