Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Sreda, 07 Oktobar 2026, 13:40

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2277, 2278, 2279, 2280, 2281, 2282, 2283 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 08:27 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Pol: Seka
Milena, jel' se malo smirilo nevreme?

Rodos, Skijatos pa i Krit ja gledam svake godine. I bas to, ni jedna plaza me nije "privukla". Mm kaze da nisam bas normalna :?

Vlada je opet napisao fantastican putopis :clap: Volim te njegove streberskesvepodkonac tekstove :mrgreen: :ljubac:

Radila bih ja Dexto i nedeljom ako treba kada bih obilazila ovakve predele. Volim ja plavo ali ovo zeleno-plavo obozavam!!! Hvala za predivne slike :ljubac:

Ne rekoh vam 'jutric :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 08:47 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Dobro jutro Svima... :romance-grouphug:

Urbi, ranijih godina (dok smo vodili mladje pokolenje) glavno nam je bilo da budemo po ceo dan na plaži, pa je tako ona bila najvažnija pri izboru mesta gde ćemo ići. Medjutim, od kad putujemo sami, važnije nam je da vidimo "svetska čuda" i raznorazna mesta gde ljudi žive ili su živeli. Jer, plaža-ko plaža, more-ko more! Budemo na plaži toliko da se nakupamo i naplivamo oko dva sata i posle toga :animals-dogrun: bris da razgledamo mesto u kom smo.
Stvar je afiniteta i potreba za odmorom.
Milena, ne sekiraj se za Vido! Kad vas sinak "otkači", a to će biti vrlo brzo, ići ćete ponovo. Da ne pričam o tome kad Vi "porastete"! :smesko-gore-dole:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 10:26 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Dujo, tu si u pravu :) Mi jos uvek vodimo decu na more :D Mada, ja volim male ususkane plazice sa stenjem i kamenjem na obodu vise nego duge pescane.
Jesenja i prolecna putovanha su mi zato odlicna. Nema velike vrucine i mozes setati citav dan i obilaziti sve sto te zanima. Zato ja planiram.... :shhh: Samo da se kockice sklope :pray:

Kad vi putujete? Da vam masemo :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 11:13 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Hvala drage Urb i Dujo, ako omasimo Vido, moracemo da se vrwtimo na Krf! Verivatno u dvojcu. :) Evo sada cekamo da stane kisa, popijemo kafu, pa pravac grad Krf, pa cemo videti sta cemo. Kupaci obucen u slucaju da grane sunce, pravac voda!
Sinoc bi pozar, nije ni cudo kada su im dalekovodi od drveta i to usred podrucja koje je poznato po pozarima!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 11:21 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Sto se tice velikih i malih plaza, najvise volim one PRAZNE i po mogucstvu sa hladovinom bilo da je od stena, a jos bolje od drveca! Na Krfu ima toliko plaza, plazetina i plazica, raznih vrsta, tako da slobodnog prostora ima koliko hoces. Fakat je da nisu sve pescane, ali one koje jesu, stvarno su ogromne, kao Golden beach. Tasos je miliji, ali sto se mene tice, ja ne volim bas svake godine da idem na isto mesto, malo mi dosadi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 11:54 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Dobar dan :romance-grouphug:

A šta fali mom štreberskom pisanju :snooty: Ne mogu svi da budu duhoviti i zanimljvi. A i zaboraviću brzo da sam uopšte bio na odmoru.
Zato treba planirati jesenje putovanje :D

Ozbiljne teme o putovanjima jutros na forumu. Zato i volim forum i peckam vas da napišete svoja iskustva, da procenim da li neka destinacija ili smeštaj zadovoljavaju moje afinete. I baš sam se najviše namučio sa ovim putopisom jer su mi utisci onako + i -, a pokušavao sam da budem što neutralniji.

Blaža je napisao:
dujaspasa je napisao:
Joooj, Blažo! A meni se tek sad ide! :bravo:

Ma ide se i meni, no trpim :mrgreen:
Kada treba da me povede u šetnju kao klinca deda mi je govorio "idi sada kada možeš, a ne posle kada moraš".

