Dragi drugari, DOBRO JUTRO!
Prvo da se zahvalim SVIMA na cestitkama i lepim zeljama povodom "100 godina samoce"!
Bane, srecan ti rodjendan i sa laptopa!
Da prijavim da mi "mis" ne radi, moram da "razvlacim" sa laptopa, a to mi tesko ide!
Ovo je prvi trenutak, od mog puj-puj poslednjeg javljanja, da stizem i da otvorim masinu...a razlog je bol u grlu koji me je probudio....skrkala eferalgan i sad jedva iscitah sta ste sve pisali...zbog "tehnickih poteskoca" nema (mnogo) smajlija, "podebljavanja", slika, pravopisa i svega ostalog na sta ste od mene navikli...bice, kad se vratimo...za koji dan...
Za razliku od cika Z. ja Sitoniju "otaljavam"...meni je srce "iskljuceno"...do daljnjeg...a i mozak...trcimo tamo-'vamo...drustvo, dogovori....pokusavamo da vidimo sto vise, da pogledamo drugarima kampove...uz to, njegov i moj dozivljaj istih mesta i plaza se razlikuju....kao da nismo zajedno i na istom mestu!
Za Milenu: od vidjenog, moji favoriti na Sitoniji su Kalogria, Tigania, sela Agios Nikolaos i Ormos Panagias, Porto Koufo i restorani na obali Sikie...ostalo- nesto me se nije dojmilo...
Sto se tice "misterije zvane Drki", reci cu samo "ovo" u svoju odbranu: nemam naocare za citanje kad u brzini kucam, a MRZIM ovaj "touch screen" telefon!

Kuckajuci poruku drugarima iz kampa, dok su bili jos na putu ka kampu, "Dekija cetvorku" prekrstih u "DRki cetvorka"! Ubise me od zezanja, a DRki sada ima novo ime! Ljubi ga drugarica!
Da li mi popusta bol u grlu?
Volim vas sve, molim da budete strpljivi...jos koji dancic!