Deki r-4 je napisao:

Deki, neće mi biti teško! Letim po ceo dan tamos-vamos, da svašta nešto uradim pre odmora, ne znam odakle mi toliko snage!
Jelena je napisao:
O pozitivnoj energiji koju nalazam na Ostrvu, neću ni da trošim reči! Odavno dokazano

Svkoga dana se priključujemo na infuziju pozitivne energije!
Brzi je napisao:
Dobar dan ostrvljani i poluostrvljani

To volim da čujem! Sitonija je ušla na velika vrata!
IvanBP je napisao:
Nego Petronije nisi ti uopšte naivan igrač. Piješ po pola kafice ali samo kad koleginice skuvaju (to što ti nekad kuvaš to je samo prikrivanje da one ne provale). Tri srka, ovo ono. Misliš da nama nije jasno da ti sa mukom to piješ samo da bi imao prilike da malo sedneš i ćakulaš sa koleginicama? E mangupe....
Kada smo već kod toga, Petronije, biraj koja će od koleginica danas da ti kuva pola šoljice kafe!
VlaMar je napisao:
Kombinujem malo plazu, malo istoriju.
Mislim da će i na Krfu biti tako nešto...
jack je napisao:
I da ne zaboravim Astris,

Miki
Oceniš da bi to moglo biti privlačno, staneš na prvom sledećem proširenju puta, i... robinzonijada!
a u dnu takvih uvalica zna da bude genijalan peščani plažičuljak...
Ja mogu tako, ali moj muž i sin neće ni da čuju da se stacioniraju na plaži bez ležaljki. Ja sam ti jedini robinzon u porodici, mogu da pešačim gde hoćeš, da se verem, silazim, preskačem, mogu da legnem na kamen, pesak, stenu, mogu da uđem u vodu gde hoćeš, ali moje "dve devojčice" su recimo na Lefkadi morale da kupe patikice za vodu, još uvek se oporavljaju od tog šoka!

Nekada me čekaju u kolima ili kafiću, dok ja ispitujem okolinu, njih to ne interesuje.
jack je napisao:
A sa one strane ogradice

Danas ovde pijemo kafu, čaj, sok, ko šta hoće!
DJ 04