Pre svega dobar dan.
petronije je napisao:
Гледао сам Неа Врасну, Метаморфозис, размишљамо о Тасосу (С. Потамија или Голден Бич, можда Лименарија нешто близу плаже, Пефкари ми делује прескуп за то што се нуди). Ова СКитонија ми делује интересантно, али знам да је права СКитонија ван места, а са бебом јурити по плажама баш нисмо расположени. Касандру не волем. Нека последља опција је опет олимпска регија и Паралија Скотина, нпр, али то је оно баш последња опција, а и морам да истражим смештаје.
Боже здравља и пара, решићемо се за нешто...
Pefkari odmah zaobidji... mozda ce da ti potvrdi Pef (ako zeli da prizna

) a Zoki hoce sigurno... meni su prvih 5 dana doslo da placem svaki put kad ulazim/izlazim iz vode. Posle sam se zezao da mi ko Tarzanu ocvrsla stopala pa nije bilo strasno

Ozbiljno, nije ove godine za boravak sa malim detetom. U jednoj ga ruci drzim i nosim a zena me pridrzava da odrzim ravnotezu.
Milena, trudim se ja svim silama da mi se zasvidja jer sam zacrtao vec da sledece godine idem na Sitoniju...ali mislim da je ovo sto aze Pero velika istina:
petronije je napisao:
Ова СКитонија ми делује интересантно, али знам да је права СКитонија ван места, а са бебом јурити по плажама баш нисмо расположени.
Mozda da sacekm Urbi sa njeim utiscima, ona je takodje ljubitelj Sitonije
Ja bih radovao ponavljao Tasos iz godine u godinu ali...
1. hteo bih da vidim i nesto drugo
2. hteo bih da idemo negde blize, gde necu izgubiti 2h zbog trajekta kao u povratku ove godine
3. ruku na srce, nije mali trosak 60ak eura za trajekt i veci trosak goriva zbog ukupne vece kilometraze