Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 08 Oktobar 2026, 19:32

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2346, 2347, 2348, 2349, 2350, 2351, 2352 ... 7035  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 08:19 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Pol: Seka
VlaMar je napisao:
Malo sam popravljao :D
Uvodna slika sa kratkim uvodnim tekstom pa zatim klik na opširnije.
Kada završiš prebaciš mu status u objavljeno, što je meni znak da ga uzmem. Verovatno sam ti ja zaključao prvi pokušaj kada sam ubacivao sliku :oops: Ali može i ovako, zapravo najgori mi je deo što imam obaveštenje kada je neko počeo članak, ali ne i kada ga je završio pa stalno proveravam.
I menjao sam dj u đ:

Hvala Vlado! Volim kad dobijem sve lepo objasnjeno :)

petronije je napisao:
мммммммм ммммммммм...

Neko pomenuo knedle?! :)

Dobro jutroooo!

Milena kako prst?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 09:06 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Urb, hvala na pitanju bolje, htedoh prvo da citiram prethodno, ali ću ipak da odgovorim na tvoje pitanje. Juče ne stigoh da kažem, meni je malo bolje, a evo i zašto. Odem ja prekjuče posle posla u apoteku da kupim Burove obloge, kako si mi ti predložila. Kažu, nemaju iste već duže vreme, ali predložiše mi da uzmem neki gel. Ja se tu malo premišljam, ali apotekarka kada ugleda moj crveno-plavi prst reče: "Kako meni to izgleda, ja bih vam ipak preporučila da mažete Embicin, vidi se da je u pitanju jača upala." Sama sebe upitam, kako se ja toga ranije nisam setila, a još čudnije da mi ni doktorka nije rekla. Tako ja u očaju i bolovima prsta uveče namažem tu mast... Kada ustadoh juče ujutro, odmah vidim (a boga mi i osetim) da mi je bolje! Sinoć sam čak posle nekoliko dana leškarila i "uživala" u životu, bez da se nerviram, povremeno na ivici suza, što me boli prst, a nisam htela da se kljukam kafetinima.
Eto, crvenilo na psrtu se dosta smanjilo, otok je malo splasnuo, bol je smanjen. Naravno, lečenje nastavljam dalje, oopet ću otići kod lekara, ali sada se već nadam da sečenja možda NEĆE biti! :smesko-gore-dole: Kaže meni keva, ako bude gnoja, isti će sam naći put da izađe, što i jeste tačno, a onda treba ići na čišćenje. Sada sam još dobila zadatak od keve da stavim na prst bokvicu. Sigurno ću probati i taj metod!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 09:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
milenaidaki je napisao:
Urb, hvala na pitanju bolje, htedoh prvo da citiram prethodno, ali ću ipak da odgovorim na tvoje pitanje. Juče ne stigoh da kažem, meni je malo bolje, a evo i zašto. Odem ja prekjuče posle posla u apoteku da kupim Burove obloge, kako si mi ti predložila. Kažu, nemaju iste već duže vreme, ali predložiše mi da uzmem neki gel. Ja se tu malo premišljam, ali apotekarka kada ugleda moj crveno-plavi prst reče: "Kako meni to izgleda, ja bih vam ipak preporučila da mažete Embicin, vidi se da je u pitanju jača upala." Sama sebe upitam, kako se ja toga ranije nisam setila, a još čudnije da mi ni doktorka nije rekla. Tako ja u očaju i bolovima prsta uveče namažem tu mast... Kada ustadoh juče ujutro, odmah vidim (a boga mi i osetim) da mi je bolje! Sinoć sam čak posle nekoliko dana leškarila i "uživala" u životu, bez da se nerviram, povremeno na ivici suza, što me boli prst, a nisam htela da se kljukam kafetinima.
Eto, crvenilo na psrtu se dosta smanjilo, otok je malo splasnuo, bol je smanjen. Naravno, lečenje nastavljam dalje, oopet ću otići kod lekara, ali sada se već nadam da sečenja možda NEĆE biti! :smesko-gore-dole: Kaže meni keva, ako bude gnoja, isti će sam naći put da izađe, što i jeste tačno, a onda treba ići na čišćenje. Sada sam još dobila zadatak od keve da stavim na prst bokvicu. Sigurno ću probati i taj metod!

Babski lek, za gnoj, list bokvice, .....

