Za drugarice, trudila sam se da uslikam neke mladjane zgodne momke...a za "decake"- devojke...sta je uspelo- videcemo!

Bilo me je strah da mi neko ne razbije nos!
Jednog popodneva, na pocetku letovanja, imali smo "kisu iz vedra neba"...trajala je oko 2 sata...zahladnelo, pljusti, voda se sliva sa svih starna...i- pravo u more...videla se velika braon fleka na povrsini...ali, "easy come, easy go", kako se kisa stisavala, tako se fleka izgubila...sa poslednjim kapima kise, vec sam bila na plazi...pravac- "buc" u more!

Gazde su spirale vodu, pesak, mulj crevom...sve je islo pravo u more...ja se bucnula, a uvece- "cucnula"...znate vec gde! Opisivala sam!
Silazim ja na veceru...nas novi konobar- sarmantni Vangelis, donese mi, "preko veze"- pilecu supu! Odlicnu! Ali, ne lezi vraze! Pet minuta nakon sto sam otisla sa vecere u sobu (bio tenis, Zoki krenuo ka "Boomerangu", da gleda, a ja se spremala), krenu nesto da krklja u stomaku...ljudi moji! Mislila sam da cu umreti!

Pobelela sam kao krec....brzo poslala poruku Goci (thanks God, net je radio tog trenutka!)...aj' da i mene nesto "po*ere"...a da nije ono gadno!

Muka mi, hocu da

, al' ono nece...a grcevi i bolovi u stomaku- neopisivi! Presavijam se ja, Goca sedi u sobi, ako se onesvestim da pripomogne...kad se malo smirila situacija, javim Zokiju da ne brine, ali da necu moci da dodjem...Goca mi donese lek- "smecta"...i rece: "Popij ovo, to momentalno zaustavlja...pa, "delovanje stomaka"...posle pola sata, stvarno se smirilo...popih i probiotik...onda sam se razvlacila po sobi...

...bila malaksala...i naredna dva dana nisam bas bila fit...