Brzi je napisao:
Za njih je onda All Inclusive, gde (kazu ljudi, nisam probao) titraju jajca gostima.
Brzi, Hiron kaže da mu jajca nisu ni pipnuli!
E, da vam kažem! Mi obožavamo velike hotele sa all inclusive. Od 2003g. pa sve do ove godine išli smo u Egipat uglavnom u proleće, pa u leto u Tunis, uvek u baš takve hotele. Lepo se smestimo, sve nam je obezbedjeno, a mi slobodni da obilazimo, u Tunisu vozom ili autobusom, a u Egiptu sa vodičem ili taksijem, u Turskoj, Malti i Kipru kako nam je bilo volja. Sve plaže su vam dostupne svuda, jedino mora na neke da se plati ulaz. Naravno da smo bili na svim poznatijim plažama ili ronili kod koralnih grebenova u Crvenom moru.
Ne znam šta bih radila na nekoj maloj plažici ceo dan? Čitala knjigu? Pa to radim kod kuće! Sunčala se? Pa to mogu da radim jedno pola sata! Jedino bi mi kupanje prijalo.
Eto toliko o različitim ukusima! Što naš narod kaže: " Neko voli popa, a neko popadiju!"
Kad smo bili mladi, kampovali smo. Eeee, to je sasvim druga priča!!!

Evo, sad smo bili par puta u privatnom smeštaju u Grčkoj. Nije bilo loše, ali daleko od odličnog! Išli smo iz restorana u restoran i tek što smo našli mesto gde treba jesti, došao je kraj letovanja. Sramota me da kažem, ali smo potrošili mnogo više para nego u bilo kom all inc. sa 4* (ako ne računam prevoz). Da sam
Zoki sad bih vam konkretno sve ispisala.
Dejevla i Milena srećan put! Ako se i sretnemo negde usput nećemo se prepoznati.
Gledala sam prognozu. Na Pelionu će nas dočekati kiša. Kako je krenulo možda bi trebali i skije da ponesemo!