Dobar dan
Postmorska depresija može da počne. Ne ide mi se na tuširanje.
O ukusima ne treba raspravljati, ali više ostaje za nas koji volimo. Sačekale su me da mi lakše prođe dan.
Moj stav je da starom tv-u ništa ne fali.
Rodos je svakako odlična destinacija za aktivan odmor, za sve generacije i za sve dubine džepova. Grad u kome živi 90 hiljada stanovnika i u sezoni ima 15 hiljada turista. Zato su uobičajena pitanja o snabdevanju, da li ima lekara i apoteke, zabave za klince, noćnog života ovde suvišna. Poseban šmek samom gradu daje srednjevekovni deo grada koji je skoro potpuno očuvan i veličine je 10ak Kalemegdana. Plažama ne mogu da nađem neku veliku zamerku, ali mi nijedna nije impresivna kao na drugim destinacijama. Uglavnom je gužva, mada su gosti u velikoj meri Skandinavci, Britanci i Italijani pa su oni malo kulturniji. Vetar duva stalno, to je neverovatno. Sa jedne strane se vrućina lakše podnosi i ne znojite se, a sa druge strane zna da bude neprijatno. Na svoj suncobran zaboravite, a kada krenete u vodu na peškire bacate kamenje.
Nosio sam službeni laptop na kome nema programa za obradu slika pa je upload slika bio težak. Zato evo sada nekih slika koje sam želeo da vam pošaljem live.
Najviše je bilo kupanja.

Ali je malo vremena moralo da bude odvojeno i za istoriju.

Po najvećim vrućinama bežali smo u unutrašnjost ostrva i u šumu.

A šta ima novo kod vas?