Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 08:18

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 15:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
I usto vreme pisao i Deki i rekao skroz suprotno od vas! :mrgreen:
Nama je Pefkari odgovarao zbog vecernjih setnji jer smo isli do Potosa, tamo nesto veecrali, prosetali malo, kupili sta treba i nazad. Ja ne bih voleo da uvece moram da vozim 10-15km da bih isao da setam :) prvo, glupo mi je da u setnju idem kolima :mrgreen: , drugo treba juriti parking sto je verovatno veliki problem narocito uvece kad se svi ovi koji su preko dana lutali negde, vrate nazad.

Isli smo 4x ujutru na Notos i sve ostalo vreme provodili u Pefkariju. Nije problem voziti do drugih plaza ali ne svakodnevno

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 15:49 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Pol: Seka
Dopunila sam svoj post kada sam proctala ono sto je Deki napisao.
Ako je tebi Potos ok za setnju onda bi ti i Nikiti bio ok za to isto. Dakle, ne moras kolima u grad ali do lepih plaza se moras malo provozati. Bas kao sto si i do Notosa :)

Uostalom moze se kupati i na gradskoj plazi u Nikitiju, ni ona nije tako losa. Posebno krajnji levi deo (gledano prema moru). A prva naredna plaza nakon Nikitija ti je Kastri. Nesto poput San Antonia. Moji klinci su najvise voleli da idu na nju.

I znas sta, ne pokusavam ja tebe da ubedim u nesto. Mislim da slike dovoljno govore ;) Na kraju, izbor je samo tvoj.

Poslednji put menjao urbi dana Utorak, 02 Avgust 2016, 15:52, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 15:50 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
Pol: Bata
Sitoniju obožavam.
Da bi se u njoj uživalo podrazumevam dinamičan odmor, obići više plaža a najlepše su mi one do kojih je najteže doći, free camping...
U tu priču mi se baš i ne uklapaju sitna deca.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 15:53 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Ali moras priznati da se i bez nekog velikog lutanja i cimanja moze uzivati na Sitoniji sa sve sitnom decicom :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 15:55 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

urbi je napisao:
I znas sta, ne pokusavam ja tebe da ubedim u nesto. Mislim da slike dovoljno govore ;) Na kraju, izbor je samo tvoj.

Cemu takav ton? :shock: nema potrebe da me bilo ko ubedjuje u nesto, samo skupljam informacije...
izvini ako si se necim uvredila

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 15:59 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

:haha:

Zezam se bre :nja-nja:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 16:04 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Urbi, jel mozes da uporedis guzvu u Pargi uvece sa guzvom u Neosu? Meni je ono u Pargi bilo nenormalno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 16:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Mogu :) U NM je jos veca guzva. U Pargi je setaliste sire a ovamo su sve uzani trotoari. Tu nema setnje. Masa te nosi. Ali ako odes malo juznije od centra, onda imas setaliste uz more (gradsku plazu), tu pretpostavljam da je manja guzva. Mi nismo setali tamo jer nije bas bilo blizu naseg smestaja a nema ni frozen jogurta :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 16:14 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Mislio sam da ne postoji veca guzva od Parge u avgustu. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 16:40 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

urbi je napisao:
:haha:

Zezam se bre :nja-nja:

otkud znam, zalicilo mi da si uvredjena...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 18:59 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Sitinija je jedna lepa pitomina sa stotinu plaža i sve se skoro već zna o njoj. Opet, ko hoće, može da istražuje jer ima i za takve turiste. :) Uvece ima gde da se seta i ne znam u kom većem turistickom mestu nije guzva od 19-22.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 19:08 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Del Boy je napisao:
...Toroni losa plaza i selo...) onda je besmisleno ici na Sitoniju. Ispravite me ako gresim?!
Del, hajde da ispravim par greškica i da ti dam svoje mišljenje, a pošto te lično poznajem i pričali smo o tome, predpostavljam šta bi ti odgovaralo... Dakle, kad sagledaš sve pažljivo mislim da će Sitonija biti tvoj izbor za sledeću godinu i to najverovatnije neko mesto na južnom delu, kao što je Toroni ili Kalamici. Zato što će to tebi i tvojoj porodici VIŠE odgovarati nego Pefkari i plaža Notos.