A da ne kasnis na neke CUVENE sastanke, mozda bih ti rekao lek :plez: :plez:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 09:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Milena ja zaista ne mogu da shvatim u cemu je u stvari tovj problem. :mrgreen: Nisam nikad cuo za otoke i bol bez spoljasnje rane, uboda i sl. Ali sam kuburio svojevremeno sa urastanjem noktiju na nogama (3x i operisao) i mogu da ti preporucim tu bokvicu. Izvlaci gnoj i splasne to kobno mesto nakon upotrebe...ako je ikako moguce izbegni bilo kakve hirurske zahvate, koji bi u tvom slucaju bili sitni i bezazleni....ali sto da se cimas ako su bespotrebni. Bokvica ce da ti izvuce gnoj i to ce ti proci pod uslovom da ne postoji i dalje isti uzrocnik svega koji ce iznova praviti gnoj..

Dobar dan.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 09:50 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
:greetings-waveyellow:

Ja k'o Dext, al se nadam da mi crveno-beli :Deki-R-4: neće onako odgovoriti!? :haha:

:op: Odoh da skuvam kapućino, pa ćemo da se malo smrzavamo u bašti pijući ga! :op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 09:54 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:
Ja smatram da su San Francisko (kao sedište LGBT populacije) i Los Anđeles (sedište Holivuda) moderni Sodoma i GOmora i da će tako i da završe pošto je dokazano da se istorija ponavlja a i smešteni su na rasedu i nije uopšte nemoguće da ih proguta vatra.

:haha: Da te ne znam, pomislila bih da si pop! Međutim, apsolutno si, nažalost u pravu. Ima jedan film (The Informers) , koji potpuno ogoljeno pokazuje koliko nisko sve te bogate face padaju, seks, droga, roken-rol u najsurovijem obliku. Film se završava kako mlada lepa, zgodna i bogata devojka umire od side na divnoj peščanoj plaži. Film je težak, ali po meni odličan, jer me je uvek interesovalo koliko čovek može nisko da padne.
http://www.imdb.com/title/tt0865554/?ref_=nm_flmg_act_24

Petronije, Bokins, kakve divne slike!!! :romance-hearteyes:

DEXT je napisao:

Hvala Deki! :ljubac:

Dobro jutro svima! :romance-grouphug:

Poslednji put menjao milenaidaki dana Četvrtak, 22 Septembar 2016, 10:04, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 10:02 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Bokins je napisao:
Vidi, da ti kažem, ako hoćeš kaži koji je lek, ali nemoj očekvati od mene da se popravim što se tiče kašnjenja, jer tu leka nema! :nja-nja:

Del Boy je napisao:
Milena ja zaista ne mogu da shvatim u cemu je u stvari tovj problem. :mrgreen:
Otok i bol postoji, a da li je bilo nekog uboda, ogrebotine prljavim predmetom, nesvesnog kidanja zanoktice, ja ne znam, jer to se sada više ne vidi. Naravno da znam i za bokvicu, samo treba da se setim svega.... :doh: Prvo je bilo da ublažim otok, bol i crvenilo, a gnoja još nema, bar se ne vidi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 10:19 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Izvinte, ako dosađujem sa mojim prstom, ali eto morala sam malo da vam kukam...

Danas nam je poslednji dan leta u ovoj godini... :(

Urb, :bravo: za putopis o Budimpešti! Kao i uvek, lepe slike, korisi opisi, za sve nas koji nismo bili, a planiramo da idemo u taj grad!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 11:14 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 13 Januar 2016, 00:28
Tedi je napisao:
Imam jedno, pitanje, predlog, molbu! Danas sam isla da upusem dete i sebe na kurs grckog u Helenskom kulturnom centru, jer mi je receno da je tamo najbolje. Ispade da nema mesta, popunjeno. Obzirom da ima interesovanja, ako skupe dovoljno ljudi otvorice jos jednu grupu. Ima li neko ovde da je zainteresovan? Centar je kod Beogradjanke, termini se jos ne znaju, verovatno ponedeljak i sreda uvece.

Moja skola najbolja. Zavrsila sam kod njih A1 i A2 i svasta smo naucili, preporuka. Na zalost stopirala sam Grcki zbog porodjaja i bebe inace bih gurala ko zna koliko. Sad treba dosta da se vratim na B1 jer se dosta toga i zaboravilo. Nisam kandidat za pridruzivanje ali da iznesem svoja iskustva. Kad smo vec kod jezika ja sam pre neki dan upisala engleski.

