Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 05 Oktobar 2026, 11:39

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2238, 2239, 2240, 2241, 2242, 2243, 2244 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 12:25 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Pol: Bata
Brzi je napisao:
Dobro jutro
Pa šta je ovo gos'n Brzi, gde si naš'o plažu sa šljunkom na Sitoniji? Da znam da zaobilazim u veeeelikom luku...

Jedva sam doček'o da se otarasim plaže sa šljunkom i potrebe da obuvam one patike za ulaz u vodu... to mi je bio najveći problem u Pefkariju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 12:45 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
Samo da pozdravim društvo iz ćoška.
Kraj Skitanja za ovu godinu.

Posle 3 posete sa utiskom "onako", ove godine Skitonija, naročito njen jug ostavio mnogo povoljniji utisak.
Što reče čika Zoki, Skitonija je mnogo bogatija plažama, i to u velikoj većini boljim od onih na Tasosu.

S druge strane, ponovo ću citirati Jack i njenu priču o ljudima kao energetskim bićima, Tasos za mene i dalje ima bolju energiju, odnosno bar meni više prija. Mnogo mi je lepša atmosfera i opći umjetnički dojam, ali sve drugo (kraći i jeftiniji put, bolje i brojnije plaže itd itd) je na strani Skitonije. Super je da postoji i jedno i drugo, pa mi kojima se ne otiskuje na hladnjikavo Jonsko more ipak možemo malo da "šaramo" :)

Slikica neće biti, bar u skorije vreme, zbog ubrzanog povratka u svakodnevicu i radnih obaveza. Uglavnom sve je već više puta isfotografisano i ispričano tako da ne bi ja imao tu šta kvalitativno novo da dodam.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 13:00 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
jack je napisao:
Lune, :ljubac: , ako razmišljate o oktobru, proveri kombinacije za Portugaliju, tad je tamo još toplo, mada nije ladolež na plaži, nego malko drugačiji tip odmora... nekog davnog novembra (!) beše bogovski dugi vikend...
Bivalo je zgodnih low cost varijanti...

Hvala na savetu Jack, ali sad bas nemam snage nista da planiram. A ove godine sve sto sam planirao, nije ispalo kako sam planirao. Zato, sad malo da se stabilizujemo, pa cemo videti sta cemo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 13:33 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Zoki, ovo je pocetak Paradiso plaze iz pravca NM. Sljunak je sitan i samo uz vodu i metar unutra. Ne bode. Sve ostalo je pesak. Meni je ok, a kola su zahvalna zbog hlada. Da je ovakva kamperska plaza u Pefkariju, ne bih mrdao sa nje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 14:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Blaža je napisao:
Slikica neće biti, bar u skorije vreme, zbog ubrzanog povratka u svakodnevicu i radnih obaveza. Uglavnom sve je već više puta isfotografisano i ispričano tako da ne bi ja imao tu šta kvalitativno novo da dodam.
Štaaa...? Kako neeema? A gde su dupenca u tangama? I mišićave baje za naše gospodže?

Ne može to tako, moraćemo da te oborimo - na popravni!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 14:12 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Eno i kampa Marmaras u pozadini slike Paradiso plaza je po meni jedna od boljih. :think: To je tip gradske plaze velika je a ipak nekako mirna dok je taj sljunak minimalana prepreka i ne predstavlja veliki problem. :naughty: U odnosu na onaj nas pefkarijski raj to mu dodje kao sitan pesak. :D Pozicija kampa je odlicna jer se ova plaza nalazi tik uz kamp i kad se covek pozeli sunca pre podne samo izadje na desnu stranu kampa i eto ga na Paradisu. :handgestures-thumbup: Plaza kampa i ova susedna su dovoljne da zadovolje sve potrebe jednog prosecnog kampera turiste. :clap:

Blazo tako sam i ja izmerio ove dve "konkurentske" destinacije. :P Iste su nam mere ocigledno posto unatoc boljim i brojnijim plazama meni Tasos mnogo bolje lezi. :bow-blue: Sveskupni utisak je da gde god da odem meni nesto po povratku fali. :confusion-shrug: To nesto je nase Ostrvo koje mi je se uvuklo pod kozu i pored svih blagodeti neke druge destinacije ostane strasan zal za Tasosom. U dusi ostane neka praznina. :roll:

Taj osecaj sam iskusio 2013 godine kada sam se prvi put sa mora vratio kao da na istom nisam ni bio. :doh: Dok su nam drustvo pravili Dextivojevici stvari su tekle jos kako tako. Ali po njihovom odlasku kuci postalo mi je nepodnosljivo prazno. :( Ni dan danas ne znam sta nas je sprecilo tog leta gospodnjeg da po isteku aranzmana ne produzimo na Ostrvo. :D U stvari znam jer ostatak para sa tog letovanja smo namenili za kupovinu kamp opreme i to je bila odlicna odluka koja je "spasila" svako naredno letovanje i napravila ovu vec trogodisnju predivnu kampersku pricu. :sator:
Ovo je sve istorija i cakulanje za neku drugu temu ali je uvek dobra stvar da me podseti ko sam i odakle sam,uvek kada pomislim da eventualno promenim destinaciju. :hand: Mi smo definitivno postali zagrizeni tasofili sa teskom dijagnozom jake emotivne pripadnosti prema ovom parcetu zemlje u moru Egejskom. :romance-heartbeating: Da li protiv ove "bolesti" ima leka jos uvek ne znam ?? Da li sam raspolozen da tu pojavu lecim ?? Bojim se da nisam i sigurno necu jos neki niz godina. :naughty: Ovo Ostrvo je ono sto me ispunjava i kao sto rekoh dalo mi je identitet nakon mnogo godina lutanja Grckom. :greetings-clappingyellow: :roll: :romance-inlove: A sebe samog covek da izmeni ne moze i ne treba. :dance:

