petronije je napisao:
Jelena je napisao:
...zato pozdravljam slikom ovog mog blente

Aко си. Сматрам да ниједна животињка (па и ове двоножне) не може толико безрезервно да те воли као што може то мало крзнено чудо, а да заузврат ништа не тражи, сем да га чешкаш по глави ко Чарли Браун

.

Misliš ovako nešto :

Češkanje po glavi i ledjima mu je najomiljenije. Mislim da se tada kezi isto kao i Snupi

milenaidaki je napisao:
Banjska voda u Trepčki stvarno leči i zato vredi. Da li možda možeš da nađeš neki privatni smeštaj ili na neku foru da ti socijalno refundira...
Del Boy je napisao:
Nema to veze Milena sto je rec o banji Trepci, u vecini je ista situaicja. Moja majka ima problema sa kicmom i trebalo bi da ide ove godine a vec je bila 2,3x u 2,3 razlicite banje. Cena je uvek da se smrznes...dnevno te izadje kao apartman za 4 osobe na moru.

Milenice, Del Boy je u pravu... Nažalost, u ovoj lepoj nam državi, ako nemaš para - nemaš mogućnost ni da se lečiš kao čovek... Ipak, da bi ta voda koliko-toliko delovala, potrebno je otići dva puta godišnje na 15-20 dana... Mnogo je to parica, zar ne?

Otkada je banja privatizovana pre par godina, vise nije na spisku Fonda, tako da - refund neće moći. Inače, pacijenti iz Republike Srpske o trošku fonda dolaze u ovu banju. Toliko o našem zdravstvu..
ZMAJA je napisao:
Jeco, za tebe poseban

, i jedan

za blentu!
Ljubac i za tebe a Lakiša samo vrti repom
VlaMar je napisao:
Dobio sam mail sa ponudom za novo putovanje Spend the summer in Zurich by the waterfront.
Kakvi plagijatori.
Mislim, stvarno
dujaspasa je napisao:
Zar

nije otišao na Ostrvo u zadnjem momentu? Ako nije, gosti se baš odomaćili u mojoj glavi
Hvala Dujo, opasan ti je on dasa (mislim na Laću)
Daco, hvala za slike! Melem su za dušu!
Petronije, Del Boy, nadam se da su klincovi bolje!!!
Nego, Pero, koj' model pegle imaš

? Mislim da si spreman za onu profi varijantu sa onom ogromantnom parom

(šali se malo drugarica

)
Jack, Daco i ostali moreplovci, uživajte,