I da odoh i na taj Cerak danas :) Prvi dojam je da na terasi kad stanem ne cujem nista nikakav saobracaj, a pogled puca na neku livadu i zelenilo. Odmah tu teren za mali fudbal malo nize igraliste za decu. Ali isto tako okolo popucane plocice, polomljena po neka klupa, neke kuce koje su razbucale sve iz kante u parkicu. Stanica bus jako blizu, pijaca takodje, mesta za parking koliko volite. Novi vrtic bukvalno ispred nosa. Terasa ogromna, ali stan mora da se sredjuje da se riba, kreci, adaptira. Sve u svemu nista ima i plus i minus. Naselje mi se dopalo, pogotovu taj mir i tisina bar je tako bilo danas prepodne. :)

Milenaidaki nadam se da ce prs uskoro da prodje pa i da secnu malo nije strasno samo da sto pre prodje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 11:29 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Hvala Ivka!

Naselje na Ceraku je staro, a pošto se kod nas sve sporo/nikako ne održava, logično je da je oko zgrada sve u raspadnutom stanju. Tako nam je svuda, a sa druge strane, novogradnja se loše i neplanski gradi, da i to brzo propada, a o igralištima i parkinzima uglavnom može samo da se sanja! Ispada da su ipak stara naselja bolja.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 11:37 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Naselje na Ceraku je staro, a pošto se kod nas sve sporo/nikako ne održava, logično je da je oko zgrada sve u raspadnutom stanju. Tako nam je svuda, a sa druge strane, novogradnja se loše i neplanski gradi, da i to brzo propada, a o igralištima i parkinzima uglavnom može samo da se sanja! Ispada da su ipak stara naselja bolja.

Bas tako! Gledam i novogradnju ovako na netu sve neke cumez ulice bar ovde na Mirijevu, podruma nema niti neke ostave a nama znaci. Parking isto uzas sve nesto tesno i skuceno. Jedino ima i ovde Vojnih stanova tu je negde cena kao na Ceraku ali ne znam da li ima negde onolike terase kao danas sto smo videli. Sve u svemu imamo sad temu za razmilsljanje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 12:07 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Стигла јесен и на море. Сиво, суморно, кишно...

Како било, крећемо кући ускоро...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 12:09 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
milenaidaki je napisao:
Bokins je napisao:
Vidi, da ti kažem, ako hoćeš kaži koji je lek, ali nemoj očekvati od mene da se popravim što se tiče kašnjenja, jer tu leka nema! :nja-nja:
.

bokvica

pazi sada koju beres, musku ili zeMsku :lol: :lol: :lol:

u dodiru sa sitnom zicom, od nje moze da krene naticanje prsta ili da se javi kao bradavica...a onda je uspesno resava Azot..ona se ponovo javlja posle desetak godina,..

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 12:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Milenice, zahvaljujui tebi saznasmo za sve varijante lečenja bolnog prsta! Samo da ti ozdraviš i da napišeš zaključak. U suprotnom nećemo znati koji od ovih silnih saveta što ti dadosmo, valja! :ljubac:

Petronije, želimo vam srećan put i da usput puno toga vidite i slikate, pa posle mi da uživamo!

Ivka, ionako bi svaki stan morala da sredjuješ! Bar će vam biti sve lepo kad se popravi šta treba i okreči. Pitanje je jedino kako stojiš sa "računicom" i da li ti ostaje za neko lepo putovanje?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 22 Septembar 2016, 12:47 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

dujaspasa je napisao:
Ivka, ionako bi svaki stan morala da sredjuješ! Bar će vam biti sve lepo kad se popravi šta treba i okreči. Pitanje je jedino kako stojiš sa "računicom" i da li ti ostaje za neko lepo putovanje?

Racunica ko racunica zaduzis se do guse ko i svi u Srbiji :doh: Posteno cekamo prvo sta ce biti sa muzevljevim ugovorom pa onda racunica tek sledi. Uskoro cemo znati na cemu smo inace kupovinu stana mozemo samo da sanjamo ako ne potpise taj ugovor. A za more valjda ce da ima za nasu cergu ako ne za celo letovanje od dve nedelje onda za krace, al ima da se ide, lusteri, tepisi i sl moze da ceka. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2346, 2347, 2348, 2349, 2350, 2351, 2352 ... 7035  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: pefkari i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.