Jelena je napisao:
Joj, morala sam da ponovim, suze mi idu od smeha!!!!Komšo, e baš si nam nedostajao ovdi, na ovom nasem virtuelnom Ostrvu!!!!
Jeco tek ti meni koliko nedostajes ne samo na Ostrvu vec uvek i svuda.

I da,smej se smej uvek se smej . . .
Za debelog ne brini opasuljio je se na kraju posto se ni na dva pregledana snimka nista bitnije nije dogodilo.

Dobro moramo ga razumeti nas je pa kakv god da je.
jack je napisao:
Deki, sa 2 tiganja palačinke pristižu duplo brže, sa 3 još nisam probala...
Eto da ste nekoliko dana ranije svratili do nas u kamp videla bi i to cudo sa tri tiganja.

Po licnoj zelji mogla si cak i da isprobas svoje mogucnosti i vestinu pecenja na tri vatre.

Mozda neko od drugarica ima tu sliku da se uveris kako izgleda taj turbo palacinajzer.
Lunatic je napisao:
Ovih dana svaki put kad otvorim forum preko tetrapaka, na naslovnoj strani kafica mi iskoci neka guza ili duda.Mislim ne smeta meni, ali ume da bude nezgodno kad sam u javnosti.
Uh bre sto si mi se ti nesto profinio poslednjih dana,sve pomislim da nisi resio da se zenis ovoga leta ??!

Ne brini
Lune ne radis ti na RTS-ovom dnevniku 2 pa ce ti fotke videti sira javnost.
ivkabg je napisao:
Dobar dan. Mi stigli kuci. Ovog leta smo se vise odmarali i kupali, manje smo skitali nego obicno, ali smo se ipak lepo proveli. Kompjuter nam je u kvaru pisem sa tableta ali se nesto ne snalazim da pisem putopis odavde, cim mi komp proradi napisacu koju.
Ivka dobro nam se vratili jedva cekam da popravis tu komjutersku napravu pa da podelimo sa tobom nova iskustva.

Vi bese pohodiste Pelionom i bivakovaste u kampu Sikija ako se ne varam ??

Pominjali smo tu regiju i kamp Sikiju sa jednim novim prijateljima sto ih ovog leta upoznasmo ali cemo o tome vise u nasoj temi.

Imacemo o cemu da pisemo.

Opravljajte se pa da se dzoramo sa iskustvima.