E, a sad ste "nagrabusili"!
Cera stigla! Nahranjena, ispricasmo se, pomazena i ususkana- spava!
Iskoristih priliku da procitam napisano, nasmejah se, pa da ponesto i odgovorim!
Ne mogu da citiram, pa cu opet po secanju...
Ne secam se ko dade ideju za novu kafanu (salim se- znam dobro!

),

, al' aj''da vidim bas tog "heroja", koji ce se usuditi!
Sto se mene tice, "ocenu" sam dala- lepo, ali "prva ljubav zaborava nema"! (osim ako je neka nova, jaca, ne istisne!) Sto se kod mene jos nije desilo!
Del, meni se ne pojavljuje ista slika na "PostImageu", zato nisam mogla da resim problem! Ali, hvala na pojasnjenju!
Sto se tice "primeraka" sa plaze, imam par slika Delove lepse polovine- bolja je od svih ovih koje ste postavljali!
Vlado, dzaba bezis!
Milena, ona slika sa "Atosom iznad vode" nije "slucajna"! Namerno sam otisla "u duboko" i "montirala" tako da izgleda kao da Atos izranja iz vode!

Ako cemo pravo, najvise sam njega i slikala! Gde god se video!
Teddi, treba li "pomoc prijatelja"? (prava)

Pusti ti "Googla"! Ko uz njegovu pomoc (sam) trazi dijagnozu, nadje svakolike bolestine! Znam iz iskustva!
Jack, saosecam sa tobom!

Nemam sta utesno da kazem, osim onoga sto ti Duja vec rece- uzivaj do kraja!
Lune, bravo za kulinarsko umece! Sto vise citam tvoje savete za pripremu hrane, sve sam sigurnija da si "sazreo"!
Dujo, setila sam se Jele i tebe kada sam u Neos Marmarasu videla biljku ispred nase terase...mislim, i pre toga, i bez toga, ali, tog trenutka sam trcala po aparat da slikam i pitam "da li je to- to!" Vidi! Ima tu "paucinu"...trazim je jos, u moru slika!

Ahaaa- evo ih!

Mislim da mozete da vidite larvu na poslednjoj slici...izgleda kao "testenina u obliku puzica"...