Tedi je napisao:
Milenice obavezno plaza Gialiskari ili Yaliskari, retko ko je zna, a meni je predivna, zatim Golden fox restoran sa bazenom iznad Paleokastrice sa pogledom od kog se umire.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ - ako vidis da pise ova rec na nekom plakatu Obavezno idite. To je neka vesta seoske slave gde se peku volovi i sl. Peva i igra tradicionalna izvorna grcka muzika. Mi smo obisli jednu, bili smo jedini ne- Grci, bilo je fenomenalno. Svako selo ima svoju slavu
Hvala Tedi, znam za ovu plažu, znam i gde je (na karti), ali sada znam i da je dobra!

Sve je utefterisan, samo da još prekopiram ovu reč na Grčkom! Pečeni volovi, njam! Tradicionalna grčka muzika, YES!
Lunatic je napisao:
Mislim da je odlicna za bazu. Moj favorit je svakako sam grad, da se tamo nadje smestaj, ali s obzirom da je u gradu smeštaj skuplji, da idem na Krf, ponovo bih isao u Dasiju bez razmišljanja.

Odlično!
ZMAJA je napisao:
Da dodam opet selo Agni - jagnjetina sa cimetom! Stolovi su bukvalno na pjenu od mora.
Kupi knjigu ''Hodočašće na Krf'' u Srpskoj kući.
Mi smo imali sreću da posmatramo proslavu Velike Gospojine u samom gradu Krfu - neprocenjivo.

E da, umalo da zaboravim na ovu jagnjetinu - utefterisano! Mora li baš da bude sa cimetom, mislim da moj sinak to neće hteti da jede?
DEXT je napisao:
Evo da i ja koju rečem za dnevnik o ukusima.
1, DošO čOek naplažu (mne akcentovano) i parkiro četvorotočkalo tamo gde danima parkiramo svoje dupepodmetače.
2, " A jes fino na moru, nek ide u tri lepe pizde materine !!!"
1,
2,

joj kada mene uhvati ovakva depersija kada se budem vratila....
jack je napisao:
1, Tedi

, sad znamo kako se na grčkom kaže panađur
2,Šta radi dete? Pretpostavljam da je nekidan uspešno nahvatala prevoz da se vrati u Stavros...
3, Miki, jesi li počela da peglaš?
1, Pa kako se kaže? Ja samo vidim kako se piše...
2, Tedi, kako dete?
3, Peglam, perem, malo keva pegla, kupujem...
jack je napisao:
Dan jednog seljaka (dokumentarac za decu). Novinar:
Ovo je inače jedna od fotki iz Modriče...
Blaža je napisao:
U to ime napisao sam si pjesmicu:
Velka tuga je u Blaže
ostade bez svoje plaže
sad se druga mesta traže
al od Tasosa ništa draže
Nisi jedini! Vidiš da je i Dext ostao bez mesta na plaži! Ja sam prošle godine izvisila za omiljeno mesto na Goldenu!
ZMAJA je napisao:
Kad smo kod panađura...
Nama je bilo zanimljivo da vidimo i to, služili su nas ljudi koje svakodnevno srećemo na ulici, u marini, u prodavnici... a pasulj što je bio dobar!
Mnogo mi se ovo dopada!
petronije je napisao:
1,Бај д веј, примиче се други рођендан кафане Тасос у срцу,
2,а спрема се и отварање експрес ресторана Ситонија у херцу, вероватно

.
3,Пефка се поново повукла у илегалу... Дуја се не јавља, а Влајко одмора... Два дана до викенда...
И тако...
1,

Petronije prvi re'ko!
2. Može: I Sitonija je lepa, jer ipak je samo Tasos u srcu...
3, Pitam se gde su više Pef i Duja? Da li će da se jave, da isprate na polazak za Krf, ne bi valjalo zbog malera da to ne uradi....
IvanBP je napisao:
Dobro jutro. Ja dane brojim po ustajanju. Još jedno ustajanje do vikenda.
Još 3 ustajanja do polaska!
urbi je napisao:
DJ!
Veliki posao sam skoro privela kraju pa sad mogu da skuvam jutarnju kaficu

Hvalaaaa
pefkari je napisao:
Dobro jutro!
Oko 7.30 h jutros dobih vest da je bio zemljotres na Sitoniji...zvanicno jos nista nisu objavili...prijatelji, koji su tamo, kazu da se dobro osetio...na vestima vide i sliku Halkidikija, "crvenom tackom" obelezen Sarti, ali ne razumeju sta se prica...
urbi je napisao:
Sad sam slusala na TV o tome. Kazu da osim uznemirenja gradjana ne bi trebalo da je naneo neku stetu
dobro je...
jack je napisao:
DJ

diiiiiiiivno! Ova slika sleće na moj desk - top!
DJ 03