petronije je napisao:
Ту је он

.
Управо је на тву снимак концерта Јоргоса Далараса...
E pa, ja sam morala da prisustvujem koncertu hrkackog orkestra....bas sam bila umorna kad sam zaklopila komp!
Daca je napisao:
Danas je konacno Tripiti na redu, nadam se da cemo videti Ivana.
Zmajevi nam juce navratise, primetise prvo Sebastijana. Sad bi ovde turila neki smajli a ne znam kako.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Daco, drago mi je da uzivate! I da cete se videti sa Ivanom....ljubi ih sve od mene!

jack je napisao:
:ljubac: i

drugari, i hvala na lepim željama!
Danas je malo bolja situacija, pa ću probati terapiju sa bućkanjem i direktnom inhalacijom

Odlučili da probamo danas do mermerne i vathi, pa šta bude. Ja im rekoh: tamo,bre, mora rano ujutro da se ide... A oni će: ok, ako se mooora, ti nas budi ranije, da krenemo oko pola 11 (!) I tako, sad ću po hleb i paradajz, pa da spremam doručak i da ih budim u pola 10

za sve
P.S. Daci, ja smajlije kuckam na tastaturi, između dva ::

Jack, nadam se da cete uskoro biti u fit formi!

A sto se tice Mermerne i Vathyja- bas vam zavidim, u kakvom god stanju da su danas! Molim te da nam sliknes i postavis slike, ako ikako mozes! Ako ne, samo ih "skladisti", pa cemo "meziti" posle letovanja! Natenane!
milenaidaki je napisao:
Ako nije tajna, gde?
Tedi je napisao:
pefkari je napisao:
E onda kad ima bus, a to je 1.8. Ili 27.7.
Kontaktirala me Iva danas, pokusava da nadje, ali nikako se ne poklapa ono malo slobodnog smestaja sa autobusom. Sto se tice nadih agencija cim kazes T vec spustaju telefon sa recenicom da je tasos krcat. Dakke, haos
To i jeste problem! Upravo su nam devojke resavale nekoliko takvih "slucajeva"- trazenje smestaja u zadnji cas, plus da "potrazitelji" ne mogu da srede prevoz, dok ne znaju otkad ce imati smestaj...veruj mi, devojke ginu da svima pomognu...ali, nekada je to "nemoguca misija"...
Dobro jutro i dan svima! Kafa, pa plivanjac! Juupiiii!