DextO i Laki srecna vam godisnjica braka jos dugo je slavili u sreci i ljubavi !!!
ZMAJA je napisao:
Ček' malo, njima tek za mesec dana.
Da ja to obavim na vreme sta ako za mesec dana zaboravim ?!

Uostalom ja u te visoke skole nikada nisam zalazio pa ne zameri sto ne poznajem termine odigravanja.

Brzi je napisao:
Ivka, moj skromni kamperski doprinos ce verovatno videti svetlost nekog oblacnog jesenjeg dana, nadam se da nece pod pahuljama da se radja. Bas imam veliku zelju da podelim kamperski deo Sitonije sa vama, ali RL obaveze to ne dozvoljavaju ni u najavi.
Tada je najbolje kada pocnu prve kise i 'ladnjikavi dani,da se grejemo uz letnje price i dogodovstine.
B_A_N_E je napisao:
Narafski, lolo nikaragvanska !!!
Ups presece me na trenutak !!!
Jeluska je napisao:
M i L otrčali u školu srećni do neba.
Nazalost ovu recenicu moj otac nikada nije mogao da izgovori.
DEXT je napisao:
Drugarice i Drugovi,hvala vam u ime moje drage koja me, vakog kaki sam, trpi drugu deceniju, već, a hvala vi i u ime moje.
A dje meni hvala sto te 'volika ljeta trpim ?!!
petronije je napisao:
A ти си се значи женио првог дана школе.
Da studentkinja ne pobegne.
ZMAJA je napisao:
Još 120 dana do zimskog raspusta...
A svega 300 i kusur do sledeceg mora.
B_A_N_E je napisao:
Dečaci su slatki !
De ne moras bas to javno nisu u obavezi svi da znaju tvoju drugu stranu medalje.
milenaidaki je napisao:
Blazo, vrlo rado, posebno kada sam videla predmete: elektrotehnika, mehanika, racunari, matematike i fizike kolko hoces, mehatronika!

Gde nam je bila pametci lepo da upise gimnaziju, em devojcica kolko hoces, em normalni predneti.... Necu nista da mu kqzem, osim da je sve to super, a vi isto ako ga nekad vidite. Inace, meni svi ti predmeti deluju STRASNO, s obzirom da sam ja uvek bila umerena na biologiju i srodne struke. Te mehanike su mi grozzzzne!
ZMAJA je napisao:
Miki, ne ideš ti u školu!
Dobro vece Ostrvljani . . .