Recimo, Toroni ima, po mom ukusu, ODLIČNU plažu koja je dugačka kao 10 pefkarijskih. U pitanju je celom dužinom sitan siiiiiitan šljunak, ili krupan pesak :) kako ti se više sviđa - bitno je da ćeš uživati gazeći po njemu ili dok ulaziš i izlaziš iz vode.

Toroni obiluje ravnim prostorom u zaleđini svoje plaže koji je, rekao bih, za sada 1/3 popunjen objektima od onoga što bi moglo da bude... a kako bi moglo da bude (i kako će jednog dana najverovatnije biti) uporedi sa satelitskim snimcima Asprovalte gde je slična konfiguracija terena, s tim što je plaža i obala kod Asprovalte još 3 x veća.

Asprovalta: https://www.google.rs/maps/@40.7029468,23.6984975,4119m/data=!3m1!1e3?hl=en
Toroni: https://www.google.rs/maps/@39.9851958,23.904571,2083m/data=!3m1!1e3?hl=en

Znači, zahvaljujući tome što ima dosta nepopunjenog prostora i duuuuugačkoj plaži koja je dobra SVOM dužinom, u Toroniju bar još nekoliko godina ne može biti gužve ni u špicu sezone. Ovo mesto će još duže vreme ostati mirno, bez sadržaja kakvi su u Potosu noću (znači i bez buke) i bez gužvetine, ali ćeš imati gde uveče da se komotno prošetaš.

Toronijska plaža se odlikuje time da si već nakon 2m u dubokoj, čistoj vodi. Ako bi tvoj sinčić voleo da se brčka na plaži sa malo plićaka, pa onda skokneš do npr. Kalamicija gde je sitan pesak, postepen ulaz, kristalna voda ali... manja plaža i veća gustina ljudi. U Toroniju ćeš, takođe, naći jeftiniji i prostorno veći smeštaj nego u Pefkariju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 20:02 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Sva ovo moja smaracka pitanja su sa ciljem da lakse odaberem destinaciju tj.mesto jer ce to svakako biti na sitoniji, to je reseno vec sad :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 02 Avgust 2016, 20:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
urbi je napisao:
Ali moras priznati da se i bez nekog velikog lutanja i cimanja moze uzivati na Sitoniji sa sve sitnom decicom :)

Može se u bilo kom morskom kutku uživati, a kamoli na prelepoj Sitoniji.
Svako može po svom ukusu izabrati i uživati i u samo jednom mestu na Sitoniji, ali po mom mišljenju to je premalo. Treba je videti celu, zaviriti u uvale koje su poludivlje, otići na plaže za koje se treba pomučiti da se nađu.
Prava SKITONIJA, lepo reče Blaža, samo što je meni taj opis baš simpa, pravi, jer i ja je tako vidim.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 03 Avgust 2016, 09:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Del Boy je napisao:
Sva ovo moja smaracka pitanja su sa ciljem da lakse odaberem destinaciju tj.mesto jer ce to svakako biti na sitoniji, to je reseno vec sad :)

Ne smaraš ni slučajno, pa ja obožavam da pričam o Sitoniji, kao i svi durgari koji su bili tamo. Malo mi je u stvari čudan taj "otpor" i "strah" od jedne lepe i pitome Sitonije. Jedina "muka" koja može tamo da te strefi, jeste gužva, ali ni zbog toga se ne treba nervirati, jer kao što smo već rekli, toliko ima plaža da UVEK brzo i lako možeš da dođeš na neku POLUPRAZNU. Ljudi se po inerciji svi zgužvaju kod beach bara neke poznate plaže, pa se posle žale na gužvu.
Čoveče, sada kada malo razmislim, Kalamici dosta podseća na Pefkari, samo što je po meni plaža u Kalamiciju lepša i jug Sitonije je mnogo manje urban, nego ovaj deo Tasosa, gde se nalazi Pefkari.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.