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 12:26 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Srećan put nazad, Miki! Nadam se da je kiša stala. :ljubac:

VlaMar, samo ti nas začikavaj svojim delima, ne smeta nama. :D
Dođe mi da odem na taj tvoj Rodos da se uverim da to nije za mene. :lol:

Dujo, kad da počnemo da vas ispraćamo? :smesko-levo-desno:

DextO, ima li snega? :whistle:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 12:51 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Ja cu da poludim od trazenja i odlucivanja! A da stavim na referendum pa da glasate za: 1. Lefkada
2. Pilion 3. Tasos kao i uvek. hvala

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 13:00 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
Tedi je napisao:
Ja cu da poludim od trazenja i odlucivanja! A da stavim na referendum pa da glasate za: 1. Lefkada
2. Pilion 3. Tasos kao i uvek. hvala

3. Kao i uvek! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 13:09 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 13 Januar 2016, 00:28
Tedi ako imas neka pitanja o Pelionu tu sam. Jos nisam stigla da sednem da napravim putopis. Igleda da cu morati preko Tetrapaka :)
Slike su divne koje postavljate, a tek Srbije steta sto nikad nemamo vremena da bolje upoznamo nasu zemlju. Imam muza koga je za vikend tesko pokrenutu njemu je uzivanje da sedi kuci.

Sent from my 9010X using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 13:13 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Mi sutra predveče krećemo autobusom za Kala Neru na Pelionu. Tamo nismo nikad bili. Uplatili smo proletos za vreme onih velikih popusta. To je druga-treća uvala na jug od kampa gde je bila Ivka. Kala Nera će nam biti "centrala", mada sumnjam da ćemo mnogo "pajati" okolo. Kako ispadne! :op:
Posle Irske i ovog šugavog vremena kod nas, jedva čekamo da se malo osunčamo!
Milena, mi ćemo se izgleda negde usput i sresti!!! :ljubac:

Kad se vratimo počinjem sa putopisima! Mada ja ne umem tako dobro i detaljno kao VlaMar, Bokins...i još neki...!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 13:32 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pelion jos uvek nije turisticki toliko razvijen, tacno je da ga grci jos uvek cuvaju za sebe. Cim prodjete Volos vidi se razlika od ostalih delova Grcke, kuce u kamenu, sa prepoznatljivim prozorima. Do Kala Nere prolazite kroz masline, bas ih ima dosta, inace masline koje smo kupili su odlicne nikad ukusnije nisam jela nego te sa Peliona. Kala Nera zivi u toj jednoj ulici do mora, slabo smo boravili ali mi deluje ko mesto gde covek moze da se odmori. A na potezu Volos Kala Nera zive bas neki Grci koji ma je mnogo lose :) Iskrivih vrat da im vidim dvorista ali dzaba kuce su ima na litici nazire se samo koliko im je dobro :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 13:55 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Ivka imam pitanja. Osnovna dilema mi je to sto ja jako lose podnosim voznju po krivinama. Hocu li da umrem tamo od toga?
Drugo je pitanje vezano za mesto Milina gde merkam jedan smestaj,jeste li bili tamo?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 14:29 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Bili smo do Miline jer smo zalutali :) Tacnije samo smo prosli po meni je bolja Kala Nera bar sto se tice plaze, Milina mi deluje ko mesto za one koje vole bas da se osame i odmore. Kala Nera je urbanija, i ima jednu prednost blizu je Volosa. Put sa zalivske strane nije naporan niti su to bas neke krivine. Ali sa istocne ih ima. Mi nemamo problem sa tim ali klinka od prijatelja koje smo tamo upoznali je povracala pri prelasku na drugu stranu. Mislim da ni Lefkada po tom pitanju nije bolja, nek me isprave forumasi koji su bili. Ima na googl mapsu na street view snimljen ceo put. Jedino da popijes nesto za mucninu dva prelaska su nama bila dosta tokom odmora. Putevi do planinskih sela su takodje krivudavi. More na zalivskoj strani i nije neko nema tu plavu boju po lepoti plaza mislim da prednjaci Lefkada. Ja sam uvek za nesto novo mada nam je Pelion jos uvek ostao neotkriven. Ono sto je recimo meni zanimljiva kombinacija jeste Evia u kombinaciji sa Pelionom to bi bilo jedno po meni zanimljivo letovanje ali opet i za to treba bar dve nedelje odmora.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 23 Avgust 2016, 14:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
dujaspasa je napisao:
Posle Irske i ovog šugavog vremena kod nas, jedva čekamo da se malo osunčamo!
Kad se vratimo počinjem sa putopisima! Mada ja ne umem tako dobro i detaljno kao VlaMar, Bokins...i još neki...!
:angry-tappingfoot:
Sretan put! Lepo se provedite i odmorite.
Čekam da se vratite :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2277, 2278, 2279, 2280, 2281, 2282, 2283 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.