Dobar vam dan ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 15:28 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Pol: Seka
Pozzz iz MAK!
Paklenih 40+ ...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 15:51 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Deki, mi smo nakon drugih destinacija odlučili da istražujemo Grčku, ali cvrc. Nakon Zakintosa stigli do Tasosa i tu ostali. Eto već tri godine tu letujemo. Da menjamo šanse su male. Šta god pogledamo upoređujemo sa Tasosom i tu se priča završava. Ostrvo je jedno, srcu nam priraslo :romance-heartsthree:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 17:20 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Луне, можда да одете у Барселону на пролеће?
Дацо, можда ћете мењати дестинацију када клинике порасту и почну да филозофирају као наш синак.
Ја Тасос обожавам, али убудуће бих радије отишла ван сезоне, јер што се тиче енергије, прошлог лета осетих само румунску, бугарску и турску. Гужва је појела лепи Тасос. На Ситонији још увек има пуно простора због великог броја плажа.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 19:06 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Mi smo odlučili da dogodine ne idemo na Tasos. Jeste nam tamo bilo najlepše, jeste da nam je jedinstven osećaj kada dolazimo na ostrvo ali vreme je da se opet malo luta po Grčkoj i upoznaju još neka mesta. Meni treba neki lep gradić, da su u blizini (5-10 km) 3-4 lepe plaže i da nije preterano brdovito pošto nam auto nije baš za brad (pravi lalinski). Ajmo predlozi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 19:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Miki, verujem da će biti tako. Kad odrastu i ne budu išle sa nama, možda odemo na neku daleku dastinaciju :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 21:31 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
IvanBP je napisao:
Mi smo odlučili da dogodine ne idemo na Tasos. Jeste nam tamo bilo najlepše, jeste da nam je jedinstven osećaj kada dolazimo na ostrvo ali vreme je da se opet malo luta po Grčkoj i upoznaju još neka mesta. Meni treba neki lep gradić, da su u blizini (5-10 km) 3-4 lepe plaže i da nije preterano brdovito pošto nam auto nije baš za brad (pravi lalinski). Ajmo predlozi.

Krf. Grad lep da lepsi ne moze da bude, a plaza lepih dosta. Trenutno su mi drugovi na Skiatosu, isto lep grad i lepe plaze, ali trajekt preskup. Parga isto lepa, sa par lepih plaza u bluzini, ali se ne uklapa u tvoju zelju da ne bude brdovito.

Miki, daleko je prolece. Morace nesto na jesen da se obidje. Kad tacno i sta, tek cemo videti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 22:06 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Луне, Џек добро рече, Португалија у октобру!
Иване, ускоро, надам се, фришке информације са Крфа од мене :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 22:20 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=06&nav_id=1162988

:smesko-levo-desno:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 06 Avgust 2016, 22:29 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
IvanBP je napisao:

Ivo vidi ovako uzeo sam sve tvoje parametre u obzir i cenim da bi ti Olimpik Bic ili Paralija bile idealane spram ispisanih zahteva. :idea: U blizini od svega par kilometara je prelep gradic Katerini. U nastavku sve do Nei Porija su sjajne kilometarske pescane plaze u nizu. :roll: Zivopisna mesta poput Leptokarije i Platamona sa tvrdjavom su na ti dohvat ruke. :dance: Do svih nabrojanih lokaliteta ces stici jako lako jer je sve ravno kao tepsija. Okolis je skoro istovetan kao i kod tebe u Backoj a prvi breg se nazire tek dole juzno nize i zove se Olimp. :D U isto vreme ovo je najbliza destinacija Srbiji i ubedljivo je najlakse doci do nje,sto nije zanemarljivo ukoliko imas lalinski tip kola. ;) :clap: Znam pouzdano da na skretanju sa auto puta ka Paraliji postoji Selova pumpa koja toci naftni gas ako imas vozilo koje trosi tng. :D Cini mi se da sam obuhvatio sve parametre i da nista nisam propustio. :think:

Zanimljiva slika,pozdrav za sve goste. :P Dobro nam dosli :obscene-drinkingcheers:

Ko je prisutan Trenutno ima prisutno 12 korisnika :: 1 registrovan, 0 skrivenih i 11 gost (Ovi podaci su bazirani na članovima aktivnim u poslednjih 5 minuta)
Registrovanih korisnika: Deki r-4

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2238, 2239, 2240, 2241, 2242, 2243, 2244 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.