Del Boy je napisao:
Ja sam bio na prvom roditeljskom pre neki dan (iako malisa ide vec 6 meseci u vrtic) i bilo je me je prosto sramota koliko nam dobro ide (kad sam danas vec u premijer fazonu).
Pored toga sto se nose papirne i vlazne maramice, trazili su novac, ko koliko moze, 100-200 din da kupe deci igracke. Kaze zena mi stalno skupljamo pa kupimo nesto, evo prosle jeseni smo skupili za jednu pec kvarcnu i bas nam je znacila a pre toga smo uzeli dvd da imamo da im pustimo pesmice!

Ako kaze, neko ima vise moze slobodno da da, necemo mi to da zloupotrebimo, vidite oko sebe svasta im treba...nemamo postere, zavese, iscepani su nam ovi ukrasi... ko moze da nareze neki disk sa crtacima i pesmicama slobodno moze da nam donese!(
Del Piero ovo ti je prvo dete sa drugim ces vec biti pripremljen na sve moguce i nemoguce situacije.

Da te malo utesim to sto si cuo na roditeljskom isto smo slusali i mi sa oba naslednika.

Nosili u vrtice sve i svasta ko je sta od roditelja mogao i imao. Od igracaka preko dvd plejera ubrusa,vlaznih i obicnih maramica kojih smo odneli na kilograme. Sto bi jedan znameniti Srbin rekao "u ovoj zemlji nijedno vreme nije bilo srecno". Tako da ta pojava nije vezana za aktuelnog sereta na vlasti to vec duze vreme traje. Ustalilo je se moguce da im se i svidelo pa nista i ne menjaju.

Radi preciznije orjentacije nasa deca su 4 i 8. razred osnovne skole.
ivkabg je napisao:
Jeste vrtić fino je bilo, moje dete pohvaljeno da priča ne zatvara usta. Sve sluša sve hoće prva, krenuli smo i na engleski i u skolicu sporta oduševljena je.
Ivka svaka cast sve pohvale za dete kao i za vasu preduzimljivost.
ZMAJA je napisao:
Jedem k...le!
A za sirotinju raju nista ?!!
Dobar vam dan Ostrvljani . . .