Bokins je napisao:
Da u pravu si.
Krenuo sam ranije na Tasos, a vi se niste oformili druzenje tamo...moze li ovo biti izgovor za tajnu Tasosa? pitam, probam da se opravdam
PS>a i Sitonija je lepsa nego Tasos
[/i]
[/color]
Boki ovo je sasvim uredno i korektno opravdanje,necu ti nista zameriti.

Ali nemoj da ti i ubuduce to isto bude izgovor,sto pre na upoznavanje sa grupom a neke naredne godine i zajednicko letovanje pod obavezno.

Ti si nas stari drugar i vrsni putopisac ali cemo i tebe da u'apsimo na malom zelenom Ostrvu.

Do tada obidji sve sto volis pa da se konacno na kraju kruga skucis na jednom mestu kako vec ostrvski red nalaze.

Ovo sitno nisam procitao slabo vidim na blizO.
Tedi je napisao:
Jok. Ni ja se nisam sa njima.videla.nikad na ostrvu! I bila na Lefkadi, Krfu, Zakintosu, Rodosu, al nema nigde tog osecaja ushicenja kao na Tasosu
Eto zivog dokaza da mi ne lazemo.
Tedi ti razumes nasu dijagnozu uostalom to ti je i posao.
B_A_N_E je napisao:
Ја их гледам сваке године, нема усхићења ...
Ima li makar uhicenja ??
petronije je napisao:
Још 1 дан 6 сати и 13 минута до одмора.
Opa niski pa ovo mu dodje kao trica u poslednjim sekundama.

Hm cutis i pratis igru pa ondaK bomba za kraj.

Odlicno samo picite nadam se da ce se vama posreciti tj da ce vreme biti ono idealno semptembarsko.

Ma ubedjen sam u to.
milenaidaki je napisao:
Plašiš me kada se uozbiljiš!
Nemoj tako
Miki sta ce da pomisle o meni ovi ljudii koji nisu letovali s'mene te me licno ne poznaju ?!

A tek ove moje zene ostrvske,ne smem ni da pomislim.

Ajde bre nema tu ni truna ozbiljnosti samo losa navika.
ivkabg je napisao:
Bacila sam pogled šta se pisalo, i ja sam od onih koji nikako ne razume letovanja uvek na istoj destinaciji
Taman da te pohvalim kao nasu najbolju kamperku kad ti ovo napisa.

Eto sada cu i tebi morati da objasnjavam neke stvari.

Salim se
Ivka necu naravno.

Svako ima svoj ukus i radi ono kako mu instikt i karakter nalazu,sto bi rekao moj debeli Imenjak fala Bogu te postoje razlike izmedju nas.

To je stvar licnog opredeljenja zato tu nema ozbiljne polemike vec samo malo ostrvske zezalice na racun vas sto volEte da svrljate.
Dobar dan Ostrvljani . . .