petronije je napisao:
Немо се љутиш, ал приметих...Бар је испао Дели, а не Дрки ко ласт тајм.Голем поззз за драгог нам Делију!
Jupiii opet sam
Deki !!!

Ne znam od kad ali se osecam mnogo bolje u svojoj kozi.
Petronije uzvracam istom merom.

Ako smem da primetim pored toga sto si postao nezamenjiv sraf u ovoj nasoj ostrvskoj masini u jako kratkom roku oko sebe okupis ocas posla ove nase devojcice ?!

Svaka cast dobri moj
Pero voleo bih i ja da imam takih carobnih moci.
ivkabg je napisao:
. . . Pelion je sasvim nesto drugacije spoj planine i mora. Planinska sela su sva prelepa u kamenu, sa lepim centralnim trgom, puno izvora vode a fontana ima skoro u svakom selu.Mi smo bili na zapadnoj zalivskoj strani i mislim da smo napravili pravi izbor. Ta strana Peliona je pitomija, more je mirno, idealno za decu. Imali smo u blizini i pumpu za gas, Lidl i Volos koji je pristojno veliki grad u kome ima svega. Kamp Sikia jedan od onih u kome je sve na svom mestu, jes da nesto I ne volimo te fensi varijante Ali kamp nam je bas onako Lego sto se kaze. Kamp je kaskadni sto se nekima ne dopada Ali nas je odusevio jer zbog toga dosta mesta u kampu ima kakav takav pogled na more. Dobili smo bas lepo mesto a toaleti I ostalo sto nudi kamp su nam bili jako blizu.
Ivka lepo za prvo javljanje jedva cekam da opravis komp pa da vidimo slicice i tvoje utiske cujemo iz prve ruke.

Ocekujem te na nasoj temi sa opsirnim izvestajem i fotkama iz kampa.
Dobar vam dan Ostrvljani . . .