Protece mi i drugi radni dan ali me sve jos zulja i jos uvek mi ne prija kontinentalna klima.

Zadnji put sam obukao farmerke 4.07. od toga dana do juce ih nisam ni pogledao. Vec od 6.07. zaboravio sam na carape,patike a ni gace,ove svakodnevne pamucne, su mi bile daleko od ociju jos dalje od srca.

Kada sam juce sve ovo kompletirao i pobacao na sebe samo sto se nisam srusio a da jos iz kuce nisam izsao.

O zidovima koji me zuljaju jos od dolaska kuci i da ne govorim.Plafon je se nesto spustio,kako
Brzi voli da kaze, ili sam ja porastao ne znam ni sam ali manjak slobode u svakom smislu mi mnogo nedostaje.

Najveca tekovina modernog drustva koja je meni najdrazi i najsvetiji pojam je sloboda,koja mi je "oduzeta" samim povratkom u sivilo svakodnevice od koje sam jedva cekao da pobegnem.

Zidovi,dres kodovi i ostali nevazni svakodnevni bodovi su ono sto me u principu jako zamara i opterecuje ali to je drugi deo medalje one gore pomenute tekovine modernog drustva.

Svake godine ista prica ali sta je tu je privici cu se ja vec samo mi treba malo vremena.
Daco kafa ti je odlicna samo ja ne mogu nikako da pijem iz soljica tih boja.

Ove zebra nijanse su mi ipak preterano mracne na svo ovo sivilo o kome pisah gore.

U svakom slucaju hvala za trud i slicice koje su od jutros sjajne.
Jack uvek ste dobrodosli i kada god budete u prilici mi cemo vas spremno docekati sa barem tri tiganja.

Ako se i to ne usavrsi pa predjemo na high level.

Takodje veliko bravo za fotke ocigledno ste vas dve od jutros zaduzene za dobro raspolozenje i vizuelno ushicenje.
Dejevla dobra tema za vreme letnjih ferija i zanimljivo je cuti kako nasi ostrvljani razmisljaju po pitanju ovih "tenzicnijih" destinacija.

Ipak mislim da su nam stavovi skoro pa podudarni i da ovde oko toga nece biti mnogo polemike i ukrstenih misljenja.
Ja smatram da se u CRO moze ici opusteno ali tek od Kvarnera do Istre. Ispod Rijeke u Dalmaciju mogu ici samo oni najhrabriji,avanturisti ili oni koji dole imaju nekoga svoga pa su tu kao kod kuce.

Hrvatska ima sta da ponudi ali je se i meni odaljila od srca i trebace mnogo Save da protece da se to stanje mozda promeni.
Po meni zanimljivije pitanje za sve nase Ostrvljane bi bilo : sta da se u Grckoj zakuva poput Turske ili iz nekog drugog razloga ta destinacija postane rizicna sta bi bila alternativa omiljenoj nam Grckoj ??
'Ajde da vas cujem zivo me zanima ali neka odgovori budu iskreni i realni.
Dobar vam dan Ostrvljani . . .