1, Veeeeeeeeliki ljubac za Laki i Dexta, ja čestitala godišnjicu, ali pošto sada znam da je njihova, mora

da padne za oboje!
Tedi je napisao:
Miki draga, kad ja preživeh srednju školu i ti ćeš, veruj mi! kako glasi naš slogan "Briga je bespotrebna emocija"! I da znaš samo sam džabe iskidala živce sebi, a i detetu tokom tog četvorogodišnjeg perioda!

Mislim da ću manje da se nerviran nego u osnovnoj školi, treniram da tako bude. Da znaš da je bio poprilično nemiran, a sada mi se čini da znam i zašto. Kaže meni sinak jutros: "U ovoj školi ću biti mnogo mirniji, jer u razredu imam sve neke nezanimljive bradate muškarce, koji se briju, a ima i dosta ponavljača." Sve mi se čini da je možda problem bio u tome što se pravio "dasa" pred devojčicama. Iskreno se nadam da je malo sazreo. Ja u opšte ne tripujem da MORA da studira, pa ako hoće da uči, dobro je, a akao ne, radiće. Dakle, trudiću se da se ne nerviram, samo sam se prepala onih groznih predmeta!
jack je napisao:
Miki, lepo ti kaže Tedi, ako je to bio njegov izbor, ne sekiraj se ništa!
Ja sam strepela za Omladinca kad je upisao Teslu, a nije baš tip koji greje stolicu, a evo 3 godine prođoše super, božezdravlje i četvrta će...

Hvala Jack!
VlaMar je napisao:
Meni je elektrotehnika baš lepa

Ja tu ništa lepo ne vidim!
Blaža je napisao:
Mene je otac svojevremeno nagovarao da upišem neku tehničku školu sa parolom da "devojke vole tehničare", mada ni dan danas nisam potpuno siguran na šta je tačno mislio

Važno je da si ti poslušao tatu i postao tehničar!
ZMAJA je napisao:
Nego, jeste li vi naoštrili olovke za ocenjivanje nastavnika?
Rekla sam mom sinu, da su nastavnici UVEK u pravu i ako ga budu zbog nečega grdili, da samo ćuti i sluša!
Del Boy je napisao:
Nista ne brigaj, postace decko racionalno bice koje koristi logiku i činjenice koje stavi na papir i molim lepo!

Da nisu elektrotehničari isuviše racionalna bića?
Daca je napisao:
Tek sada vidim koliko je prvaka, malih, srednjih, velikih... Neka svima bude uspešno!
Imamo prvake od vrtića, do faksa!
petronije je napisao:
Шта бре ХВали елкторникама, механикамам математикама... Има нас овде поприлично што изучисмо те науке

.
Чекај Миленице да упишеш факс за 4 године, заволећеш и ти те предмете

Strahopoštovanje prema elektrotehnici možda (Tesli, Njutnu, Pupinu... ne mogu da se setim ko još

), ali da zavolim, nikako...
Dobro jutro svima!