Urb, hvala na pitanju bolje, htedoh prvo da citiram prethodno, ali ću ipak da odgovorim na tvoje pitanje. Juče ne stigoh da kažem, meni je malo bolje, a evo i zašto. Odem ja prekjuče posle posla u apoteku da kupim Burove obloge, kako si mi ti predložila. Kažu, nemaju iste već duže vreme, ali predložiše mi da uzmem neki gel. Ja se tu malo premišljam, ali apotekarka kada ugleda moj crveno-plavi prst reče: "Kako meni to izgleda, ja bih vam ipak preporučila da mažete Embicin, vidi se da je u pitanju jača upala." Sama sebe upitam, kako se ja toga ranije nisam setila, a još čudnije da mi ni doktorka nije rekla. Tako ja u očaju i bolovima prsta uveče namažem tu mast... Kada ustadoh juče ujutro, odmah vidim (a boga mi i osetim) da mi je bolje! Sinoć sam čak posle nekoliko dana leškarila i "uživala" u životu, bez da se nerviram, povremeno na ivici suza, što me boli prst, a nisam htela da se kljukam kafetinima.
Eto, crvenilo na psrtu se dosta smanjilo, otok je malo splasnuo, bol je smanjen. Naravno, lečenje nastavljam dalje, oopet ću otići kod lekara, ali sada se već nadam da sečenja možda NEĆE biti!

Kaže meni keva, ako bude gnoja, isti će sam naći put da izađe, što i jeste tačno, a onda treba ići na čišćenje. Sada sam još dobila zadatak od keve da stavim na prst bokvicu. Sigurno ću probati i taj metod!