Dobro vece, drugari!
Posto letujem u varijanti "tek se privikoh, a moram kuci", ove godine mi dozivljaj i nije neki...znate da sam ja uvek iskrena, pa zato vama i kazem...prolete, vec, vise od pola...a posto je meni ovo "nista"- "pola od nista je- nista"!

Lagano pocinjem da se "zarozavam"...bolje sto ove godine nisam bila euforicna!

Ostalo je jos samo 5 dana....to ce da proleti "dok dlanom o dlan"! Nisam jos stigla ni da vidim ljude koje poznajem i volim, da uzivam u nocnom provodu, a vec treba misliti na pakovanje....jedino sto plazu koristim maksimalno (za suncanje), ostalo- cvrc! Toliko sam jela i lezala, da pocinjem da dobijam na kilazi, sto me dodatno deprimira...

...
Ali, slike ce biti lepe, mada vec stotinu puta vidjene...od Pefkarija smo mrdnuli samo jednom na Tripiti...danas nam je dosla Kostana sa bebom, pola Grkinjom, pola Srpkinjom...beba mi je ulepsala dan!
Sve vise mi se dopada nas hotelski bazen- pruza utociste od vreline na plazi, u doba kada ljudi inace beze sa plaze...voda topla, cista...danas sam bas "pretresala" pricu o nasem hotelu...

....koji je, svidelo se to nekome ili ne, sada zaista medju najboljima....
Danas sam propustila i odlazak na pijacu u Prinos, sto je u vreme kada sam bila sa Oljom i Jeckom i Batom bilo ravno crkvenoj procesiji...

....ko to voli, razume o cemu pricam! Jos kad dodje Kostance i isprica kakva je sada ponuda, htedoh da svisnem jos vise!
Isuvise je kratko vreme "za uzivanje na svim nivoima"...smrc!
Jecoooo,

, volim i ja tebe!(Lucky je bas porastao!)
Petronije, zar mi nisu ludi sesirici?
Daco, prelepe slike!

Srecan put, polako, cekamo vas!
DextOOOO, samo ti "izvlaci".....i "premestaj"!
VlaMar, kako je tata? A vi u ovoj situaciji?
Urb, srecan put i dobar provod!
Svim kamperima, takodje, zelim srecan put i dobar provod, uz poruku "cekaj me i ja cu sigurno doci"!